Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 525
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
ЕСТИЛИТА Hug
Благодаря ти отново Hug
ВИКТОАЛИЯ Hug
страхотно изглежда thumbsup Обаче ще опитам със друг вид колбас или по точно със шунка, че моите не ядат кренвирши. А не се съмнявам, че е и било вкусно smile3503
ТЕДД Hug
Абе аз нямам уширителен пръстен, но явно нашите тендЖУрки нямат, нашият модел исках да кажа. Не съм пробвала пица да правя. Да видим аз как ще я измайсторя newsm78 Grinning Щи има да ви се жаааалвам тука Laughing

# 196
о разправяй, че съм отпуска и мога да експериментирам, искам да пробвам картофи във фолио обаче нямам идея дали трябва да са пресни  newsm78 такава съм готвачка че... Joy

# 197
tedd, спокойно мятай старите картофки Wink. Правих наскоро. Във фолиото сложиш масълце и станаха суперр. Трябва им около час някъде да се изпекат. Пекох на 200 градуса. Може да станат и по-бързо, ако са на по-висока температура, ама аз се притесних да не озгорят.

# 198
Здравейте момичета,

хайде сега давайте иде - имам тесто за пица, мисля да го оползотворя, някой пробвал ли е да изпече такова нещо в този уред? Градуси, време...?

Иначе исках да похваля съвета на една съфорумка ( не помня вече коя  Embarassed ) да се слага на дъното алуминиево фолио - върши страхотна работа и после чистенето на Флейвъруейв-а е минимално.

За уреда от Метро - уверете се като купувате, че е посочено, че има инфрачервени лъчи. Когато ние купувахме исках да вземем от Метро, но никой не можа да каже дали има или няма ( а те са най-важното нещо в този уред ).

# 199
я разкажи за тези инфрачервени лъчи, къде е уловката Laughing

Вихронрав  ти ги обели, сложи маслото и на високата или на ниската скара?

# 200
я разкажи за тези инфрачервени лъчи, къде е уловката Laughing
Инфрачервените лъчи ( подобно на тези в микровълновата, но не съвсем) проникват през храната и я изпичат отвътре, докато фурна на реотани разчита на топлината да достигне отвън навътре и затова отнема много повече време и енергия.
Фурничките ни имат и халогенна лампа, както и вентилаторче за допълнително циркулиране на топлия въздух, но само тези двете без лъчите готвят много по-бавно. Такива големи фурни има по магазините ( Билла например) и в тях си пекат пилетата и другите топли ястия, но са професионални, нашите са малко аматьорски, но все пак...  Peace

# 201
моето не е никаква лампа..незнам вие какво разбирате под лампа но си е чисто реотанче Joy иначе вентилатора- да, хубава работа върши за да изпича, ще поровя в книжката за тези лъчи но толкова съм готвач, колкото и специалист по техниката...та дори  не съм се замисляла дали ги има hahaha

# 202
Вихронрав  ти ги обели, сложи маслото

и на ниска скара Simple Smile!

# 203
О, да не мислиш, че аз съм  много на "ти", добре че мъжа ми ходи с мен като пазарувам, че... Халогенната лампа е ..да... вентилаторче.

Да взема и аз да спретна едни картофи ли ... Thinking

# 204
  • Varna
Момичета,
СинО, пита как печете кебабчетата и кИфтетата. На каква температура и на долна или горна скаричка. Благодаря ви предварителнУУУ Hug

# 205
DELTA, мятай ги както ти е кеф, ако не ви харесват обади се да минем за дегостация Joy аз наденички пека за 25мин на високите градуси Wink

tanzen никъде нищо няма за инфрачервени лъчи май Laughing ама готви пустото hahaha

# 206
Ted, много мерсаж, ще знам за следващия път за пицата.
Delta, аз пекох кифтета на горна скара на 225градуса за 30мин. и станаха страхотни, но аз ги обичам по-препечени, така че може и по-малко да ги печеш

# 207
Исках още нещо да кажа и забравих...значи нещото което много й уважавам на фурничката- миризмата, освен че не се вмирисват вътре нещата /примерно картофи и още нещо.../ след това не мирише на ядене, може би 5мин проветрение и миризмата е изчезнала, докато ако готвя на котлона например или пека нещо в голяма фурна/която изхвърлих/ аспиратора е на най- висока степен hahaha

# 208
тед, важното е да пече  Mr. Green

аз рядко ползвам готови градуси и температури - врътвам там на око някаква стойност и после дооправям.

Делта, станаха ли кИбапите?

# 209
  • Географският център на България-Габрово

Иначе исках да похваля съвета на една съфорумка ( не помня вече коя  Embarassed ) да се слага на дъното алуминиево фолио - върши страхотна работа и после чистенето на Флейвъруейв-а

Съвета беше мой с пост 87 от 29.01.2010 година,на 6 страница е публикуван.Точно този съвет го имаше в моята книжка ,когато си купих този уред,и си го спазвам и досега.

Общи условия

Активация на акаунт