Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 825
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Ника, ти ме просълзяваш или от смях, или с нещо много сантиментално...

# 421

Какво ще кажете за този Hauck Manhattan !!  Има още 2 цвята!
  http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-16035.html

Това е моят модел!!! Simple Smile
Чудесен избор, аз харесвам точно този цвят Mr. Green
В събота смятам да отскоча до Пловдив и да я погледна на живо!
а къде в Пловдив е този склад и аз защо не го зная???

# 422
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ника, винаги е весло, весело е дори когато ме прати на юг да ходя с майката на пилето (от една детска приказка) или като ми каже "тая е мойта макя", сочейки майката на прасенцата в илюстрираната книжка за "трите прасенца" ...  Joy

За организацията - ще е добре да го направите по групи от 4 примерно като една от вас да е с кола, за да докара до дома ми и обратно до някоя точка в центъра на София. Така или иначе по 10 няма да имам физическата и времева възможност да ви снимам Peace

# 423
Момичета  Grinning чудесни сте! Прекрасни! Позитивни! Винаги има защо да ви прочета да се просълзя или спукам от смях и да вися с часове да разлиствам форума за още дози!
  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ и сладки сънища! Hug

# 424
  • Бургас
Мен пък безсънието ме гони вече 2-ра вечер  smile3538

# 425
  • offshore & overseas
П.С. Мяу, успя ли да я докараш до някъде?
Ахам, някъде докъм второто кило мандарини. Joy Горе-долу ми се получи все пак, поне аз тъй го приемам. Mr. Green

Аз подсъзнателно съм шатнала всички спомени за мъжовата неадекватност от първите дни. Защото той такъв си и остана завалията, до ден днешен. Но и аз съм виновата, щото не давам туй детенце цветенце с пръст да се докосне.

Днес съм извергски настроена към малкото ми сладко създание, но признавам -- трогателна е интерпретацията на Борис на мила моя мааамо. След 2 зверски истерии (или три бяха, само тая вечер) още не знам на кой свят съм и къде точно греша. Тайно се надявам да е никъде, но надали. Embarassed

За колите и сесиите, издайте кой от ентусиастите има кола, щото аз дори не мога да шАфирам. Инак се оказа, че маршрутката е чудесна опция за мен, така че мога да пристигна в уречен час самосиндикално, за да се присъединя към останалите 2-3-ма, които са решили да се фотосесират в съответния ден и час.

Аз не съм готова и няма да съм готова до края на тази седмица, а Викендите са ми невъзможни, просто не разполагам с опцията "без Калина" (някои от вас предстои да разберат за какво иде реч), значи, ако има някой следващата седимица или по-нататък, аз се добавям, ако не -- здраве да е...

Аз лично тоя път няма да раждам преди началото на февруари даже. Дори да ми се калцира плацентата пак, святам да я навивам да се държи поне до 38 г.с. и да ми храни бебето, па било то с остатъци.

Я да си довърша аз черния епизод с оплакване за една серия съвършени крампи в прасеца, от възможно най-болезнен порядък, които в един момент реших, че няма да спрат и ревнах с глас, та изкарах пак акъла на Лъвю. И още, от лещите или от друго ми цъфна едното око и трябваше да ги сваля още вчера, но не го направих и сега окото ми е с цвят кармин.

Май не се похвалих, че с мъжо успяхме да идем на кино и по стечение на обстоятелствата гледахме 2012. Не е моят тип филм, но ме разтовари достатъчно добре. Само че това беше в неделя, а оттогава досега, от носа и ушите ми ми излиза пушек. af Да имахме вана, да се топна сега, ама само коритото на Халюша ми е под ръка. newsm37

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 01:05 от Мяуче

# 426

Съни, виж ме мен и не се притеснявай!!!Както писах преди време,безсънието си има своя чар.Толкова е тихо и спокойно и телефоните не звънят.... Whistling
Аз уча само нощно време, сядам към 12-часа и до към 4:30/5:00 не ми мърда, добре че си завършвам едната специалност, че не знам как ще се учи като се появи бебока.
За един месец сигурно съм изяла 20кг мандарини...какво е това чудо не знам.Вчера си говорехме с мъжа ми,защо има мандарини само по коледа??Това от комунизма ли е останало или???

Време е да се върна към 'Трудовото право', остават ми САМО около стотина старанички Rolling Eyes

# 427
добро утро Confused малко рано съм се излюпила,нещо не мога да спя нормално вече,ту ми е неудобно,ту ми е страшно горещо,така че ако има други ранобудни мами,чакам ви да си говорим Simple Smile Crazy

# 428
Добро утро!

Кисела се събуждам днес заради краткотрайна, неадекватна свада снощи с мъжа ми  argueпородена от пълна глупост, ама както и да е. Много криво ми стана...
Чакам с нетърпение да се доразвидели и изчезвам от вкъщи, за да захвърля киселото някъде навън   newsm28
Отивам да пия кафе и да си оправям настроението  Hug

# 429
  • Плевен
Добро ви утро. Рали, на мен също адски ми докривява като се сдърпаме, ама...няма как да се избегнат тези свади, тъй че...не си го слагай на сърце.
Star, от mothercare ми сложиха 30 лири доставка, но пак съм на далавера, защото доста от нещата са по-евтини от ларедут, така че комбинирах и от двете. Не съжалявам за скъпата доставка, дано наистина са толкова хубави нещата, колкото изглеждат на картинката  Simple Smile. Желая ви един усмихнат ден.

# 430
Мммм, добрютро !

Рали, мерси за кайвето ! Такива неадекватни свади най ги обичам  Whistling, нашите повечето са такива  Crazy. Лошото е, че аз съм злопаметна до безобразие  Embarassed ..... ако си вкарам мухата, ми трябват седмици за разведряване  Crossing Arms !

Мери, тенкс !  Искам да пусна поръчка , но не мога да реша, да си платя ли доставката или да се занимавам с посредници ( страшна дилема, няма що  ooooh!) ! За колко време пристигна твоята , колко кг беше ?

# 431
  • София
Добро утро и от мен! Blush

Много забавни истории четох - сънища, детски изцепки, изгорени престилки...  Hug

Аз все още нямам с какво да се оплача/похваля. Едни служебни тревоги са ме обзели, та затова.  Thinking

Изпратих тук там лични съобщения Peace
Нека и тук да заявя, че нямам страх (голям) от маршрутките (те са ми основен способ за придвижване в последно време) Crazy

Айде, залавям се с работа и скришом ще чета  bowuu

# 432
  • Бургас
Съни, виж ме мен и не се притеснявай!!!Както писах преди време,безсънието си има своя чар.Толкова е тихо и спокойно и телефоните не звънят.... Whistling
Аз уча само нощно време, сядам към 12-часа и до към 4:30/5:00 не ми мърда, добре че си завършвам едната специалност, че не знам как ще се учи като се появи бебока.
За един месец сигурно съм изяла 20кг мандарини...какво е това чудо не знам.Вчера си говорехме с мъжа ми,защо има мандарини само по коледа??Това от комунизма ли е останало или???

Време е да се върна към 'Трудовото право', остават ми САМО около стотина старанички Rolling Eyes
Кристинче  Hug
Аз снощи до 2 без 15 бях будна,ти биеш рекордите ми.
Ами виж това за четенето е добра идея . На 12-ти декември имам изпит,тая вечер ще има с какво да си запълвам времето .
А относно мандарините ,аз наблягам доста на ябълки.
Мъжа ми ми се кара,че бебето щяло да се роди с вродена алергия към ябълките  hahaha Да съм му давала повече месо,ама аз не обичам месни продукти много много..
Иначе мандаринките и аз много ги обичам,сега съм си намерила на едно място зареждат едни много мънички,но и много приятни на вкус.  Peace
Рали,то май в повечето случаи свадите са без причина ....Скоро ще отмине  Hug

п.с.Добро утро !  newsm47

# 433
Добро утро! Wink И аз си изпих млякото и хапнах, ама съм още гладна да си призная! Хубави колички сте си харесали! Аз съм си набелязала, ама другата година ще пазаря всичко! Имах безсънни нощи до преди два дена, но да не казвам голяма дума снощи не съм се будила, даже си сънувам!
За караниците в къщи-в нащо семейство се случва доста рядко и се надявам да остане така положението! А вие не се притеснявайте, всичко минава бързо, ама ние в това положение всяка дума възприемаме по хомонален начин типичен за бременна! Аз за всичко подскачам, все едно идва края на света!!! Определено не се чувствам с в собствената си кожа!!! newsm78

# 434
Ей браво на вас бе, добре, 4е пускате някой друг модел на коли4ки, 4е аз хи4 не се ровя  ooooh!
Аз се спирам на тази коли4ка, уникална е http://www.kasidabg.com/hauck-products_id-16035.html
Ако някой ходи до Пловдив да я види , после да пише, може и на ли4ни , 4е немога да сваря да ви 4ета  Peace А до колкото разбрах саита им не работи на hauck , до кога ще го подновяват  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт