Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 529
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • Мнения: 1 167
В тази връзка - имаме си цяла тема, в която си оплюваме пангасиуса...... ама и си го хапваме...   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360912.0

# 241
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Малеййй Флейвърчетааа, отишли сме чак на 3 страницаааа Shocked
Та сварих картофи като гледах да не се разваряват, може да останат и малко сурови.
Нарязох ги на не много едри парчета. Нормална хапка да са. Сложих ги във една тавичка със малко масълце и зехтин- разбърках и вкрючих тендЖУрката на 10 мин, при 200 градуса. Сложих е на тези минути понеже исках да разбъркам картофките. След това на още 10 мин но при 250 градуса и гледах да се препекът красиво. При мене се препекоха дори някъде за около 7 мин. След като ги искарате от тенджерата ги сложете във йена глас, нарежете една връзка копър-то зависи и колко е копъра, че той моя не беше голяма връзка и добавете чесън на прах или нормален. Разбъркайте и ще видите как ще си оближете пръстите smile3503 Да ви е сладко мили момичета.
Иначе пекох едно пиле което разрязох през гръдната кост като след това го мариновах със лимон, винце, може и уни сос да му сложите ако искате, солчица на вкус.  След това го обвих във фолио и го сложих на 30 мин. при 20 гр, след което отворих тенджерата и махнах отгоре фолиото, просто го разгърнах и след това го доопекох още 10 мин. при 250 градуса.  Ами кО да ви кажа, стана си фантазия. А Диването само доволно мъркаше а иначе все го питах, дали му харесва. Аз знам, че готвя вкусно ама нали знаети, че то човек за ИднЪ пУФала жЮвеЙ Joy А сега без да го питам сам си казва и доволно се усмихва и хвали направеното.
Това е което сготвих. Ще взема тиквички и да видя какво ще се получи.

# 242
  • Мнения: 17
здравейте!искам да попитам някой пекал ли е кюфтета ,на колко градуса и за колко минути.предварително благодаря.

# 243
  • Мнения: 9 095
аз няма да се хваля кой знае колко...освен че правих кекс, но не във форма, ами в съвсем обикновена тавичка и стана просто превъзходен! изпечен, но трябваше да го сложа на долното ниво че отгоре пък съвсем се изпече hahaha ще ви споделя рецептата, за всеки случай..но още немога да се преборя с техниката и да ви кача снимки hahaha та ето какво забърках: 1 яйце, 1чч захар, 1чл сода да шупне в 1чч кисело мляко и 1 1/2 чч брашно. Всичко се разбърква с миксера и по желание може да си сложите какао, канела /аз слагам мед Mr. Green/ за 25мин на 250гр направо стана чудо Mr. Green това ми е първото кексче във фурничката и съм много доволна от себе си, разбираме се все повече с фурничката Joy само да споделя че олио сложих колкото да подмажа тавичката, след като се изпече обаче беше по ръбовете на кекса отгоре между тавата и кекса един вид, изцедих го и така го извадих, та- не става и мазно..голямо доволно Mr. Green

# 244
  • Мнения: 354
Тед, брaво за кексчето, да питам в еднократна , или в обикновена тава го пече?

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 17:21 от tanzen

# 245
  • Мнения: 9 095
в съвсем обикновена, преди бях писала че ги лепнах от мама тавичките които ползвам за фурната, еднократните им се досвидя да си дам парите Joy

# 246
  • Мнения: 354
Аха, чудничко, ще се пробвам и аз

# 247
  • Мнения: 9 095
кажи после какво се е получило ,мъжа ми току що се прибра и го опита /нищо че е на диета/ и каза че ме обича Heart Eyes

# 248
  • Мнения: 1 167
И аз правих кекс на долното ниво, 20 мин. 200 градуса, в тава за кекс, нооо много взе да се препича и последните 5 мин. намалих на 175 градуса. Кекса не се изпече отвътре на места. Иначе стана вкусен. DELTA_DELTA ти като го прави не ти ли се препече от горната страна?

# 249
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Превъзходен стана моя кекс.
Аз нали ви пуснах и снимки, 3 на брой. Даже синът ми който е на диета, направо не му устоя. И което е много хубаво и след два дена кекса си беше все така вкусен и все едно съвсем пресен. Това ми направи впечатление, че всичко което направим на тенджерката, след ден все още си е така вкусно както като съм го приготвяла във същия ден.
Стана си съвсем нормален голям кекс. И жълт, както, че ли съм му слагала нарочно жълта боя. Аз ви бях писала, че много обичем жълт цвят  newsm47

# 250
  • Мнения: 354
Мда, а моя кекс беше излагацията на готвачите Simple Smile Не стана вкусен, а и го препехох от едната страна. не,ч е не го изядох, ама...
Нооо, грешката не е в тенджерката  Mr. Green

# 251
  • Varna
  • Мнения: 2 605
tanzen Hug
Душо, чак сега видОх, че си ми от ПловдивЪ града голЕма и много Убава. ИнаК щях да сЪ домъкна да ти го направя. Да гледЪш и сЪ учиш, ама далече сте ми бе Джанъм. А много обичам Пловдив, много. То там подножието на Родопите, как няма да го обичам я smile3521
Днеска пак рибка правихме на Флейвъра и картофтите за които ви дадох рецепта. Обаче рибката друга порода бе- многУ вкусна не е оня гадния пангасиус. Като се върне синковеца, ще го питам как се казваше, че аз забравих а той я купи. Много вкусна наистина, няма оня мирис на пангасиуса. Днеска тъкмо говорих със приятелката ми за тая риба и тя не е харесва. Та тя ми каза, че миризмата и направо на урина мирише. И как няма да усети, тя старша хирургична, няма начин да не го усети и определи тоя мирис. А и прави рецептите на тяхното отделение за болните, че е завършила и за такава работа. Така, че момичета ето  какво е подушила моята приятелка Joy Ама и не ми е вкусна на мене де.
Рибката на 20 мин, и на 250 градуса- 4 парченца. Направих 8 парчета, че толкова бяха във плика, като на второто печене сложих и на долната скара картофи които бях полусварила. Всичко стана за тия двадесет минути, но като изкарах рибката исках още малко да оставя картофите, че те моите ги обичат по кафеви и ги оставих на същата температура за още 6 мин.

# 252
  • Мнения: 17
 Момичета, как да си изпека кюфтенца?

# 253
  • Varna
  • Мнения: 2 605
Момичета, рибката се казва -тилапия-

# 254
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
Ми аз правих кюфтенца от готовите на народни но непомня точно колко ги пекох и на какви градуси това ми беше първото нещо което правих знам че на мъжо много му харесаха а и той неможе да яде пържено има привита жлъчка и голям проблем ми беше готвенето но сега е чудо вече съм прибрала скарата която като ползвах трябваше да съм навън че много пушииии ма ся няма мирис няма пушак  chef

Общи условия

Активация на акаунт