Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 527
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Ми аз например моята е марка оптимум от метро и съм доволна за печене на риба и месо за другите неща не е много удобно а иначе аз основно в плик си пека месата стават сочни а иначе много сухо newsm78

# 226
да, наистина, аз го казах понеже обсъждахме кой колко време какво пече...явно си зависи от самия вид храна, иначе никакви забележки към фурната- страхотна е, ние сме двама засега и дори ядене в малка тавичка ни стига за едно ядене -не ядем нещо 2 пъти обикновено, пропуснах да кажа че и макарони на фурна правих- за 20-30мин станаха чудни Wink

# 227
  • София
...за другите неща не е много удобно а...

За кои точно неща не е удобно, че аз пък нещо съм и хвърлил мераха на тия мащини в Метро.

# 228
  • Велико Търново
Ами например за шест човека колкото сме вкъщи немога да наготвя няма как да стигне значи в нея готвя предимно за мен и майка защото сме на дюканската диета е и другите ядат но не основно и например ако имам гости пак трябва в голямата фурна нещо като допълнение Wink Wink Wink

# 229
Да или трябва да са ти размразени пържолките и крехки и да печеш на 2-3 пъти по 20мин, щом става дума за навалица на масата Laughing

# 230
  • Varna
Хелоууууу  Компаниятааааа Hug
ХадИ и аз да сЪ разпиша.
Та значи, мъжовете днеска готвиха Пангасиос обаче размразен -аз обичам да го мариновам във лимон, една падправка като вегетата праскам отгоре и вино, ама днеска без вино. Та две филета за 20 мин на 200 градуса станаха. Сложиха 2 филета защото те големи и нямаше място за третото. А то пък стана още по бързо. Пангасиуса го е купувал синковеца от МетрУтУ. Купувала съм от Билла но да ви кажа, че едно много мазен и много режа от него и второ плочи лед вътре във плика. А килото 7 лева. Но тозе който синковеца е намерил нито беше със мазнотии, нито със плочи от лед и изглеждаше много хубаво. Не се сещам как се казва фирмата, а и хвърлих найлона. Няма значение, все ще науча и ще ви пиша. Но на този Пангасиус цената му още по висока бряяя #Cussing out Аз незнам защо не харесвам Пангасиус. Предпочитам хек, но ако ви кажа, че от Никул ден не съм намирала тука във Варна, може и да се очудите.
Второ, сложиха 4 наденички, защото толкова купих да направим опит само. Сложиха ги и четирите наденички. За 20 мин на 200 градуса. И 6 броя да бяха щяха да се изпекат много добре при тая температура и същите градуси И рибата беше много вкусна и наденичката. Дори синО опита от наденичката, че той свинско не яде и я хареса много.
Та това е от мене момичета. Синът ми каза, че ако филето на рибата не е толкова дебело, колкото беше нашето, може да се опече за по малко време.
ДЕДЕ Hug
Във това чудо може да печеш във плик. Става много вкусно.  thumbsup

# 231
DELTA_DELTA, не знам ти що не ядеш пангасиус, ама аз не го ям, щото знам с кво е блъскан  Sick моята фурна още я няма  #Cussing out вече изкрейзвам

# 232
Дъмпер, дека ти е фурната Joy

разкажи за пангасиуса, аз само 2 пъти съм яла и повече няма да ям, но просто не ми харесва някак си Rolling Eyes

# 233
блъскат я с урина от бременна жена  Sick
ми онази не я е пратила още, щото аз от ибей я взех

# 234
е това сега ли трябваше да ми го кажеш, след вечеря Confused шегувам се разбира се, ако знаеш и други пикантерии- ще се радвам да споделиш, макар че след като гледах филма Food Inc. вече се отказах да гледам Е-та и каквото и да е съдържание в храните ooooh! ясно ми е че всичко е едно и също ooooh!

можеш ли да пуснеш линк на тази твоята, същата ли е като другите?

ПС, извинявам се за тъпия въпрос, ма що бременна?

# 235
  • София
блъскат я с урина от бременна жена  Sick
ми онази не я е пратила още, щото аз от ибей я взех
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Стига бе, от къде ще вземат толкова много урина от бременни жени, че да наблъскат тия тонове риба дето я продават. Остава сега да ми кажете, че бременните жени някъде си пикаят разделно и има специална канализация за тях.

Просто преди известно време се пусна слух, че внасят пангасиуса от Виетнам, а там не била отглеждана в чисти райони.

# 236
заради някакъв хормон, ма не помня кой точно  Embarassed ами за Е-тата аз гледам само да няма гадните глутамати и аспартам. не  мога да се лишавам от всичко, но от тези двете определено не се нуждая. иначе консерванти има навсякъде, прежалила съм ги и не ги чета изобщо.
фурната мисля е същата, но като дойде ще я снимам отблизо. сега ви чета с кеф и водя записки  Mr. Green
ми като не вярваш, яж си я  Peace аз не искам да рискувам, а повече инфо има в здравословната тема

# 237
  • от Луната
За вечря пекнах едни мини наденички. За 15 мин на 220 градуса. Станаха супер и докато се наканя да ги снимама изчезнаха  Embarassed

# 238
  • Varna
Ами не ми е вкусен тоя Пангасиус и това е. Знам ли що newsm78Обаче и аз бях, чела кофти неща за това, че е развъждан във Виетнам във много, ама много гадна среда. Сега ще кажа на синО койтУ сЪ РанИ многУ здравословно, че и моите дружки от темата за Флейвърите, знаят същото като мама му Grinning
Вида на наденичките си беше суперски, даже на гадния пангасиус- препеченичък

# 239
  • Велико Търново
Оле боже ще ме отвратите от тия риби направо нямам думи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт