Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 791
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Привет и от мен. Влизам само за едно здрасти, че тези дни нещо хич ме няма ни от към настроение, ни от към писане. Ама к'во да се прави дано отмине бързо този период.  Praynig

Довечера съм на док. Стискайте палци всичко да е ОК.Утре ще ви драсна един ред как е минало.

Хубав следобед ви желая и успех на всички, които са на прегледи днес. Hug

# 481
Здравейте, мили мами!!
    Karolin@, херпесът е вирусно заболяване, и хич не е безобидно, не искам да те плаша, но той вече се е показал, май нищо не помага, ще трябва да чакаш да ти мине! Успех и  бързо да се пребориш!
   Някой от вас харесва ли марката Cangaroo, имат не лоши колички, и други неща разбира се! Аз и ilianakirilova,  за сега сме фенки на моделите колички на тази фирма! http://cangaroo-bg.com/in/index.php
  На  мен лично ми допадат :
# : Njoy
# : Kids Tour
# : Scorpio
# : Passenger
# : Cruiser
разгледайте и вие , ако искате!! newsm53
   Аз се запътвам към кухнята, ще готвя ,че довечера ще имаме гости!!

# 482
Момичета абе това моето бебе много на високо е станало...и като ме подпре с нещо над пъпа, имам чувството ,че ще му се пукне корема Grinning последния път доктора каза ,че там и е дупето
 newsm78

# 483
Mama_widow, успех с компа. Дано да успееш да оправиш проблема.
Ванилка, радвам се, че ти и бебо сте добре.  Hug
Каро, дано да минава по-бързичко гадния херпес. Да чукна на дърво, на мен никога не ми е излизало подобно нещо.
Вабени, стискам палчета за прегледа довечера.  fingerscrossed

Сега да си кажа и аз за караниците. Ние с писето сме заедно от 10 години вече. Винаги много сме се карали, по-точно АЗ съм се карала. Много лесно паля, викам за всичко, мрънкам, опявам, натяквам. Сигурно сама не бих се изтърпяла. Той по принцип е много спокоен човек, ама с годинките успях и него да поизнервя и сега вече не ми мълчи.  Laughing Хубавото е, че на мен лесно ми минава, никак не мога да се сърдя. Никога не сме били сърдити повече от няколко часа. Понякога направо се чудя как сме издържали толкова време заедно при мойто скандалджийство за щяло и нещяло. Е, и той има вина понякога, ама признавам, че съм склонна да преувеличавам и да правя от мухата слон. Добре, че сме се изтърпяли взаимно цяло десетилетие и дано все така да се търпим и занапред. Сериозен повод за раздяла сме имали само веднъж, иначе другите са били общо взето дреболии, изсмукани от мойте пръсти. Искрено се надявам като се роди бебка да успявам да си сдържам гневните изблици и да се поуравновеся емоционално, че иначе детето ще го ошашавим и травмираме.

# 484
Здравейте, мили мами!!
    Karolin@, херпесът е вирусно заболяване, и хич не е безобидно, не искам да те плаша, но той вече се е показал, май нищо не помага, ще трябва да чакаш да ти мине! Успех и  бързо да се пребориш!
   Някой от вас харесва ли марката Cangaroo, имат не лоши колички, и други неща разбира се! Аз и ilianakirilova,  за сега сме фенки на моделите колички на тази фирма! http://cangaroo-bg.com/in/index.php
  На  мен лично ми допадат :
# : Njoy
# : Kids Tour
# : Scorpio
# : Passenger
# : Cruiser
разгледайте и вие , ако искате!! newsm53

Аз се запътвам към кухнята, ще готвя ,че довечера ще имаме гости!!

Марго, аз харесвам Cruiser-a. Имаш ли представа за цената, че нещо не виждам цени в сайта?!  newsm78

# 485
taniora, цените са там дето пише Е- МАГАЗИН!

# 486
Хелоооооуууу!
И аз сколасах да седна на компа!
Каро,имам изпитам метод за херпесите и се скриват за максимум 3 дни-меден вазелин.Струва 1.80лв в аптеките и е вълшебен.
Ника,мерси за информацията!!!Наистина си подвижна енциклопедия!
За караниците да си кажа и аз.Първо,Рали,споко душице,сега ще сте по-мили и мъжлето ти ако е умно ще ти се поподмаже малко! WinkА при нас нещата са следните:аз се опитвам да спретна един сочен скандал,а мъжО "Айде да не се караме,а?!"И си оставам с опитите!Но иначе си трае.Рядко му се случва да повиши тон,но когато се случи му показвам ,кой е главата на семейството и вече само с поглед ме разбира hahahaА бе дресирала съм си го! hahahaЗа 4 години ми е свикнал вече.
Искам и аз да се включа за фотосесията,ама да мес светнета къде се подвизава Муцуна и за кога сте се разбрали.Аз съм от ентусиастите с кола.

# 487
  • offshore & overseas
...Мяу, Ацикловир имам, но пък пише, че не става за бременни...
Става, но трябва все пак един консулт поне с личен лекар. Аз го ползвах като бременна и ей на, нищо ми няма, нито на бебочка. Mr. Green

Херпес лабиалис, макар и да е причинен от вируса херпес симплекс тип 1, е сравнително безобиден, моля-моля, хайде да не всяваме излишна паника! Naughty

Иначе самият вирус може да причини и страшни поражения, но на новородени и хора със силно понижен имунитет (напр. болни от спин).

