Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 488
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 1 167
Как ползвате поставката за капака (ако не е нахално за снимка)?

При моята фурна поставката се закача за дръжката. от линка натискаш "как работи" и има снимка на жена с дете. http://www.topshop.bg/images/mini_site/flavorwave_v2/ver_01/imgBox_big_04.png

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 12:43 от Ninia

# 721
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Браво Ниния, че си изпляскала, как седи капака. Много добра джаджа си е, защото капака е горещ и където и да го слагаш си е малко опасничко. Тази поставка на мене ми се струва точно такава каквато трябва да бъде.
А тоя сгъвамем гевгир напраУ мЪ напраЙ, така  #Crazy да гледам. Ще ида да видя, може и тука да има такива сгъваеми гевгири. Ама що във главата ми само "летящи" гевгири бе Joy Това да не е съд за готвене на зеленчуци на пара. Щото ако е така, аз си имам една такава джаджа и много съм доволна от нея. Страхотно ми стават зеленчуците на пара.

# 722
  • Мнения: 2 188
Честито на именниците и на техните близки! Да са живи и здрави!   bouquet От почерпката май не мога да си взема, че съм диетична.   Laughing
А сега да кажа за Оптимума- има си разни там знаци по кутията, а за страна на произход пише Китай.  Peace

# 723
  • Мнения: 210
     На работа съм и няма как да го снимам този гевгир (или поне аз го правя на гевгир), като се замисля може и за тогвене на пара да е, макар че няма уши да се закача на тенджерата  newsm78 , абе незнам, ще го снимам да го видите, каквото и да е - на мен ми върши добра работа.
    И за още едно приспособление съм се сетила да пробвам, довечера или утре ще го пробвам и ще го снимам и него ако стане. Мисля си че тези мрежестите капаци за тигани/тенжери, които се използват да не пръска, имам два - единият е със странична дръжка, а другия с дръжка отгоре, като на капак и не го ползвам за нищо. Та мисля да сваля тази пластмасова дръжка и да го ползвам върху скарите, при печене на картофи примерно или нещо тестено. Половинката каза че би трябвало да не изгори от топлината, а и да му стане нещо след време - струва само левче. Общо взето всичко успявам да пригодя, много ме бива в това (аууу колко съм скромна  Embarassed ) , в една друга тема писах как едни прословути тави от МЕТРО на ФАКЕЛМАН станаха на барбекю за дървени въглища.
   А капака на Оптимума си го слагам на един дървен талар (малко по-голям е диаметър на талара от капака), така ми е по-удобно, притеснявах се в началото да не го нагори капака, но притесненията ми се оказаха напразни - всичко е ОК.
  Спорен и весел ден!

# 724
  • Мнения: 331
Хайде и аз в тази тема  Hug -от вчера съм с Елит. Снощи мама си купи от Метро за нея си и решихме да я пробваме. Пекохме котлетни пържоли, картофи и пресни чушки с яйца и сирене. Хареса ни и я пратихме да купи за себе си, а тази си я оставихме за нас  Joy . само светлината ми се струва много силна-не може да се наблюдава постоянно. Сега ще се върна назад да си извадя малко рецепти.

# 725
  • Мнения: X

emche здравей, да ти кажа и моята кухня не е голяма. Ей я на снимка. Онова в дъното дето свети е *НЛО* то в действие. Но когато не работи го прибирам в недействащата фурна на печката. Влиза супер с капак обърнат на обратно. Така няма опасност да го бутна без да искам, а и не ми се пречка като минавам, че то няма как да се обърнеш в кухнето. Така, че не бързай да я връщаш, може пък да и намериш приложение, само дай воля на въображението си.

Ти направо ме уби с тази идея...как не съм се сетила досега и аз там да я прибирам newsm78.Аз даже нямам кухня,а само балкон пригоден на кухня и хич нямам място.Все се дразня,че туй чудо ми седи на помощния плот и ми се пречка.Още като се прибера довечера-право във фурната ще го бухна.Много благодаря за идеята  bouquet

# 726
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 073
Честит Имен ден на ЕЛЕНКИТЕ и КОНСТАНТИНКИТЕ, живи и здрави да сте ми!

Действително светлината е силна, но като има таймер може да не се наблюдава непрекъснато. Първите пъти няма как да се оставя поне докато не се налучка времето и начина на манипулация. После вече се оставя само да си действа.
dolly_holly ако те затруднява качването на снимки има безплатни страници към Интернет където можеш да си ги качиш и от там да даваш линк или самата снимка да я сложиш. Има една тема тук в този форум където има няколко линка към такива страници за качване на снимки.
Аз ползвам тази на http://es.tinypic.com но незнам на какъв език ще ти излезе.Може да се смени на френски, немски, английски, италиански, нидерландски, португалски,полски и свенски както и на испански. Ако имаш проблем с тази страница ще ти потърся линковете от форума.

