Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 490
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Мадрид / София
Момичета искам да ви помоля нещо- ако пазите кутиите от тенжурката моля ви вижте какво производство са и дали имат знака за Евро стандарт (две стрлки бяла и зелена или бяла и черна, ако е копие, в кръг и  дето много приличат на Инг и Янг). Аз на мойта не открих никакви такива указания и това нещо ме съмнява доста.
И един трик (няма нищо общо с тенжурката) дето го виждам много полезен. Когато искате да пържите патладжан или тиквички, но да не поемат мазнина направете следното- нарязвате ги, посолявате ги и ги оставяте да си пуснат водата. След това ги позабърсвате с попивателна хартия и ги минавате през брашно, след което ги изтръсквате добре. До тук нищо непознато. Трика идва сега, обърнете внимание, след като са изтръскани добре се минават през вода. В един съд с вода ги потопявате само и ги изваждате и слагате в нагорещеното олио и ги изпържвате. Брашното и водата образуват непромукаем пласт и олиото не попива във патладжана или тиквичката. Не пръска олио навън повече от нормалното, а зеленчука е по-здравословен и малко калоричен.

# 691
  • Varna
АНГЕЛЧЕ Hug
Тоя номер го знам, Душе, ама се умирисвам аз, че и цялата къща на пържени тиквички и много, много рядко пържа. Кутията на тендЖУрката я държах, докато видя, че се справям и ми харесва, това което готвим. Дано другите момичета пазят кутиите.

# 692
За нищо не става! Много ме е яд, че се излъгах да си дам парите. Не правете тази грешка!!!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 17:29 от Mamma

# 693
  • Пловдив
jivko12 ,и аз така си мислех,но с повече опити съм доволна

направих пиле с ориз по на Делта рецептата-стана муцкааааааа  Laughing

# 694
  • Мадрид / София
За нищо не става! Много ме е яд, че се излъгах да си дам парите. Не правете тази грешка!!!

Става, но си иска практика за да се свикне с особеностите й. Не си си дал парите напразно. Ако си гледал рекламата по ТV shop сигурно си останал с впечатлението, че става много бързо, но както всички реклами те са силно преувеличени. Реалното време за приготвяне е горе-долу както и при нормалните фурни (малко по-бързо е), но се печели време и енергия от много бързото загряване както и от по-малко ватовото захранване. То става почти веднага за разлика от нормалните.
За малки количества храна е идеална.

# 695
  • Мадрид / София
Делтичке, аз до момента с брашното го знаех дори ги оставях след това още да поседят и така брашното се умокря и става като пане, което после при пърженето става на коричка мням мням и брашно в олиото не пада. То от изгорялото брашно мирише ужасно. Момента с водата за мен беше новост и някой път ще го приложа, когато се реша да пържа тиквета.
Все пак открих знак за Европейски стандарт, което успокоява до известна степен, но за страна производител нанай. Такава няма  newsm78 . Дано не ми направи някой номер. За сега работи идеално и има 2 годишна гаранция. Днес правих мусака по гръцки, остана ми само да я запека във фурнето. Смятам, че ще стане добре, защото иначе всичките и съставки са готови за ядене. Може да прибавя снимка после като я извадя. За сега няма такава.

# 696
Ангелче Hug каква марка е товоята фурна.Мята е Оптимум и е произведане  в Полша.

# 697
  • Мадрид / София
Jasi, мойта е JRD CKY-18F от Малага, Испания е закупена. Има знак СЕ, който е за все пак европейски стандарт, но нищо повече.

# 698
Ахам Thinking ясно,а в книжката с упътването не пише ли нещо?

# 699
  • Varna
Полски са Оптимумчетата Wink
ЖИВКО- Grinning
Абе, Душа, моят син почна първо да готви на тая тендЖУрка, на тебе що така не ти се е отдало. Той от първи път напраЙ манджарето. Я не сЪ излагай и ти. А и да ни казваш, че е късно, ние вече си ги имаме от месеци, някои от много години и сме си доволнички newsm44

Момичета, някоя от вас може ли да прави теми, че аз срам не срам ще си призная, че незная а и незнам кой да питам за това. Ако някоя от вас знае, моля я да пусне следващата.
ЕЛФИТКААА Hug
Мацко, радвам се, че си направила моето манджаре. Абе страОтни сте тука всички беее, и ви се радвам от душа Hug

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 20:14 от DELTA_DELTA

# 700
  • Пловдив
Делта,един страничен въпрос,който не е никак важен,но вълнува съзнанието ми-та значи знаеш ли дали в Турция е разрешен аборта по желание?В смисъл решава момичето и прави аборт.Зяпам тука един турски сериал и дават,че си правиш аборт без проблем.А мен малко ме съмняСва тази работа

# 701
  • Varna
EЛФИТКА Hug
Ще питам мойте явки там. Аз самата незнам. Да не гледаш случайно, Малки жени?

# 702
  • Пловдив
тъй тъй малките жени гледам
а и знам,че си навътре в турските работи и затова те питам

# 703
  • Varna
Елфитка Hug
Не съм чак толкова навътре мила Joy Ама благодаря ти, че така мислиш. Днеска ми звъниха да ме питат дали българи могат да купуват имоти там. И как може да се вземе Турско жителство. НапраУ взех да гледам ей така #Crazy
Ще ти отговоря на лични, за да не оспамваме темата. Иначе споко, лекар съм питала. Чакам отговор Wink

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 22:08 от DELTA_DELTA

# 704
  • Мадрид / София
Делтичке, ей туй намерих тук в отговор на твоето запитване-
Публикуване на нова тема
Влезте във форума, в който искате да публикувате нова тема и кликнете върху бутона Нова Тема (намира се обикновено отгоре и отдолу на темата както е описано във въведението), като кликването върху този бутон ще ви отведе до страницата за започване на нова тема. Има много опции, но двете най-важни са полетата за Заглавие и основното поле за текст на съобщението. И така - напишете заглавие и напишете вашето мнение в основното поле - необходимо е да са попълнени и двете полета, за да може да публикувате съобщението си. Ако сте приключили с писането на текста и искате да публикувате съобщението в чистотекстов формат, може на натиснете бутона Публикувай и/или първо да прегледате как ще изглежда написаното от вас като натиснете бутона за Превдарителен преглед, но имайте предвид, че има още много опции, които може да използвате, за да направите съобщението си да изглежда по-атрактивно
Дано се справиш ти си умничка и смятам, че ще успееш.

Общи условия

Активация на акаунт