Искрено се надявам като се роди бебка да успявам да си сдържам гневните изблици и да се поуравновеся емоционално, че иначе детето ще го ошашавим и травмираме.
Тани, не искам да ти попаря надеждите в зародиш, но след раждането става още по-страшно. Mr. Green Все пак, не бой се, едва ли с вашите свади ще травмирате детенцето (това са си нормални неща). Важното е поне скандалите да стават "зад кулисите". Laughing

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 14:33 от Мяуче

# 488
ПИПИТУ,моя хубавец не мога да го разбера кога накъде е-снощи как беше застанал,просто нямам думи-изсипал се в едната страна на корема ми и си натиска,сигурно вече едвам издържа на това тясно място Laughingа като седя седнала най-обича да си играе с ребрата ми,милите вече са натъртени и като се засмея ме болят хахаха.taniora,и аз съм същата-паля се веднага,чесно и аз повечето пъти преувеличавам,но мъжо май вече ми е свикнал и не се ентусиазира особено. newsm78но нещото,което наистина ме ядосва са приятелите му #2gunfireне знам кой би ги търпял!ужасни хора,откакто се събрахме с него какво ли не чух за себе си-че съм го провалила,че аз съм виновна за неговите проблеми,стигнаха до там да се мъчат да ме изкарат психически не добре и това го прави най-добрата му приятелка,което лично мен много ме обиди,защото бях я избрала за кума,но след тази история я сиктирдосах директно и я държа по възможност най-далеч от себе си.много коварно същество е тая жена.от какво са породени тия коментари спрямо мен не мога да разбера.нито съм  го заключила вкъщи,да ме пази по цял ден,нито пък съм му забранила да си излиза с тях,даже в повечето пъти и аз също съм била в тяхната компания,но не!аз съм тази,която командва вкъщи и коли и беси!да бе,да!ако можех да командвам щях да направя от господина изряден приличен младеж,а той си е все същия,откак го взех.

# 489
Каро бързо оправяне ти пожелавам. Аз една сутрин ставам, но устата ми така залепнала като че ли цяла нощ в псутиня съм спала и се тегля една дъъъъългаааа прозявка и хоп: острани ми се цепна устата. Ей 10 дни не можах да се оправя. Така че искрено ти съчуствам много е неприятно.

Аз пък да ви се оплача: през нощта освен,че ставам за дежурното облекчаване по малка нужда, ами се събуждам и защото вече от сух нос не мога да дишам. Издухвам се и хайде потича кръв и така от 3 месеца. Днес най-накрая реших да купя овлажнител да видим дали ще свърши работа. Praynig

А относно караниците: ние с мъжа ми сме женени от два месеца и се надявам да останем женени поне докато се роди бебо  #Crazy
Направо го побърквам....ама всички ми казват,че сега ми е позволено. Ама да знам кое първо: ту ми е смешно, ту ревливо....

# 490
Става, но трябва все пак един консулт поне с личен лекар. Аз го ползвах като бременна и ей на, нищо ми няма, нито на бебочка. Mr. Green

Херпес лабиалис, макар и да е причинен от вируса херпес симплекс тип 1, е сравнително безобиден, моля-моля, хайде да не всяваме излишна паника! Naughty

Иначе самият вирус може да причини и страшни поражения, но на новородени и хора със силно понижен имунитет (напр. болни от спин).
Цитат на: [b
taniora l[/b]ink=topic=450356.msg13345699#msg13345699 date=1259840198]Искрено се надявам като се роди бебка да успявам да си сдържам гневните изблици и да се поуравновеся емоционално, че иначе детето ще го ошашавим и травмираме.
Тани, не искам да ти попаря надеждите в зародиш, но след раждането става още по-страшно. Mr. Green Все пак, не бой се, едва ли с вашите свади ще травмирате детенцето (това са си нормални неща). Важното е поне скандалите да стават "зад кулисите". Laughing

Мяу, не съм искала да я плаша или да внасям излишна  паника, както изрично съм написала в поста си, просто казах , че е вирус и не е безобиден, това е !
   [bKarolin@[/b], извинявай , ако съм те изплашила!

# 491
  • offshore & overseas
Мяу, не съм искала да я плаша или да внасям излишна  паника, както изрично съм написала в поста си, просто казах , че е вирус и не е безобиден, това е !...
Няма страшно! Peace

Чакаме Карото, Шамана и Велв на отчет.  Wink

# 492

Искрено се надявам като се роди бебка да успявам да си сдържам гневните изблици и да се поуравновеся емоционално, че иначе детето ще го ошашавим и травмираме.
Изобщо не е вярно това че херпеса е безобиден,той си е вирусо заболяване и трябва задължителна консултация с лекар

# 493
  • offshore & overseas
...Изобщо не е вярно това че херпеса е безобиден,той си е вирусо заболяване и трябва задължителна консултация с лекар
Щом казваш... Wink

# 494
Аз мисля,че херпесите не са вирусно заболяване.
До колкото ми е известно това е по-скоро като бактерия,която всеки човек носи в себе си. При едни се проявява при други не.
Ако никога не ти е излизал херпес,вероятността да излезе е почти никаква. Така знам от докторите на една моя позната, което
само да погледне на лошо от нерви или подобно нещо веднага става в херпеси... Peace

Общи условия

Активация на акаунт