Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 490
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ма имате място за още две страници бе, къде сте хукнали за новата тема. Спокойно ще я направим нема да избяга.

# 706
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Благодаря ти мила  bouquet, че си си направила труда да намериш как се прави тема. СветнЪх сЪ Wink А и Хаджията ни се притече на помощ. Както виждаш имаме си ангел ние Флейвърчетата.  Добре, че Хаджията вършеЙ и тука, че да ни помогне smile3521

# 707
Здравейте и от мен,от днес и аз съм във вашия отбор.Много рано сутринта изпратих мъжа ми в Метро за да ми купи промоционалната фурна на Елит.Вече е при мен и съм страшно щастлива.Сутринта направих принцеси-станаха страхотни,а след това правих кифлички от бутертесто.Станаха много бързо за около 15 мин и вече ги няма:)Хубавото е,че фурната си има всичко-тавичка с дупки,още една без дупки,две скари,шишчета,поставка за пиле за грил,разширителен пръстен,поставка за капака.Май всичко,за което съм чела в темата.Има още и една специална книжка с рецепти и най-хубавото е,че е посочено всяко нещо за колко минути се пече и на каква температура и на долна или горна скара.Продължавам с експериментите,много е забавно

# 708
  • Varna
ЕЛИНЧЕ wavey
Добре дошла във нашата Флейвърска тайфа. Да ти е честита тендЖурката.  newsm10 Гледам, че имаш много, много неща към нея, които ние Оптимумчетата нямаме.
Хайде за Добре дошла

# 709
Благодаря за милото посрещане,аз отдавна ви чета и страшно ми харесва атмосферата в тази тема,зарежда ме много положително.Затова смятам редовно да ви навестявам Hug

# 710
  • от Луната
Елинка, честита ти придобивка. Пожелавам ти много готварски успехи с нея   bouquet
И срам не срам  Embarassed, но ако може и с нас да споделиш рецептите от книжката ти  Mr. Green

# 711
  • Пловдив
emche ,можеш да я върнеш-всеки закупен продукт може да се върне

# 712
elinna честита придобивка да си я ползваш със много здраве аз също си мислех да купим тази но една мацка спомена, че си била купила дори не и от промоцията и тя не работила ,аз се разочаровах но виждам, че такъв и бил късмета моляте споделяй често със нас как работи , че аз от два месеца се чуда коя да купя.А и ако може кажи ни какво производство е твоята. Hug Hug

# 713
emche ,можеш да я върнеш-всеки закупен продукт може да се върне
От Топшоп ми казаха, че могат да се върнат единствено продукти, доставени с куриер, но не и такива, закупени на място в магазин  Sad

# 714
  • Мадрид / София
emche здравей, да ти кажа и моята кухня не е голяма. Ей я на снимка. Онова в дъното дето свети е *НЛО* то в действие. Но когато не работи го прибирам в недействащата фурна на печката. Влиза супер с капак обърнат на обратно. Така няма опасност да го бутна без да искам, а и не ми се пречка като минавам, че то няма как да се обърнеш в кухнето. Така, че не бързай да я връщаш, може пък да и намериш приложение, само дай воля на въображението си.

ЕЛИННКЕ, добре дошла и да ти е честита покупката, да й се радваш и да я използваш с удоволствие.

# 715
  • Пловдив
emche ,в нарушения са.По закон всички закупено може да се върне.Пиши на агенцията за защита на потребителите

# 716
Добър ден флейвърчИта Честит празник на всички които носят  имената Константин и Елена да сте живи и здрави и със гордост да носите името си. Hug HugА сега за моята дъщеря  хубавата ЕЛЕНА една почерпка от мен

# 717
  • Varna
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЕЛЕНА, НА МАМА КУЛИНАР - ПРИНЦЕСКАТА!!!

МАМЕ КУЛИНАР Hug
Елена от старогръцки, означава не хубава само, а Прекрасна newsm10
Да ви кажа какво сготви кака ве ДелтЪ туко що.
Имам печен пипер. Та този печен пипер го почиствам и го нареждам във намаслена тавичка. Отгоре го заливам със следната смес.
Кисело мляко- 1 кофичка
3- яйца, може и 4- аз сложих 3 защото са големи.
сиренце на вкус, зехтинче, пак на вкус, чубричка, чере пиперец, магданозче. Много е вкусно да се сложи краве масълце на парченца отгоре. Но може и без него.
След това слагам още един ред пиперче и заливам със останалото от сместта. Пека на 225 градуса за 25 минутки.
Това съм си го правила и във голямата вихрова фурна. Но виждам, че мога да си го правя във НЛО-то както го кръсти Ангелчето. Тази тавичка се пълни, съвсем спокойно четирима души да си хапнат добре.
То зависи какво обичат да лапат тия четиримата де. Laughing Ако са месари ще искат и месо. На мене и на мъжът ми е достатъчно. Синът ми и на него, но той допълнително взима е месо, заради неговите диети за мускули.

# 718
  • София
...А сега за моята дъщеря  хубавата ЕЛЕНА една почерпка от мен ...

По този повод днес съм решил хубавите Елени да ги поздравявам с тази песен:

СЛЪНЧЕВА ДЕВОЙКА

Похвали се мома Елена,
с усмивка слънчева родена:
“От славея по-сладко пея,
от слънцето по-ярко грея”

При нея млад юнак долита,
в очи я гледа и я пита:
“Това ли е момата, гдето
от слънцето по-силно свети?”

Елена цяла засиява,
с усмивка момъка огрява:
“Виж, слънцето залязва вече,
а аз горя и ден, и вечер…”

И слуша момъкът чудесен
гласа, омаен като песен…
“Девойко, силата си давам –
и ден, и нощем да ме сгряваш…”

На мен лично много ми харесва.

# 719
Как ползвате поставката за капака (ако не е нахално за снимка)? Имам я, но досега не съм я ползвала, защото имам къде да си го поставям на по-сигурно място, тя ми се струва малко "лимбизяна" както се казва. А относно ЕЛИТа - на мен не ми харесаха само копчетата, и аз избягвам такива копчета, но това са бели кахъри де, мисля че върши същата работа. Оптимума няма толкова аксесоари, но се набавят, от един МАГАЗИН ПО 1 ЛЕВ съм си купила от сгъваемите гевгири и го ползвам като дупчата тавичка (този гевгир става и като плато и като тавичка), не знам как се качват снимки, за да ви го снимам да видите, но ще се специализирам някой ден и ще кача и снимки. Отдолу не слагам нито фолио, нито тавичка за събиране на мазнината, но нямам проблем с измиването. Пробвах с фолио първия път, но много ми шаваше като живо и се ядосах и го махнах, реших да пробвам без него и при все че се събра доста мазнина - никакъв проблем с измиването, но си мисля че това е въпрос на личен избор.
Успешен ден на всички.
Ха, сега видях как се вмъква снимка, но нямам на разположение - другия път обещавам.

Общи условия

Активация на акаунт