Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 812
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
И моят болничен дойде  Peace Много съм доволна   jumpuu

Разходих се и днес, добре ми дойде. Купих си грозде, че ми поомръзнаха ябълките. А мандарините са неизменно вкъщи. Ям с килограми и от тях  eat
Имам да гладя, но ще видим днес ли ще е  Whistling

Аз пък за първи път чувам за Наполеонки  hahaha Ама не ми обяснявайте какво е  Peace

# 526
  • София
Лелееее, момичета къв спор сте заформили по повод херпеса... Joy...като ви четях ми стана адски смешно... hahaha

Всичко свързано по тази тема го знам, защото не ми излиза за пръв път, но сега по време на бременност само два пъти ми е излизал.
Този път много странно се появи и не се знае дали е херпес, защото първо ми беше кожичка на устата и си я откъснах със зъби и ми стана на раничка и на другия ден раничката стана на херпес....странна работа... Crazy..авно се е замърсило.

И сега по важното - върнах се от ЖК, всичко е наред с беборана. Тежи около 1200-1300, изостава само 3 дни(и то не е сигурно, тъй като съм с дълъг цикъл и по късна овулация), потвърдиха пола, че е момиченце Heart Eyes, пулс 139 удара/мин....и това е в общи линии...Ааа, по техните мерки съм 30 седмица... ми то не остана... Crazy
Питах за доплер или още една ФМ - казаха, че нямало нужда щом първата ФМ е ОК, и сега от УЗИ-то всичко си е в норми...

Докторката каза, че явно и това бебе няма да е от големите, имайки се и предвид, че каката я родих 2900.

Питах и за херпеса, изобщо не го взеха като проблем - казаха да се мажа с Ацикловир и да си свиркам   Whistling

Мен с такава дървена фуния ме слушаха с каката преди 9 години... Mr. Green

Кви са пък тия "Наполеонки" сега.... newsm78...в първия моменти реших, че са долни гащи преди да прочета, че "кремът им е страхотен"... Joy....еееее , тани, нямаш ли си друга работа сега... дояде ми се като на бременна... Mr. Green...даже и да не знам какво е.....отивам да смачкам една "Морена".

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 16:30 от Karolin@

# 527
  • До Балкана
Пф, тез Наполеон-ки хич не са ми по вкуса - с тежък крем и ти оставят едно мазно чувство на небцето- отвратия  Mr. Green!!! С удоволствие заменям за едно еклерчееее или пък с някакъв домашен сладкиш  - мекичък и топличък - ммммммммм Blush Heart Eyes

# 528
Аааа, много сте лоши беее  Joy Стига вече  Joy

# 529
Айдеее, ще се ходи за Наполеонки пък сега.  Joy
Изчезвам за Наполеонки и дребен.
п.с. Ммм... наполеонки...  Blush

Кви са пък тия "Наполеонки" сега.... newsm78...в първия моменти реших, че са долни гащи преди да прочета, че "кремът им е страхотен"... Joy....еееее , тани, нямаш ли си друга работа сега... дояде ми се като на бременна... Mr. Green...даже и да не знам какво е.....отивам да смачкам една "Морена".
Joy Аууу, че съм гадна, заразих ви сега с мойта мания по "Наполеон'-ките. Сорка, момичета! Няма повече да правя така!

# 530
  • София
А сега и аз малко да ви подразня... Mr. Green

Вчера поръчахме торта на щерката за рожденния ден. А тя ще е еклерова с баварски крем на Лучано....мммм ядохме я на един друг РД- лека, прясна, топи се в устата... и цяла седмица си мислих за нея след това... Blush...аз дето хич не съм по тортите...   Rolling Eyes

# 531
А сега и аз малко да ви подразня... Mr. Green

Вчера поръчахме торта на щерката за рожденния ден. А тя ще е еклерова с баварски крем на Лучано....мммм ядохме я на един друг РД- лека, прясна, топи се в устата... и цяла седмица си мислих за нея след това... Blush...аз дето хич не съм по тортите...   Rolling Eyes
Май ще ходим до Лучано като се върне милия  Grinning!
А как ме зарадвахте,че болничните са преведени още утре ще отръска банкомата ,че вече съм ги изхарчила мисленно

# 532

Разходих се и днес, добре ми дойде. Купих си грозде, че ми поомръзнаха ябълките. А мандарините са неизменно вкъщи. Ям с килограми и от тях  eat

Аз пък за първи път чувам за Наполеонки  hahaha Ама не ми обяснявайте какво е  Peace

Болничния са ти превели ама за кой месец,.... аз миналия месец бял една седмица -кога ли ще го преведат  newsm78

# 533
Торти, наполеонки, еклерчета Crazy Crazy
Аз добре, че съм си мързел, та не ми се излиза за наполеонки, та мушнах едно кисело мляко с половин пакет орехови бисквитки...и едно бананче
И ми е малко - ще претършувам за още нещичко Mr. Green

Иначе за 2 Градска - бяхме там, запознахме се с Бръмби&Шаманката Hug От Родилното съм очарована - вече си реших, че там Simple Smile
Новичко, чистичко и топличко. Стаите са супер ( по скромното ми мнение Crazy), а персоналът ми се видя любезен и спретнат.
Естествено, че днес точно ще се натегнат да са на ниво, но все пак доста се постараха, а и старшата акушерка беше изчерпателна в отговорите си,
макар, че с 39 год. опит си има своите професионални изкривявания Simple Smile

# 534
какво е това прасе бре Joy

# 535

Болничния са ти превели ама за кой месец,.... аз миналия месец бял една седмица -кога ли ще го преведат  newsm78

За ноември, моите не ги бавят слава богу. Зависи си от фирмата, в която работиш. Не ги превеждат на всички по едно време болничните.

# 536
ООО да ви разкажа вчера с е качвам в едно такси  и казвам на човека -до Шейново-той ме гледа гледа  и вика :"Добре ли си?"
Стана ми много смешно-викам му:"Да няма да раждам отивам само на преглед "Joy
Аааа добре тогава да караме бавно Laughing

Ralipo   bouquet

# 537
  • Бургас
След тортата в баварския крем спрях да чета, а Жорето вече е до магазина !
Танче,ти си виновна  Hug

# 538
Айдеее, ще се ходи за Наполеонки пък сега.  Joy
 Наистина май ще се ходи, и аз много ги обичам, или ще поръчам на мъжът ми на прибиране от работа да ми закупи!!
   newsm53
Такова  като нас!  newsm47

# 539
Смейте се вие, ама вече се обадих на мъж ми да ми купи и нещо шоколадово ( и голямо) Crazy
Направо не мога да се позная - на сладко и тестено никак не налитам, ама те ти,булка, Спасов ден Joy

Общи условия

Активация на акаунт