# 727
  • Varna
  • Мнения: 2 605
valia Hug
Хайде, честита придобивка и на тебе newsm10
Бясна съм аз, че тука вали и не мога да ида да снимам клиперите на пристанището. Ако знаете колко много ветроходи има и колко са красиви. Ама пиша ви сега и дъжд не дъжд отивам аз, че и наблизо живея. Само, че е много сиво и снимките няма да са хубави. Друго си е със слънче.
Тука за Флейвъри сЪ пишИ, аз за клипери говоря Joy

# 728
  • София
  • Мнения: 8 495


МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ ЧАСТ НА ТЕМАТА !

# 729
  • Мнения: 144
моята се изпече, но беше тънко тестото  Wink не беше нито замразена нито нищо, забърках го в пекарната, после сложих отгоре това онова, но го разстелих тънко, защото вкъщи се яде много изпечено Laughing

тези алуминиеви форми и аз ги гледах ама ми се досвидя да си купя Rolling Eyes в името на експеримента обаче ще ме накарате да опитам Joy

ДЕЛТА, на мен лично във фурната най- много ми харесва да готвя замразена риба- имам чувството че вкуса се запазва страхотно ако я сложиш без марината, направо замразена за 40мин /30 са малко според мен, както пише в книжката/ и после си я овкусиш с подправки Peace

Здравей Тед!
Вече сигурно 2 часа и повече чета всичките постове с цел да събера някоя и друга рецепта за този тип фурни. В книжката на моята, която ни подариха наскоро, пише за рибата да се пече на горна скара на 200 градуса за 7-10 мин, което ми се вижда прекалено малко. Дали е така наистина? Мисля да сефтосам фурната с риба и някакви картофки (риба отдолу, а картофи - отгоре).  Thinking

# 730
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
моята се изпече, но беше тънко тестото  Wink не беше нито замразена нито нищо, забърках го в пекарната, после сложих отгоре това онова, но го разстелих тънко, защото вкъщи се яде много изпечено Laughing

тези алуминиеви форми и аз ги гледах ама ми се досвидя да си купя Rolling Eyes в името на експеримента обаче ще ме накарате да опитам Joy

ДЕЛТА, на мен лично във фурната най- много ми харесва да готвя замразена риба- имам чувството че вкуса се запазва страхотно ако я сложиш без марината, направо замразена за 40мин /30 са малко според мен, както пише в книжката/ и после си я овкусиш с подправки Peace



Здравей Тед!
Вече сигурно 2 часа и повече чета всичките постове с цел да събера някоя и друга рецепта за този тип фурни. В книжката на моята, която ни подариха наскоро, пише за рибата да се пече на горна скара на 200 градуса за 7-10 мин, което ми се вижда прекалено малко. Дали е така наистина? Мисля да сефтосам фурната с риба и някакви картофки (риба отдолу, а картофи - отгоре).  Thinking

В тази тема отдавна не се пише.Ето тук задай твоят въпрос

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498637.0

# 731
  • Мнения: 1
 :)moje li nqkoi da mi dade recepti za6toto q imam ot dnes

# 732
# 733
  • Мнения: 2
Здравейте, интересува ме дали някой от вас е изпробвал рекламираната по Телешоп фурна Флейвър Уейв Турбо Овън. Струва ли си парите или ще е поредния боклук, който ще пълни кухненските ни шкафове?
Благодаря предварително Simple Smile

.Аз я имам от 2000 година купена  от Гърция и съм много доволна.Моята е марка BOSS. Аз тогава я купих за 55 евро.Идеално пече и е доста икономична от страна на ток.Когато си я купих имаше и книжка към нея с различни рецепти но при идването ми в България някъде съм я погубила.Когато се пече да не се употребява много течност защото тя не може да се изпарява.Но може да се пече и с тавичка която да пасва на дъното да не  е нито много голяма нито много малка.До колкото си спомням трябваше да бъде около 26 санитиметра.На мене когато си я купувах ми направиха подарък такава тавичка и всичко си правя с нея.Пека баници и сладкиши,меса или риба.Картофи и всякакви зеленчуци.



Е как печеш баници? На мен баницата не ми се получава, защото отдолу няма реотани и остава неизпечена? Но малки банички от бутертесто с пълнеж от яйце и сирене стават.

# 734
  • Мнения: 2
Някой да знае къде в страната има сервиз за такива конвекторни фурни2 Моята е Eco Speed Oven и магазинът във Варна, от който си я купих вече не съществува.

Общи условия

Активация на акаунт