Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 746
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Айдеее, ще се ходи за Наполеонки пък сега.  Joy
  Наистина май ще се ходи, и аз много ги обичам, или ще поръчам на мъжът ми на прибиране от работа да ми закупи!!
   newsm53

След тортата в баварския крем спрях да чета, а Жорето вече е до магазина !
Танче,ти си виновна  Hug

Признавам се за виновата!  Wink Sad

# 541
Вижте това, тези , които днес не сте влизали във VBOX и не сте го видяли! http://www.vbox7.com/play:71ce4fd7
  А това е прословутия наполеон: http://svejo.net/home/link_summary/448789-Sladkish-Napoleon
   newsm53

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 18:41 от margo_tosheva

# 542
Марго, страхотно клипче!  smile3501

Аз да ви се похваля - след откритието, че краката ми се подуват и не ми стават ботушите днес отидох и си купих нови - един номер по-големи. Голям кеф  Sunglasses Свободни са ми, че даже на глезените има още място  hahaha Не напъвам циповете - абе въобщеее - културна работа  tooth
Даже си подарих и една чанта към тях - много готина. Супер съм доволна.    animal085
Не мога да се нарадвама - колко малко му трябва на човек  Party

Някой може ли да препоръча ламиниран паркет на сносни цени  newsm78 Може и на лични да не спамваме останалите.

хайде връщам се да ви чета, че сте потавили рекорд днес  Wink

# 543
Като ви слушам как налитате на сладко и ви се чудя, аз от сладкото такива киселини получавам, че не е истина. От 3 месеца не съм яла сладко, а така го обичам...
 Та за наполеонките, на който му са се преяли и не може да си вземе да свирка - ще му разкажа как ги правят и ще размисли. Ама всичко на лични де, да не стават зян вече закупените вкусотии.

# 544
  • offshore & overseas
И аз за пръв път чувам за наполеонките, мислех, че гащи си е купила Тани, особено като вместо кремче, прочетох коремче.  hahaha Бременна му работа. Embarassed Но се зачудих пък какво се юрнахте всички и малко по-късно разбрах колко съм зле doh.

Аз за жалост не обичам еклери, ерго еклерови торти. Дай ми на мен нещо сметаново и тежко, или пък сладоледено, само да не е шоколадово.  Animal Pig

Рали по-добре да не чете горното!!

Плами, ти илюстрира перфектно "всяко зло за добро". Ако не друго, поне чантата ще ти остане (щото краката със сигурност ще спаднат).

Каро, чуНни новини! Дано и аз чуя нещо хубаво следващата сряда.

# 545
  Привет,момичета  Hug

Да се отчета-днес си пуснах изседванията,всичко е в нормите освен хемоглобина,който е 111 и СУЕ-45 (като границите са 5-20 newsm78) не знам дали има нещо притеснително относно тези 2,чак на следващия преглед ще мога да питам док.Ако някой знае да сподели  Simple Smile

По-важното е,че днес купих първото боди на бебка-не мажах да се сдържа като до видях-много сладурско е и пише I'm  daddy's pricess   Heart Eyes нямам търпение да се прибера от работа и да го покажа на таткото  Simple Smile Купих и една шапчица и ръкавички.Утре ще ги снимам  Peace

# 546
Марго, клипчето преди малко мъжа ми го пусна та му се радвах, много е трогателно.
Гледам че сте вихрили дискусия за херпесите, аз вече гледам да не си вкарвам филми в главата. Херпес и аз имах преди две седмици, изскочи ми от притеснение, но го уморих с Цитросепта, намазах го външно и взе че изгоря.
Аз  съм на еклери,и това прасенце ми е точно копие Animal Pig

# 547
  • София

Каро, чуНни новини! Дано и аз чуя нещо хубаво следващата сряда.

