Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 530
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
те са на промоция от 28.01, просто бързо се изчерпаха Hug

30см тава затваря въздуха и не се изпича отдолу яденето

# 181
DELTA, страхотен ти изглежда сладкишина Heart Eyes
Колко съм се чудила дали ще стане там - ма една смела булка се намери да пробва Laughing.
Ще пиша още рецепти по-късничко Simple Smile. Нашето мъжко съсловие по месцата е повечко - та за таквизи неща рецепти мога да давам бол.
Еее, радвам се, че темата се раздвижи!

# 182
  • Varna
И аз се радвам, че я метнахме темичката.
И Вихронрав, давай каквото имаш на сърце и душа. Трябва да пробвам аз и баничка newsm78 Че аз нямам спиранИ Joy Ще има да се дояжда, че ние със мажО не сме много ящтни. Дано ДиванетУ да яде, ама той пък беше на диета. rotfImao Ще пробвам аз. Да видя дали корите които имам, smile3503 ще стават за някаква рабУтЪ

# 183
Делта, днес се сдобих с тавичка 26см в диаметър, съвсем случайно открих едно магазинче за дом.потреби точно до поликлиниката на Окръжна болница, така че ако е ти наблизо давай

# 184
Делта, днес се сдобих с тавичка 26см в диаметър, съвсем случайно открих едно магазинче за дом.потреби точно до поликлиниката на Окръжна болница, така че ако е ти наблизо давай

пробва ли вече да изпечеш нещо, изпича ли се добре?

# 185
  • Varna
ЕСТЕЛИТА Hug
Благодаря ти мила за информацията. Аз имам също една тавичка, 26см. ама и още една ще ми дойде добре. Иначе аз живея във уличките под Операта. Не ми е чак толкова далече до Окръжна болница, тъкмо ще е разходка но сега със това пързаляне ще отложа. А иначе много не ми е ясно от коя страна на Окръжна болница е това магазинче-дай някоя улица или някой по така ориентир, че тя Окръжна си е баш окръжност и незнам на кой край на окръжността да потърся newsm78
Оф, малки са тия 26см тавички бе, newsm78 Там трябва мусаката д я правя със 3 картофа и 250 гр. кайма smile3516

# 186
малка е да, особено ако ядете повечко са малки, но за сметка на това можеш да сложиш яденето в 2 такива тави, и да печеш на двете нива, просто ще печеш 10мин повече и ако искаш можеш да въртиш тавите даже Laughing

на мен горната ми скара е 24см, затова търсих под тези см, имам 30см тава- не пече добре отдолу, ако искаш да печеш мусака трябва да я разбъркваш Peace

# 187
  • Varna
Имам един змей у дома който тая 26 см. тава на два пъти ще я е омел. А аз и мъжът ми не сме много ящтни. Абе във голямата фурна ще мятам мусаката Simple Smile 

# 188
ами ако ядете много най- добре, иначе за скари и грилове е достатъчна фурната, но за да изпечеш ядене трябва да се импровизира Laughing

# 189
tedd, точно така е. Фурничката си е супер за зеленчуци, картофи и месо. За гозбички не става, аз така и не ги пека често и не ми е проблем.

Вкусни стават печените тиквички - разделям на четири (купувам по-крехки), овалвам с малко зехтин и сол (понякога слагам и соев сос, ако трябва да свързвам вкусове с основно ястие) и пека за около 15 минути на долна скара на 220 градуса.

Страхотни стават пълнените гъби - пълня с КИХ (каквото има в хладилника Laughing)

# 190
  • от Луната
Онази вечер направих от фиксовете на "Малки тайни" с картофи и кремвирши, като не спазих точно пропорцията, слоцих по-малко картофки и повече кремвиршче. Картофите ги сварих предварително, след това ги наредих в еднократна тавичка, отгоре кремвиршите и заливката. Включих на 250 градуса за 20 мин, като на 15 мин сложих и малко настърган кашкавал. Стана невероятно вкусно. Ето ви и малко снимки. Ще ме извините за смачканата тава но нямаше друг начин да я извадя без да се изпека  Embarassed Embarassed Embarassed

Ауууу, утре ще махна снимките, че много големи излязоха

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 12:42 от Виктоалиа T

# 191
Delta, магазинчето се намира срещу поликлиниката в окръжна болница, т,с влизаш откъм Битоля, дано съм те ориентирала правилно.
Ted, пробвах да изпека мусака, но в малко по-малка тава с d23см и установих, че трябва малко да я поразбъркваш отвреме на време, заради картофите. А иначе с 26см сложих пица и нещо не се получи много добре- в края се изпече но по средата си остана леко тестена, може би не улучих височината на скарата-пекох я на високата скара на 200градуса за около 35мин. Горе се изпече, но долу не.
Някой ако е правил пица, нека да сподели тайната

# 192
estelita25, и аз пека на високата скара, но на по- високи градуси /225-250/ заради зеленчуците, поне такива съвети има навсякъде картофи и други да се пекат на темп над 230гр

за пицата- пак я изпекох на по- висока температура, но сложих уширителния пръстен, за да не се изпече отгоре, а да остане самата тя тестяна...и нея изядохме Laughing

# 193
Благодаря, ти, Дъмпер, беше ми полезна, защото нямам газов котлон и щях да се набутам, ако си бях взела уок. Hug

# 194
  • Велико Търново

Уау страхотно изглежда ще го пробвам  chef

Общи условия

Активация на акаунт