Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 512
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
Момичета, кИбапчИтата ги пекоха мъжоветИ. На два пъти, защото първия път ги сложили на 175 градуса. След това сложили на 225, сухички бяха но то това е защото преди това са ги пекли и след това още веднъж, няма начин да не са се поизсушили. Но това отгоре беше и нямаше нужда да се обръщат. Бяха си изпечени и от двете страни без обръщане. Аз бях обядвала много по рано защото днеска съм на тренировки и като съм на тренировки, се храня рано. Иначе не мога да се гъна. Не съм ги питала, как са на вкус, че дойде мойстор. Във банята ми от тавана капе вода и хукнаха при комшиите да видят дали е от тях или от дъжда което може де е пробил по някоя фуга. Пак екшъни у дома. А снощи пералнята ми и тя пусна вода #Crazy Маркуча който и е отзад пак излязъл. Как го праЙ тоз номер хич не ми е ясно newsm78 Иначе старата Пенка даяни и пере. Само тоя маркуч дето праЙ тез магии гадни #Cussing out
Благодаря за съветите, ще им кажа на мойтИ мУмчета и да знаят. И те обичат по препеченки кИбабчИта и кИфтета smile3503
Това за алуминиевото фолио, не бях го чела.  Направих го несъзнателно аз. Някой път ми иде умност от невиделица Joy

# 211
А иначе с 26см сложих пица и нещо не се получи много добре- в края се изпече но по средата си остана леко тестена, може би не улучих височината на скарата-пекох я на високата скара на 200градуса за около 35мин. Горе се изпече, но долу не.
Някой ако е правил пица, нека да сподели тайната
[/quote]

И на мен пицата ми остава тестена в средата. Пробвах и на високата и на ниската скара, на по-високи градуси , но не се получава.
А иначе вчера правих в иенска тенджера зелен боб с картофи. Пекох го доста време, но картофите си останаха сурови. Днес го допичах яденето на обикновената фурна. Спретнах пак в иенското ябълково-бадемов пудинг (аз обаче го направих с орехи) от книжката с рецепти. Не беше лош, ама освен мен никой друг не го яде. Мъжа ми не можа да се престраши даже да го опита. И сандвичи правих с кашкавал и не мога да се оплача, станаха си добре.

# 212
  • София
Свекърва ми си купи подобна фурна, но от Метро, веднъж опитах кебапчета печени на нея, но бяха много сухи и определено не ми харесаха.

# 213
  • Велико Търново
Знаете ли че зависи от кебачетата и градусите и аз си ги пека в такава форма за мешена скара от фолио и стават върха шишчетата и кебапите Wink

# 214
  • Varna
АНИ Hug
Каква е тази форма за мешана скара от фолио? Аз съм виждала форми от фолио ама това за мешаната скара  newsm78  Да мЪ ЗвинявЪш за глупавия въпрос, ама...... Дай, повече обяснения, моля те. Тези форми и за други скари ли стават бе Душата или само така се водят, че са за мешана скара???

# 215
  • Велико Търново
Правоъгълна е и ги има в Метро аз си взех от там и имаше и кръгли си взех много яки точно пасват за това чудо и правих в нея картофите с кренвирши с малки тайни  и станаха върха забравих да снимам извинете ме и също правих  принцеси   chef

# 216
  • Varna
Благодаря ти Ани  bouquet
И аз за тях си помислих, но понеже ти ги нарече, форми за мешана скара и аз си викам, сигурно ще е нЯщУ ново Joy

# 217
Едни такива алуминиеви за еднократна употреба, нали? Ще взема да се снабдя с тях.
Вчера не се престраших д асложа пицата във флейвър-а, та я изпекох в нормалната фурна, мъжа ми като се прибра, видя я и каза:" Ама защо не в другата?". Явно той й е по-голям фен от мен Simple Smile

