Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 552
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
ако нямаш тава ако искаш пробвай в торбичка, нещо за скара...не е задължително да е с тава Wink ще очаквам да споделиш Hug

# 271
и торбичка нямам  Embarassed

# 272
Тед, ми от мен готвач просто не става явно Simple Smile Аз за това я харесвам фурната - от нищо прави нещо

Дъмпер, и аз нямам за сега, мятам всичко на скарите Simple Smile

Делта,  Hug

# 273
Защо са ви тави, защо са ви чинии. Не може ли направо във флейвъра? Аз така правих пълнени чушки с кайма.

# 274
може, но после се чисти значително по- лесно Laughing а и аз предпочитам след като сготвя да си освободя уреда Peace

# 275
нали трябва да циркулира въздуха, ако дъното ми е с храната няма как да стане  newsm78

# 276
Има вариант, ползваш си го като тенджерка да свариш ядене Wink

# 277
нали трябва да циркулира въздуха, ако дъното ми е с храната няма как да стане  newsm78
  Може бе! Виж си в рецептите как се приготвя паеля - направо в купата.

# 278
в моята книжка няма рецепти  Cry

# 279
в моята книжка няма рецепти  Cry

Защо?  Confused Ти флейвъра от телешоп ли имаш? Ако искаш ще ти напиша рецептата за паеля.

# 280
не, от ибей. в книжката има само съвети за употреба, но няма рецепти никакви  Close та от гледам за рецепти  Hug

# 281
в началото на темата Танзен е пуснала сканирани рецепти, аз събрах и аз една камара но честно казано нито една не съм пробвала още Embarassed

# 282
tedd, мерси  Hug
мерси и на Танзен за труда   bouquet
аз сложих едни бутчета с картофи да се готвят, ще докладвам после

# 283
  • Varna
Моите мъжове туко що метнаха кюфтаците. Като станат готови, ще пиша. От сега им завиждам, че аз преди тренировки хапвам съвсем малко и да е по леко, че не мога да се гъна .
За паеля и аз нямам рецепта newsm78  как така направо във купата брЯ #Crazy
Момичета, моите съкровища опекаха кИфтацитИИИ Joy Обаче те обичат много препечено, то и аз обичам препечени кюфтенца ама тия моите много бееее Shockedта можеха спокойно да ги оставят и на по малко време. Та опекоха ги за 25 мин на 200 градуса като не ги обръщаха. Те си се опекоха и от двете страни без обръщане.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 13:03 от DELTA_DELTA

# 284
докладвам, стана супер вкусно. бутчетата бяха замръзени и станаха много сочни. много мазнина е изкапала, чак не мога да повярвам  Rolling Eyes обаче не мога да разбера що картофите леко хрупаха  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт