Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 748
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Момичета, спрете с тези херпеси, че взе да става страшно, не само осведомително!

Сега се връщам от поликлиниката. Бях на ЖК по ЗК. Мериха ми корема, височината на матката, кръвно и слушаха тонове с едно нещо като дървена фуния.  hahaha Всичко е ОК!
Дадох и кръв и урина за изследвания.
Та, по ЗК толкоз.  Laughing

Докторът щял да се мести в друга болница от 1 януари, та ще трябва да вземам направление за преизобор на АГ и да си местя бумащините там. Хммм...

Днес си записах и час за ФМ за 11.12.  Wink

# 511
  • София
Набарала съм някакъв кашкавал - вероятно е най-евтиния, пише Гауда, не знам ни на коя фирма е, ни нищо. От голяма пита е. Суров не мож го преглътна - гад и горчилка. Но пък за паниране е идеален - нито тече, нито си разваля формата и става страхотен на вкус, щом на мен ми става, дето нищо не мога да готвя като хората...

# 512
  • Бургас
Мимита,за твоя док с мустачките ли става дума? И къде се мести? Връща се в ОРБ?

# 513
  • offshore & overseas
Набарала съм някакъв кашкавал...
В тоя живот още не съм събрала смелост за кашкавал пане. cook

А ти, кво, остава сега и вечеря да направиш, и те отписваме от колектива (палачинки туй-онуй, а някои не си вдигат задника от пецето). Joy

Каро, пишеш отчета, нали? Ще прочета след като взема Халята. Освен ако не го публикуваш немедленно.

# 514
  • София
... и слушаха тонове с едно нещо като дървена фуния.  hahaha ...
Брей, вие сте по-назад ДОРИ и от местната поликлиника Crazy

# 515
  • Бургас
Мимита,за твоя док с мустачките ли става дума? И къде се мести? Връща се в ОРБ?

Хаха, разсмя ме!  Laughing За същият става въпрос, мда.
Щял да ходи в Св. София. Но, иначе явно си остава и в Дева Мария. Просто, явно вече няма да е в поликлиниката.

# 516
  • София
Ю-хуу, недей така.  Laughing У наше село в поликлиниката ехографа има и доплер даже, док отвреме навреме пуска кръвотока да се види, какво остава за тонове, ехей!  Laughing Аз утре съм на ЖК.
Дървената фуния винаги ми е предизвиквала интереса, виждала съм я по тв-то в такъв е живота.
Мяуче, като набереш смелост, ще споделя как става - лесно и бързо.  Peace И аз отивам след малко за наследника.

# 517
  • Бургас
... и слушаха тонове с едно нещо като дървена фуния.  hahaha ...
Брей, вие сте по-назад ДОРИ и от местната поликлиника Crazy

Мани, мани, смешна работа!  Laughing
Щях да питам дали имат апарат за запис на тонове, но забравих. Но, честно казано, не вярвам да имат такава "екстра".

# 518
  • София
У наша поликлиника пък казват размера и теглото на бебето по едно картонче, което е всъщност ето това принтирано - http://www.ladypill.com/calendar.php

Изяжте се от яд!  Crazy

# 519
  • София
Това картонче го имаме на първа страница на темата, фук-фук.  hahaha При нас пък служи само за първоначално определяне на термина, от там нататък каквото сабя, пардон ехограф, покаже.  bowuu

# 520
  • Бургас
У наша поликлиника пък казват размера и теглото на бебето по едно картонче, което е всъщност ето това принтирано - http://www.ladypill.com/calendar.php

Изяжте се от яд!  Crazy

Хаха, и при нас го имат това!  hahaha

# 521
Тъй! Аз наготвих, ходих до банката да си изтегля мизерния болничен, довечера ще платим квартирата, ще понапазаруваме за вкъщи и пак ще щракаме с пръсти... Пустите му пари, кога ще ги имаме в достатъчно количество?!  newsm78

Гледам голяма дискусия за херпесите сте завихрили... Аз няма да се включа, 'щото нищо не знам по въпроса.

На връщане от банката си купих 4 тлъсти "Наполеон"-ки и мисля да метна една сега... Мнооого ги обичам, кремът им е страхотен.

# 522
  • София
Айдеее, ще се ходи за Наполеонки пък сега.  Joy

# 523
  • София
Ааа, знам, че го има това в началото на темата  Flutter

Мен малко тъжно ми стана, когато отидох веднъж на ЖК, преди мен беше една дама (щях да кажа девойка Crazy), видимо пред раждане и гонеше акушерката да я уреди с ехограф да си види бебето. Видя си го, май не беше доволна (ехографа е другото чудо на техниката там...) и пита колко и е голямо бебето и акушерката намести въпросното картонче и с възможно най-ларж гласа си каза "ооо, спокойно... вече е към 3 и 300)  Stop
 Joy

п.с. Ммм... наполеонки...  Blush

# 524
  • София
М`чи по-хубаво да и беше гледала на кафе, то същата работа и с това календарче...  Joy Изчезвам за Наполеонки и дребен.

Общи условия

Активация на акаунт