Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 743
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
С Бръмби пихме количка след това, ако се засечем и да раждаме по едно време, ще е гот   Peace
Шаманче, а количка ще носите ли (на раждането, де)? Grinning

# 556

Какво ще кажете за този Hauck Manhattan !!  Има още 2 цвята!
  http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-16035.html

Това е моят модел!!! Simple Smile
Чудесен избор, аз харесвам точно този цвят Mr. Green
В събота смятам да отскоча до Пловдив и да я погледна на живо!
а къде в Пловдив е този склад и аз защо не го зная???

Незнам дали има склда, но това са адреси от сайта на Hauck:
ПЛОВДИВ
КАСИДА    
УЛ. НИКОЛА КОЗЛЕВ 2 и БУЛ."АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ"№54    
032/622890
ШТЪРКЕЛ    УЛ. СВОБОДА 10    032/63 37 22
ХИПОЛЕНД    
БУЛ.САНКТ ПЕТЕРБУРГ    
032/ 686 820
ВИС ВИТАЛИС    
БУЛ. 6-ТИ СЕПТЕМВРИ 268
БУЛ. МЕНДЕЛЕЕВ 2 до BAUMAX

032/ 623 076
032/ 689 966

Мисля да отскоча до Касида, а мъжо до Babyzone Simple Smile

# 557
Бръмби,
А как са цените в Бейби -мола newsm78 Много е хубава кошарката и можем да се замъкнем там уикенда, че ние ще сме май с кошара...освен,ако не ни поникне нова стая вкъщи Joy

# 558
Че и шоколадче даже  Mr. Green

Сега ми е много притеснено, защото след Втора градска бях на преглед при кожната си лекарка и няма да влизам в подробности, ама може да се наложи да раждам секцио. Не го очаквах и се чувствам ужасно, идиотски и супер безсилна.

# 559
Всичко е скъпо, но сходните модели с тази кошара, която съм харесала са даже по-скъпи. Бейби мола е добро място да набележиш какво ти харесва, защото има много неща и после в нета да се провери къде ги има по-евтино. Специално за тази кошара аз проверих и я няма никъде другаде, а в нета от чужди сайтове цаната и е 149евро, т.е. тук е по-евтина. В Люлин има още два хубави детски магазина - "Слънчице" и "От А до Я" и Хиполенда е наблизо, дето се вика. като ще идвате насам виж в нета за адресите и ги минете всички наведнъж.

# 560
Шаманче, стискам плаци всичко да е наред. Hug

# 561

Сега ми е много притеснено, защото след Втора градска бях на преглед при кожната си лекарка и няма да влизам в подробности, ама може да се наложи да раждам секцио. Не го очаквах и се чувствам ужасно, идиотски и супер безсилна.

Тъпо. Дано да ти се размине, но ако не се, не е болка за умиране. Имаш и време да свикнеш с идеята. Дано не се наложи де...

Стар, кой беше оня сайт с детските дрешки с веселите надписи, да ги види Шаманката?

П.П. Шоколада съм го писала в списъка за постъпване направо. Laughing

# 562

Hug Недей да го мислиш сега,ами  нека да мине малко време и да се види дали това  за секциото е окончателно. На мен така ми бяха казали уж"сигурно секцио", та чак на трета ФМ ми казаха "ама какви са тези глупости - естествено ще си раждаш" #Crazy А аз, нали за пръв път ми е, та такъв рев му ударих и направо ми беше цяла седмица чоглаво Cry
Стискам палци всичко да се нареди добре, та и във Втора градска да се засечем Praynig
Бръмби,
  bouquet Благодаря!
На всички пожелавам една хубава вечер, а аз отивам да се отдам на л.Х.Кейн Joy

# 563
Благодаря момичета, малко ми е като гръм от ясно небе, та още съм в стрес. То пък не беше естествено съвсем да няма за какво да се притеснявам  ooooh! Та вече има. Яд ме е, че никой не ми каза по рано, че може да има проблем. Щеше да е далеч по - лесно.

# 564

Стар, кой беше оня сайт с детските дрешки с веселите надписи, да ги види Шаманката?

http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/87.html

# 565
Благодаря, Стар!   bouquet

Говорихме си с Шаманката за тия дрешки и аз и казах че вече има сайт с такива дрешки, дано да го види.

# 566
Мяу, Звездичке, уморихте ме с тия гащи, бе, дами...  Joy
Шаманче, дано всичко да е наред, пък секцио или не- ще го преживееш. Важното е да сте здрави.  Hug

Ние с милото понапазарихме, изхарчихме болничния и вече мирясахме. Сега ще зяпаме ТВ и ще се гушкаме. Хубава вечер и лека нощ!

# 567
  • София
Каро, поздрави за добрите новини!

# 568
  • София
Мерси, Никич... Hug...дал Господ на всеки такива!
Обаче ми забраниха да пътувам по Коледа и Нова година... Rolling Eyes...ще се седи у дома... а и банкета от фирмата ще пропусна.... ама здраве да е!

Аз с мисълтта за секциото вече свикнах...и на мен ми беше чоглаво, ама съм готова вече... Mr. Green То си има и доста предимства  Wink

Ето няколко вица за лека нощ...  Joy

Професор по "уши нос гърло" имал юбилей. Колегите му подарили торта във формата на ухо. Когато я видял професорът започнал да се смее. Попитали го какво не е наред.
- А, нищо! - отвърнал той. - Просто се питах каква ли щеше да е тортата, ако бях гинеколог.

Влиза един "обратен" при гинеколога и заявява:
- Докторе, бременен съм.
- Е, как ще си бременен бе, ти нямаш матка и...
- Да де, ама то може да е извънматочна бременност!

Двама гинеколози в стриптийз бар. Единият мърмори:
- Скука...
Другият:
- Вярно, дай по-добре да ходим на работа.

Една 80-годишна бабичка отишла на гинеколог. Той решил да се пошегува с нея и й казал, че е бременна.
- Не може, как така, та аз съм на 80 години...
- Бременна сте госпожо, изследванията не лъжат.
- Ееее, в тия времена да нямаш вяра и на средният си пръст вече.

Една баба отишла на задължителен профилактичен преглед при гинеколог.Качила се тя на магарето , младият доктор започнал прегледа а тя го попитала възмутено.
-"Абе момче майка ти знае ли какво работиш?" 

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 22:47 от Karolin@

# 569
  • offshore & overseas
Обаче ми забраниха да пътувам по Коледа и Нова година... Rolling Eyes...ще се седи у дома.
От ЖК-то ли са толкова загрижени? Twisted Evil А беба как е разположена, пита ли?

За секциото, аз първия път не знаех как ще раждам и не се бях настройвала, но мислех, че няма да има показания за ненормално раждане.

А то какво -- доки още отначало е казал на свеки, че така ще е, тя пък казала на мъжо, а той си затраял, да не ме стресира отрано. Та разбрах в последния момент и нямаше време да му мисля. Май за добро е било...

Общи условия

Активация на акаунт