Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 542
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
не съм чувала някой да е пекъл оризче, така че да ви кажа че в момента се пече на любимата ми темп 225-230гр, вече около 30мин /незнам как го правите, ма аз под 30мин за печене трудно се класирам Laughing/ та по мои наблюдения още най- много 5-10мин и ще е готов, довечера на вечеря ще го опитаме и ще докладвам, за всеки случай мисля да наглася и едни кремвирши с кашкавал Rolling Eyes hahaha

# 256
Делта, ти да не си стара/биФша пловдивчанка?

Кюфтета се правят на- мързеливо - слагаш ги на 180 гр, може после да повишиш температурата и ги гледаш да не загорят. Ако трябва ги обръщаш.

Тед, то и да има успех с твоя ориз, надали ще го повторя  Mr. Green

# 257
Здравейте аз до сега само четох и мн. ми харесаха темите във форума.Аз съшто имам тази фурна ама хич не се справам с нея.ПОМАГАЙТЕ.нито паржени картофки абе ништо.маи ште я продавам.

# 258
вече имам фурната  Simple Smile остава да я пробвам

# 259
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте аз до сега само четох и мн. ми харесаха темите във форума.Аз съшто имам тази фурна ама хич не се справам с нея.ПОМАГАЙТЕ.нито паржени картофки абе ништо.маи ште я продавам.

Картофите си ги нарязваш и овалваш съвсем малко в олио.Ако имаш тавичка специална или както другите момичета ползват от еднократните алуминиеви форми ги слагаш там..Слагаш горната скара и пускаш фурната на избрана от теб температура но да не е най силната.След 5 минути имаш готовите картофи.

# 260
  • Varna
tanzen Hug
Капчица кръв нямам от Пловдив и Родопско, но тоя край ми е във кръвта. Незнам защо така. Има три места на земята където се чувствам еднакво и оня край е едно от тия места- чувствам се ужасно щастлива. newsm47
ДИМАНЧЕ Hug
ГлеЙ душе ний какво правим и сЪ пробвай и учи. И аз тая тандЖУрка я имам десетина дена, ама почти всеки ден сЪ гЪна около нея, че и мъжовете и те. Експериментират. Joy
Едно от момичетата каза за пържени картофки, мисля, че Тедд беше. Та тя каза, че ги топи във олио и ги слага на скарата. Опитах и си станаха наистина много добре. Чети по нагоре ще видиш пък рецепта за картофи соте които аз съм написала. Ако трябва пак ще пиша, обичам да помагам. Питай, тука всички момичета са такива, помагат, споделят каквото новичко направят или импровизират. Утре ще прабвам кюфтенца- МойтУ ВсичкУ преди малко донесе едни от готовите които са за скара- на Дона.
ДЪМПЕРЧЕЕЕЕЕЕ Hug
Честито Душееееей!!! Да си я ползваш със здраве и да правиш УбавИ манджииииии newsm10

# 261
Благодаряви момичета ште пробвам и ште пиша.

# 262
Благодаря след малко ги слагам,после ще докладвам как са станали моите кюфтаци.  

# 263
Супер станаха ,пекох ги на висока скара на 200грасуса 15мин, обърнах още 5мин.и още 5мин на 250градуса да се запекат.

# 264
  • Велико Търново
 newsm10 newsm74 smile3501

# 265
  • София
Между другото в амазона тези машинки вървят по 100 евро.

# 266
ДЪмпер, срамота- нищо ли не сготви вече? Joy

за ориза- супер стана, слагаме настрана моето "майсторство" и че стана безсолен, но ако говорим за това дали ориза се сготви- да. Направих го в тавичка, която подмазах единствено с олио, сложих една чаша ориз /по- малки от чаените, аз им викам за дълго кафе.../ и 3 чашки вода, сложих и глава лук и сол /която незнам къде отиде hahaha/ просто за експеримента така да се каже...тъй като вкъщи ориза се яде с много лютеница и мезенце Mr. Green направо си облизахме пръстите, на ниската скара го пекох около 40мин, на 225гр

Танзен, аз не съм от справящите се, най- малкото не съм никаква готвачка, така че съм далеч от мисълта че нещо при мен ще се получи а при теб не Naughty дори аз почвам да се съмнявам в себе си честно казано Laughing защото забелязвам че вие готвите за по 10-15мин, а при мен все по 30-40мин отиват newsm78

# 267
ами сега нямам толкова малка тава. мъж ми вика, че можело и в чиния и не би трябвало да се счупи,ма мен ме е шубе.

# 268
може да, аз си топля в керамична чиния ядене в нея направо Peace

# 269
значи утре ще се пробвам

Общи условия

Активация на акаунт