И твойте новини ще бъдат чуНни...гарантирам... Peace  Hug

Аз пък ядох преди малко пъпеш...леле как се размечатх за лятото... Whistling

# 548
  Привет,момичета  Hug

Да се отчета-днес си пуснах изседванията,всичко е в нормите освен хемоглобина,който е 111 и СУЕ-45 (като границите са 5-20 newsm78) не знам дали има нещо притеснително относно тези 2,чак на следващия преглед ще мога да питам док.Ако някой знае да сподели  Simple Smile

По принцип имоето СУЕ беше доста завишено предишния път, та се бях втрещила, но моята ДжП ме светна, че при бременните се покачва доста, така, че да не се шашкам. Все пак за успокоение можеш да звъннеш на твоята да не се притесняваш чак до следващия път. А за хемоглобина може желязце да ти изпишат.
Аз да се оплача преди малко бях набичила такова кръвно, че си изкарах ангелите - 160/90 - а никакви признаци братче - нито главоболие, нито световъртеж, нито някакъв сърцетуп. Звъня на пожар на доки, че ме беше предупредил да го информирам и той вика споко, щом епаднало и е еднократно за сега ок, но ако пак се светна да му звъня. Та се успокоих де като падна и се консултирах. newsm09

# 549
Я и аз да се отчета след втората градска. За сега май заклоних на там. Още като влязохме тая миризма на болница и самата болница много ме стресира. Сега Шаманката ще се учуди на това, като знае какво съм работила, ама точно за това ме е шубе, защото ги знам всичките лекари и прочие мед. състав какви са.
Болницата чистичка, новичка, мангустите явно още не са се усетили и нямаше ни една, дай Боже колкото може по-дълго да не се усетят че болницата работи. С лелята акушерка сме на едно мнение за сециото по желание, бебетата ги дават на втория час след раждането, защото през това време лежиш в коридора да не би да изкървиш много, друго какво... ВИП стаята е 80лв. ако я ползваш самостоятелно, иначе по 40лв. ако си съгласна да я делиш с още една жена, което аз го предпочитам че да не изкуквам сама. Разликата от ВИП и обикновените стаи е само че ВИП-а са със самостоятелен санитерен възел. На обикновените се падат на 10 легла два бани. Кенефа е в банята. Какво друго.. главната акушерка два часа че и повече ни говори, обяснява и отговаряше на наши въпроси, но сега нищо повече не се сещам.
Както velv е писала, запознахме се, после тя ни заряза, а ние със Шаманката хапнахме и пийнахме, обменихме клюките, то имаше какво още да говорим, но дойде време да си вършим ангажиментите за деня, иначе и цял ден май ще ни е малко, абе много хубаво си изкарахме с нея, да ви е яд. Grinning

Мяуче, уби ме с тия Наполеонки, още се хиля. За кво и е на Танчето да си купува такива гащи хахаха, уби ме направо. hahaha Joy

Ааааа, пак обиколих за тоя прословут креват дето се чудя дали да го поръчвам или не, и май се спрях на това в Бейби мола. 270лв. е и само там го има.
http://www.babymoov.com/english/travel-cot-silver-dream-301.html
На картинката не изглежда кой знае колко добре, но на живо е супер. Има всички неща, които има и обетования Хаук, само че подложката за повиване е от по-твърд и непромокаем материал. Има цип, има джоб голям и по-малки джобчета за дребни неща - шишета, биберони и т.н. И е по-леко. Фактически няма само музикалната играчка, която я има Хаука, но тя може да се купи от всякъде и то каквото човек си поиска, така че няма да го правя на въпрос. Тия от Бертони имат подобен модел, който струва 177лв. , мисля ако се спра окончателно на тоя вариант да не се циганя за 97 лв. че разликата в качеството е огромна, просто несравнима.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 19:52 от Бръмби

# 550
Какво са наполеонките  Blush? Аз също само за гащи се сетих, а явно е нещо което се яде.... и ще ми хареса  Mr. Green !

# 551
Другото им име е крем пита. Няма начин да не си яла или виждала, Стар. Simple Smile

Пфу, дояде ми се докато се обяснявам.

# 552
Мерси на Бръмби и на Велв за подробното инфо за Втора градска. bouquet
Звучи обещаващо, като се изключи седенето в коридора - и в "Тина Киркова" ме държаха там часове след раждането и само минаваха да ми изпомпат кръвта като от буре най-грубиянски.
Призлява ми само като се сетя. #Crazy
На следващите врати ще гледам да смогна и аз да огледам лично.
Хубава вечер на всички дами и бебоци. Hug

# 553
Аааа, крем питата ли  Crazy , викам да има нещо вкусно за ядене, и да не го знам  Laughing, сакън !!!

Бръмби
, тенкю душе  Heart Eyes !

# 554
Да си кажа и аз, Втора градска е многообещаващо място  Peace Обстановката е приятна, не е голямо отделението и лекарите и акушерите изглеждат много мили. С Бръмби пихме количка след това, ако се засечем и да раждаме по едно време, ще е гот   Peace

Общи условия

Активация на акаунт