# 218
  • Varna
ДобрЮутрУ мили Дами Hug
ТАНЗЕН Hug
Ами, да тези формички. Тя Ани във по преден пост беше сложила снимка със нейно ястие пекано във Флейвъра точно във тази формичка.
Аз днеска ще пека рибка. СинО купи един Пангасиус, аз съм го метнала във една марината и послЯ идвам тука и ви давам отчет Hug
А иначе Танзен, все още не съм опитвала пица да пека, но няколко момичета вече казаха, че пицата им не се опекла. Сещам се само за едно коет беше успяло. Все още съм нова във темата, та не си спомням името на това момиче- да ме извини Embarassed Но пък тя ако чете няма начин да сподели как и какво е направила. Полека лека ще и хванем цаката на тая тенДЖурка- и аз много и се радвам и мъжовете ми същУ newsm47

# 219
моята се изпече, но беше тънко тестото  Wink не беше нито замразена нито нищо, забърках го в пекарната, после сложих отгоре това онова, но го разстелих тънко, защото вкъщи се яде много изпечено Laughing

тези алуминиеви форми и аз ги гледах ама ми се досвидя да си купя Rolling Eyes в името на експеримента обаче ще ме накарате да опитам Joy

ДЕЛТА, на мен лично във фурната най- много ми харесва да готвя замразена риба- имам чувството че вкуса се запазва страхотно ако я сложиш без марината, направо замразена за 40мин /30 са малко според мен, както пише в книжката/ и после си я овкусиш с подправки Peace

# 220
  • Велико Търново
Най накрая направих кекс ма го пекох едно към око влезте да ми разгледате снимките и ще го видите  chef

# 221
  • от Луната
Тед, не са ли много 40 мин  newsm78. Аз пангасиуса го пека 15 мин, е не напълно замразен, но не е и размразен съвсем. Ама и аз едно обяснение дадох Embarassed. А за алуминиевите форми, нали ви бях снимала картофите с кремвирш на малки тайни. Него го правих в такава

# 222
ами аз пека най- вече филета, замразени обаче не съм специалист, ако филето е с дебелина 1.5-2см например /в билла има най- различни такива../ ако го пека по- малко ще остане сурово в средата, остава едно лигаво такова гадно,пне за мен де...след малко ще пека пак филе, този път взехме някакво Clever /пак от билла/, ако някой е пробвал да каже дали да го мятам, блъска ли на риба, щото евтино ми се видя Laughing

# 223
Бързо се връщам да ви споделя, че въпросното филе...с марката на билла е пълен боклук ooooh! пекох го 50мин #Crazy от 500гр маса, като го купихме сега е около 200гр, познайте с колко вода е натъпкано и няма размразяване #Crazy

отивам да изследвам малки рибни магазинчета за хубава и евтина рибка, ако някой знае някъде- да подсказва, че досега все купувам от витрини в супермаркетите и немога да нацеля...единствено сьомгата ми харесва май и наистина бързо се изпече- около 20мин

по въпроса за фурните- модел Оптимум /ментето от Метро/ НЯМА инфрачервени лъчи, или поне не е написано в книжката, аз обаче се справям, в смисъл че 1300вата мощност са основната причина да я купя /икономичността/. Вече според мен зависи какво се пече и каква е дебелината за да се получи добре, ако се сложат 2 пържолки и малко картофки ще станат супер бързо, ако сложите 300гр лед и 200гр подобие на риба ще си почакате Joy Ние сега ще поръчваме пица например Joy

# 224
  • София
...
отивам да изследвам малки рибни магазинчета за хубава и евтина рибка, ако някой знае някъде- да подсказва, че досега все купувам от витрини в супермаркетите и немога да нацеля...единствено сьомгата ми харесва май и наистина бързо се изпече- около 20мин
...

Аз например купувам от фантастико филе от хек и до сега винаги съм бил доволен. И понеже съм мързелив си го печа във фурната в плик.

Та сетих се да питам аз в тия машинки може ли да печете в плик ?

Общи условия

Активация на акаунт