Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 490
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Varna
DIDI wavey
Добре дошла, не се извинявай, ами се настанявай при нас Wink
Значи, Оптимума ми е 11 литра и е 1300 вата. Твоята е по голяма.
МАМА, ЗАСМЯНА Hug
Аз тези банички дори не ги обръщам, добре се получават при мене и без обръщане - 20 мин, на 200 градуса на горната решетка Wink

# 676
  • София
Последно ще правим ли карамелизирани банани и ябълки или ... да си ги направя сам.  Laughing

# 677
DELTA  благодаря аз току що видях че с раширението е 17 литра а за модела можете ли да ми кажете нещо Thinking

# 678
Дядо Хаджия , айде казвай рецепта, ще пробвам да направя . Rolling Eyes  
Аз последно време нищо не готвя в нея  newsm78  Днес смятам да опитам да изпека едни питки , ще видим дал;и ще станат. Иначе сега вече 3 ден суша подправки в нея  Simple Smile

95 градусов 20 мин , между капака и тенджера слагам един шиш

# 679
мацка тва за фурната елит-преди 2 дни си я взех от метро за 190.00 лв-не знаех че ще я намаляват.прецаках се ужасно.не поиска да работи.с мъжа ми отидохме да я върнем .момче от служителите ни каза че е нов продукт и за тва е толкова скъпа.върнахме я и ни препоручаха оптимум пък и бях чела тук че моми4етата са доволни -е взехме си две за тея пари-и за мамчето една.супер е.пекохме ребърца и картофки Simple Smile

# 680
Здравейте момичета значи за ЕЛИТА от МЕТРО 1300W.220-240V/50Hz.VISICOOK-халогенна фурна за експресно готвене.
 Аксесоари: ниска и висока скара.щипка
 Екстра пакет аксесоари: разширителен пръстен увеличаващ обема на фурната до 17 л.уред за готвене на пара.тиган за пържене.поставка за капака.комплект метални шишчета.поставка за печене на пиле на грил.  Цена-87,59 с ДДС . То и аз ги видях и много се чудех  цената им е супер почти като ОПТИМУМА и не знам коя от двете да взема. Hug

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 15:02 от mama kylinar

# 681
  • Мадрид / София
Добре дошли на супер новичките щото и аз съм от скоро регистрирана. Hug Heart Eyes

Техническите характеристики са еднакви май за всички модели. На мойта са същите 1300W 11L без пръстена. Разликата изглежда е в дизайна на мотора както и броя на аксесоарите към *НЛО* (прилича си на летящ неиндифициран обект).  Joy

Дедо Хаджи как да правим карамелките кат не даваш рецептата  Rolling Eyes

# 682
  • тъгата в мен
В момента правя тиквички.Не стават много бързо,защото количеството е повече от нормалното Joy
Делта, на твоята фурна има специална функция за размразяване ли?

# 683
извинявайте че ви нахълтвам така в темичката Hugно искам да попитам някой има ли такава фурна но но ЕЛИТ вчера получих брошурите и ми изглежда много добре  за 88 лева  :thinking:17 литра е и е 1300 w искам да попитам другите по колко литра и вата са и каква им е разликата

Диди Hug здравей и от мен.
Аз в петък си купих моето Оптимумче от Метро и тази същата на елит струваше 159 лв.
На мен в нея не ми харесаха само копчетата,защото съм работила в магазин затехника и там консултантите ме съветваха да избягвам уреди с подобни копчета.

# 684
  • Пловдив
mama kylinar ,Оптимума има по-малко аксесоари-долна,горна скара,метални щипки и едно вълнообразно метално чудо,дето не знам за какво е

така че елита е по-доБРЕ

# 685
mama kylinar ,Оптимума има по-малко аксесоари-долна,горна скара,метални щипки и едно вълнообразно метално чудо,дето не знам за какво е

така че елита е по-доБРЕ

Това метално чудо и аз го имам.Чудя се дали не е поставка за капака??? newsm78

# 686
  • Varna
Точно бе, това е поставката за капака. Голяма улеснение е!!!
Е, нашето Оптимумче, няма толкова аксесоари колкото има Елитчето. Но аз пак си я харесвам и ми върши добра работа.
СВРАЧЕ Hug
Има размразяване, аз незнаех, но сина е ползвал размразяването и тогава се похвали колко по бързо е било от останалите ни машинки за размразяване.

# 687
  • Пловдив
ааа не знаех

# 688
Добро утро флейвърки ей бързи отговори браво. Значи Елит имат много аксесоари ама една мацка беше писала, че си я купила и не работила така, че предпочитам Оптимума като ви чета отзивите. Да видя кога ще ми оставят колата, че да ида до Метрото защото ще купувам две / и на мама/ т.е. тя ще ги купи , че със автобус надали ще можем да ги пренесем а не ми се плаща за такси. Айде лек и флейвърски ден от мен. Hug Hug

# 689
  • Пловдив
моята е Оптимум и съм доволна-има малко аксесоари обаче
за Елита като качество и работа не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт