Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • София
  • Мнения: 8 497
Флейвър Уейв Турбо Овън срещу Актифрай:


 newsm62

# 646
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ХАДЖИ Hug
Как така Актив фрайчета, срещу ФлейвърчИтЪ. #Crazy КвИ сЪ тез тежки думи отровни и то точно от тебе. Я сЪ стегни, млади човечеее. На вашата сладкиши не може да правите, та що да не кажем- да си даваме съвети едни други и да разменЯми рецепти за манджоци.  Hug
Хаджи, днеска на едно мястУ във Варна сред извънреднУ красиви жени сЪ чу да сЪ споменУва вашТу имИ със голям респект и уважение newsm10

# 647
  • София
  • Мнения: 8 497
Отдолу има шеговит смях бе.

# 648
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ВидоФ де newsm47
Ама и ти не ми усети тонЯ Simple Smile

# 649
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 073
Днес приготвих ей тез неща


Лесно е за приготвяне, от многолистно тесто реже се на квадрати и се слага от долу тънко парче кашкавал и от горе му парче шунка не по-дебели от 2-3мм, краищата се прегъват както е на картинката и се пече 15 мин на 225С в надупчената тавичка. Пълнежа може де е друг сладък например като за щрудел или по ваш избор.
Другото е от същото тесто се режат триъгълници и се завиват като кифлички. Пекът се също 15 мин. на 225С на долна решетка и двете.

Дедо Хаджи снимките ми не са толкоз цветни като твоята щото са от камерата на телефона и цветовете малко се променят.

Делтичке ориза аз винаги го пържа докато започне да е като пясък или камичета, такова е усещането и после слагам вода 1:2,5  и сол на вкус. Така никогиш се не слепва. Няма такваз опасност. Но и аз ще повторя, че от ориз до ориз разлика гулеееемааа.
Не знам  що все ми се върти из главата, че рибока се нарича сьомга на български ама хич не съм сигурна ма то може и с друга риба дето филето и е дебелшко с месенце де.


Забравих да прибавя и Пирфектнуту дет го изтипосах и негу днес.

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 20:44 от Angela61

# 650
  • София
  • Мнения: 8 497
...
Дедо Хаджи снимките ми не са толкоз цветни като твоята щото са от камерата на телефона и цветовете малко се променят.
...

Много са си хубави снимките ич им не бери грижа даже.

# 651
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 073
Дедо Хаджи, женурята дет имат сичките кухненски машинарии и ги ползват са на мнение, че турбото върши сичкото дет го може и Актифайерчето и още повече неща тъй, че Турбо машинарията дет в имаме е по-пълноценна с повече възможности, но ти са не сърди. Тук никой та не съди. Ха остани си със здраве и казвай рецепти та да са упражняваме.

# 652
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Той Деде е безценен Ангелче, ама ти сигурно знаЙш това. Рецепти да искаш от него
А рибата за която казваш сьомга си е сьомга и тука бе Душата. Давай тЪз рИцептЪ да я видим Hug

# 653
  • Мнения: 83
Здравейте момичета  bouquet
от доста време ви чета и точно вашите писания ме накараха да си купя Флейвъра.
Снощи го изпробвах за първи път.Готвих си пиле с картофи,стана вкусно но очаквах по бирзо да се скготви,а то час и двадесет минути.
Много време ми се видя.

# 654
  • София
  • Мнения: 8 497
Ми като начало да почнем с карамелизирани банани и ябълки. Мисля, че ще стане във флейвъра щото нали и той готви на горещ въздух или бъркам нещо.
После ще измислим нещо друго.

Сега ... за тия дето не знаят ние с Делта се познаваме тук от има няма три години та имаме навик да си пускаме разни закачки по темите.

