Отговори
# 2 340
оооо Десссс  Hug Heart Eyes

а моя коЙ ще амбицира, а? ooooh!

# 2 341
Тва дребното ме изкара извън нерви, направо ще полудея. Close

# 2 342
  • София
Тва дребното ме изкара извън нерви, направо ще полудея. Close

Со кротце, со благо и т.н. Mr. Green

# 2 343
Нема со кротце, подпалих джапанките ooooh!  Осъзнавам, че не съм права(или поне не изцяло), и че реакцията ми само допълнително усложни нещата, обаче не се сдържах. Сигурно целия вход ме е чул ooooh!

# 2 344
Честит Празник на всички!  Hug

Палке,да ти е живо и здраво детето и името му!   bouquet

Много честитки,малко почерпки. Mr. Green Whistling

# 2 345
  • София
Нема со кротце, подпалих джапанките ooooh!  Осъзнавам, че не съм права(или поне не изцяло), и че реакцията ми само допълнително усложни нещата, обаче не се сдържах. Сигурно целия вход ме е чул ooooh!

Какво е направил, та си викала? newsm78 Не викай, бий си го тихичко Mr. Green Hug

# 2 346
Сторми- Hug

Какво е направил, та си викала? newsm78 Не викай, бий си го тихичко Mr. Green Hug

Ужасно разсеян, 10 пъти(буквално) му повторих едно и също нещо, и той пак не го запомня.Повтарям му го и го карам и той да повтори след мене, а той стои и ме гледа умно, че даже и за нещо друго почва да  ми говори. Полудях. Размина се с боя, обаче...... Close

# 2 347
  • Tам през Атлантическия океан
Помни той , помни ама се прави  Laughing

# 2 348
Пухче,не сте на една вЪлна днес с детето.Не го ядосвай повече  Laughing После ще те е яд. Wink  Hug

Ще трябва да се ходи да се отстреля нЕкво рибе.Щот революшъна наближава. Whistling

ИзслушАх я нЕколко пъти х 100... ooooh! Crazy
Ама е `убава. http://www.youtube.com/watch?v=_tbjrcv1kXE

# 2 349
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък цял ден съм на вълна Сантана http://www.youtube.com/watch?v=ik8JjtxHI0M&feature=fvw

ИзслушАх я нЕколко пъти х 100... ooooh! Crazy
Ама е `убава. http://www.youtube.com/watch?v=_tbjrcv1kXE
`убава, да  Peace

# 2 350
# 2 351
Честит празник на всички именяци    bouquet  bouquet  bouquet
Палке, да ти е живо и здраво детето,много здраве,късмет и любов     bouquet  bouquet  bouquet

# 2 352
Пухче,не сте на една вЪлна днес с детето.Не го ядосвай повече  Laughing После ще те е яд. Wink  Hug

Сторми- много си прав. То детето явно видя, че не вървят на добре нещата, и сам изяви желание да си легне да спи на обяд Shocked  И определено много ме е яд на мене си. Confused

# 2 353
Валери, мистери- хелоу  Hug

Помни той , помни ама се прави  Laughing

По едно време просто запецна, блокира и....до там беше.   ooooh!

# 2 354
Честити празник на всички празнуващи...  Hug

Пухи, детенцето си живее в неговите си светове... знаеш ли колко му е до запомняне на каквото и да било... ти търсиш логика, то си иска детството...  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт