Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 506
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Varna
МАМЧЕ ЗАСМЯНЧЕ wavey
Ако задушиш предварително за малко ориза на котлона и след това го изпляскаж във тандЖУрката, май по бързо ще стане. Прочети по нагоре какво съм писала за ориза. А йена глас е дебела тандЖУрка, нали по едно време ХАДЖИТу, точно това ни спомена, че зависи и от дебелината на съда във който готвим.
Много ти благодаря за рецептичките. И да си ползваш със здраве Ронсончо. newsm10 Спомням си, че още някой имаше Ронсон. Това със фолиото отдолу, напраУ си е наш патент на темичката Joy Трябва да им кажем на ония от телевизията  Joy

# 661
А вярно ли Ронсъна няма поставка за капака? Какво съдържа комплекта?

# 662
Здравейте, момичета Hug ! Има ли някоя от вас конвекторната фурна на DOMO? Ще я пускат на промоция и се чудя дали ще ми върши работа.

# 663
  • София
Аз пък честно да ви кажа ей сега ако реша да си купя такава машинка така и не разбрах каква или коя точно да избера.

Погрешно ли съм разбрал, че едните имали не знам какво си инфрачервено или май халогенно излъчване беше пък другите го нямали, па едните май са конвекторни а другите не са и т.н.

# 664
  • Varna
ХАДЖИ Hug
моята си има всичко- Оптимумче е!!! За другите мълча, защото незнам какво има към тях.  Виж най дообре влез във Гооглето и вземи информация от там. Не те правя реклама на моята.
ВАЛИА Hug
Аз поне не си спомням, някое от момичетата да е споменавало за тази тендЖУрка. Може да е нов внос. Виж какво има към нея и споделяй тука за да ти дадем евентуално съвет.
КООЛМАММИ Hug
Момичетата които имат Ронсон не са споменавали за поставката. Повечето май сме Оптимумчета. Но би трябвало да има поставка,. Незнам как процедират тези от Ронсон. Но мисля, че би трябвало да има. Тази поставчица си е много важна да я има. На капака всъщност е това което готви и капака трябва да има удобно място да се поставя а и на домакинята да е удобно.
Съвсем наскоро научихме, че металния пръстен който има на нашите тендЖУрки е удължителен пръстен. Значи допълнително пособие към нашата марка тенджерка. А ние мислехме, че е за красота или пък да предпазва от нещо. Joy

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 13:25 от DELTA_DELTA

# 665
  • Мадрид / София
Мойта е JPD и е по интернет закупена щото по тукашните магазини я няма. Тенжурката съдържа следното>
-пластмасова основа
-стъклена купа
-ниска и висока решетки
-надупчена тавичка за готвене на пара
-щипка за вадене на горещите скари с яденето
-поставка за капака (метална тръбичка извита като под прав ъгъл)
-метален пръстен за уголемяване на обема на купата нагоре)
-капака с мотора от горната страна и внтилатора отдолната му страна.
Изгледа на капака отгоре е различен при различните модели, но функцията му е еднаква.
По-новите модели си приличат много независимо от марката.
Давам една страница в Интернет ако някой не може да я намери по магазините и е на терторията на Бг
http://www.etarget.bg/call_frame.php?key=2fc9783160a33d298cd69f3636e8be16
и самата фурничка

Делтичке, не съм пробвала рибата, но не нисля, че ще е много сладка като се има предвид, че заедно със сока от ананас има и лимонов сок, а после се слага и сол. Захарта може и да се намали ако изглежда много. Нека да пробва и да сподели като как я намира.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 17:28 от Angela61

# 666
DELTA_DELTA аз съм приготвяла сьомга, в рецептата на която се съдържа мед. Става страхотно  Crazy Но някъде четох, че при висока Т месото и захарта влизат във взаимодействие, в следствие на което се отделят токсини ( или канцерогени  newsm78 ) От тогава изключих от рецептите ми захарта и меда, когато има и месо.

# 667
Делта и моята е Оптимум от Метро,но ми казаха,че няма инфрачервено лъчение.А и в книжката не прочетох за такова.
Я кажете капака на тенжурето как го почиствате?

# 668
  • Varna
jasi Hug
Нали има халоген и вентилатор, то ти е достатъчно. Съпругата на брат ми има от тая тенджера която я показват по телевизията, при приготвянето и вкуса на приготвяните неща, няма ХапсолютнУ никаква разлика!!!
Аз нямам дупчена тавичка, иначе всичко изброено от Ангелчето, смятам всички със Оптимумче,  си го имаме.
НИНИА Hug
Благодаря ти мила за съвета. Няма да пляскам сладки неща по рибитИ Hug
После преди да купим Оптимума, мъжът ми гледа каква е разликата между двете, щото той е много навътре със ел.техниката. Разликата беше само във цената. И тогава реших да купя Оптимума.  Явно не ми пречи, че нямаме инфрочервени лъчи Wink Доволна съм както ми казаха, че ще бъда момичетата, преди да си купя тендЖУрката Hug
Не съм пробвала готвене на пара, само. Сина опита размразяване и беше много, много по доволен от колкото размразяването във микровълновата или пък във другата ми голямата вентилаторна фурна.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:54 от DELTA_DELTA

# 669
Да ви питам момичета питки и тутманици пекли ли сте на Флеивъра?

# 670
  • Мадрид / София
jasiа  аз правих 2 питки, но още има да се доискусуряват- маята все им иде в повече. Дала съм снимка на 41 стр. Трябва да я обърнеш по средата на печенето за да се позапече и от другата страна. Тутманик не съм правила, много тестяно не ми се ще да приготвям.
Делтичке видя ли душице в кутията дал не си я забравила тавичката с дупките?
Капака се почиства с влажна кърпа когато е изтинал.

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 22:21 от Angela61

# 671
  • Пловдив
Angela61,Оптимума няма тавичката с дупките

# 672
Привет !Моята хубавелка /Ронсънчето/ си има всичко което подробно е изброено по-горе.Пече страхотно както споменах и явно че е имала и поставка за капак Joy Joy както се оказа.
Моето скромно мнение е че всичките фурнички са китайски само имената им са различни #Crazy newsm78 важно е обаче че пестят време, ел.енергия и щадят корема  chef
Днес само едни замразени банички  фамилия със сиренце за закуска спретнах на горна решетка за 20-на минутки с обръщане-в-у решетката сложих хартия  за печене-супер станаха.

# 673
  • Географският център на България-Габрово
Аз както писах още в началото на темата моята фурна е BOSS имам я още от 2000 година и съм много доволна от нея,но съм я купувала от Гърция.

# 674
извинявайте че ви нахълтвам така в темичката Hugно искам да попитам някой има ли такава фурна но но ЕЛИТ вчера получих брошурите и ми изглежда много добре  за 88 лева  :thinking:17 литра е и е 1300 w искам да попитам другите по колко литра и вата са и каква им е разликата

Общи условия

Активация на акаунт