# 655
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 073
Делтичке казвам рецептата и ще показвам картинки
 
Салмон с ананас

1ч.ч. ананасов сок
1с.л. лимонов сок
филета от салмон
2с.л. захар (кафява ако има)
1с.л. смлян кимион
1ч.л. смляна канела
1ч.л.червен пипер
1ч.л.сол

Приготвяне
соковете се сипват в един плик (за замразяване ) заедно с парчетата салмон  и се оставят да преседят 2 часа в хладилника. Ако нямате време да седи 1ч извън хладилника също става.
На дъното на купата се слага алуминиево фолио или съд, в който да се събира течността от печенето после се слага намаслена скарата горе-долу да е на средата.
Останалите съставки (меродии и захар) се смесват в една съдинка. Салмона се изважда от маринатата и се подсушава с кухненска хартия. Ръси се отгоре на рибата от мерудиите колкото желаем и се поставя на скарата във фурната предварително загрята на максимално.  Температурата се намалява на 200С и се пече 10мин. докато се запече.
сервира се с гарнитура по желание.

В суров вид


И готова




снимките и рецептата са на Leborin живееща в САЩ

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 21:23 от Angela61

# 656
  • Мадрид / София
  • Мнения: 7 073
Здравейте момичета  bouquet
от доста време ви чета и точно вашите писания ме накараха да си купя Флейвъра.
Снощи го изпробвах за първи път.Готвих си пиле с картофи,стана вкусно но очаквах по бирзо да се скготви,а то час и двадесет минути.
Много време ми се видя.

Здравей и добре дошла jasi86
по принцип картофите отнемат доста време за да станат аз и затова още не съм ги правила, но пилето ако го сложиш на парчета и на по-горната скара може да стане и за около 30мин. Първите пъти докато и се свикне на фурничката може резултатите да не са толкова добри, но после като се опознаете ще сте си дружки големи. Не се отчайвай и продулжавай с опитите.  Heart Eyes Hug

# 657
  • Мнения: 83
Сигурно е така.Аз пилето цяло го сложих първо за 30м на долна скара,след това го обърнах и сложих картофите нагласих я фурната за още 30 мин.Пилето беще готово,но картофите не.
С интерес ви чета и ви се радвам на рецептите. Hug

# 658
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Джаси wavey
Споко, ще се научиш. И на мене така във началото момичетата ми даваха кураж. А сега виж мЪ кВа съм фурия newsm03
АНГЕЛЧЕЕЕЙ Hug
Да знаЙш моЙтУ диване шЪЙ лапнИ тъЗ рИцептЪ само да сЪ върнИ. ЩотУ както знаЙш, той Диетичния Joy
Много ти благодаря мила, само да го пратя да купи малко сьомга. Много полезна риба.
Много добре са станали тестяните нИЩа- напраУ пИрФеТнИ newsm10
А рибката не става ли сладка бе Ангелче newsm78

Виж колко пъти съм ползвала думата Много- защото всичко си го направила наистина много красиво newsm10

# 659
  • Мнения: 43
  chefВключвам се и аз до сега четох с интерес цялата тема.Аз имам "Ронсън" /сори ако нее точно/ от магазин Зора. Супер е много съм доволна ползвам от 10 дена/махнаха ми жлъчката че трябваше да измислим нещо здравословно и бързо за готвене.До тук опита ми е : Печено пиле/цяло и на парчета/,Риба/пангасиус и тилапия/ по отделно разбира се завити във фолио с лимонче и зехтин-става превъзходно за около 15-20 мин.Ориз-там беше доста продължителен процеса защото нямах предварителна подготовка а и йенската ми е дебела като че ли.
Най големият хит обаче са картофите на половинки оваляни в олио/зехтин/ и подправка за пиле
Рецепта
овалвам ги в отделен съд и ги нареждам на долнота и горната скара като отдолу на тенджурката слагам ал.фолио  да не търкам после като грешница. по някое време ги обръщам и разменям щото горните се пекат по-бързо.Вярвайте ми страхотни са!
Пържолки от бяло пилешко месо пак  поръсени в подправка и малко зехтин на горната скаричка. bowuu Hug Много сте мили всичките и макар и рядко да пиша с удоволствие чета форума-поздравления

Общи условия

Активация на акаунт