Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 617
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Мнения: 4
Ами моята е Sapir,но е 12 л. и мощност 1400. Вчера се опитах да правя зеленчуци на пара /задушени/,но беше пълен провал   Rolling Eyes . След това опекох едни питчици и станаха разкошни,но май трябва да се обръщат за 2-3 мин. Пекох и малки ролца стефани - за 10-на мин,без да ги обръщам и много ни харесаха/вече в нея ще ги пека/.

# 331
  • Мнения: 7 803
и аз нямах форми за мъфини, но имам малки формички за кекс. едни такива детски с мечета, та там ги сложих. дигурно и в голяма форма ще стане, но ще трябва повече да се пече

# 332
  • Мнения: 42
Добро утро момичета благодаря на всички за съветите относно фурната но все пак си мисля, че 20л. е много голяма сега съм направила запитване във Гърция там какви са цените и чакам отговора и все още мисля каква да си взема но определено няма да е от Телешопа това са грешни пари за мен дори и да взема тази от 115 лв. за тези 250л. за флейвър уейф-а аз ще купя две и малко.Имам време не бързам веднага да купувам ще си помисля.Лек ден на всички. Hug Hug Hug

# 333
  • Мнения: 1
Здравейте, гледах че има разновидности в нагревателите на фурните, които се обсъждат. Те биват:
1. Флейвъра, на който нагревателя е спираловиден в прозрачна-кварцова тръбичка и свети ярко като халогенен, но никъде не се казва, че е халоген, но казват, че има инфрачервено топлене.
2. Халоген овън, който е със същия нагревател поне визуално, но за него се казва, че е халогенен, но никъде не се казва в рекламата му, че има предимството - инфрачервена технология, което е странно да се крие, ако го има, а аз си мисля, че го има. Защо тогава флейвъра лансират тази технология.
3. Фурни Rohnson, които са със нагревател като на обикновена фурна или скара - тип метална пръчка. Той не свети като тези от т.1 и т.2. При него няма тази инфрачервена лъчева технология или поне не в такава сила като т1. и т.2. Обработва храната само топлинно, т.е. няма разлика спрямо обикновена фурна.

Някой има ли информация кое е най-добро от 3-те варианта и да ли има разлика между 1 и 2, защото в парите има 160лв срещу 250лв.)))
Може би е хубаво всеки да казва каква фурна има като модел, но и с какъв реотан е, защото това влияе на готвенето и във времената...

# 334
  • Мнения: 9 095
моят оптимум нямам идея с какъв нагревател е, не ме и интересува честно казано но представлява тънко спираловидно реотанче, и светлините не съм сравнявала да ти кажа, но аз от край време смятам че рекламите са преекспонирани до немай си къде, та с оглед на моята бълха- всичко готвя вътре от манджа до кекс, каквото се сетите, мятам и се пече дето се казва, не се чудете, купете си, и да е евтина поне няма да съжалявате, ако ви върши работа после винаги можете да дадете 250лв за "инфрачервената" технология Wink

искам някой да ми даде размери и параметри на големите фурни, да видя дали ще си струва да си вземам втора Crazy

# 335
  • София
  • Мнения: 8 506
...
искам някой да ми даде размери и параметри на големите фурни, да видя дали ще си струва да си вземам втора Crazy

Ако може и марката и моделите и къде ги продават, за да направя пък за мен едно сравнение.

# 336
  • Мнения: 42
...
искам някой да ми даде размери и параметри на големите фурни, да видя дали ще си струва да си вземам втора Crazy

Ако може и марката и моделите и къде ги продават, за да направя пък за мен едно сравнение.
С оглед на този цитат аз както казах по-горе видях в Плодвив подлеза на централна гара едно малко магазинче за ел уреди/всякъкви/ SAPIR 20l. но не мога да дам параметри за мен е много голяма ,цена-115 лв.

# 337
  • Мнения: 9 095
и да се върнем на темата, снощи правих козуначени кифлички със сирене, които в последствие приличаха по- скоро на тутманичета, за първи път рпавя нещо тестяно извън хлебопекарната, нямам и точилка да разточвам, така че беше импровизация на 100%, въпреки това обаче станаха мозък! за 20мин на 200гр, препечени, вкусни...нямам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 338
  • Мнения: 4
и да се върнем на темата, снощи правих козуначени кифлички със сирене, които в последствие приличаха по- скоро на тутманичета, за първи път рпавя нещо тестяно извън хлебопекарната, нямам и точилка да разточвам, така че беше импровизация на 100%, въпреки това обаче станаха мозък! за 20мин на 200гр, препечени, вкусни...нямам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Извинявай може ли малко инфо  Embarassed При печенето от доло как ти се получиха?На коя скара ги печеш? Аз опекох един кекс който стана много добре опечен отгоре и отдоло, но пък питчиците ми отгоре стават перфектни,но се налага да ги обръщам накрая за няколко минути .

# 339
  • Мнения: 9 095
пека ги на долната скара, отдолу си стават като среда на хляб- нямат препечена коричка, само отгоре се препича коричката, но определено са изпечени, имам предвид че вкъщи се яде чак изгоряло и веднага ще усетим Laughing моите тави не са незалепващи, затова се налага да подмазвам с олио /и пак стържа..уникална съм/ та направо си личи как олиото загрява върху тавата...абе супер доволна съм, направих може би 700гр тесто, пекох ги на 3 пъти, останаха само 2-3 за закуска hahaha

# 340
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ТЕДД Hug
Ти си голяма работа. thumbsup Аз от понеделника съм на легло и нищо не правя. Само синковеца гледам опекъл пилешко, ама тако го препекъл, че горната коричка направо твърда. Ама той така обичал. А иначе за тестяно, обичаме и двамата да не е толкова препечено.
Но това и аз съм забелязала, че всичко приготвено дори и да няма вид е много вкусно и ако случайно остане за следващ ден вкусовите му качества са си същите. Незнам на какво се дължи това. Със голямата ми вихрова фурна не мога да кажа, че на следващия ден нещата са пак както първия като съм готвила.

# 341
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
Момичета сега си правя сърми по дюкански  с телешка кайма и гъбки без ориз и прочие като станат ще ги фотографирам newsm44 newsm44 newsm44

# 342
  • Велико Търново
  • Мнения: 57
А ето и това което се получи заповядайте http://anineykova.snimka.bg/cooking/mandjorlyaci.477506.17565682  chef

# 343
  • Varna
  • Мнения: 2 605
anineikova Hug
Страхотно изглежда. Преди малко домъкнах мъжовете да го видят и те го харесаха много, а синковеца като разбра, че е Дюканска рецепта те моли да му пратиш рецептата. Благодаря ти предварително Hug
И аз да кажа. Мъжовете сега пекаха рибни филенца които имат панировка, готово панираните, които ги продават във кутии.- 10 мин при 200 градуса. Аз все още съм болна и нямам усет за вкус и мирис но щом те казват, че е вкусно, значи е вярно.

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 14:04 от DELTA_DELTA

# 344
  • Мнения: 1 167
и да се върнем на темата, снощи правих козуначени кифлички със сирене, които в последствие приличаха по- скоро на тутманичета, за първи път рпавя нещо тестяно извън хлебопекарната, нямам и точилка да разточвам, така че беше импровизация на 100%, въпреки това обаче станаха мозък! за 20мин на 200гр, препечени, вкусни...нямам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По коя рецепта ги прави - на Dai4eto или? Ако не можеш ли да я напишеш.   bouquet
ПП Каква е твоята фурна? Явно има значение за градусите.

Общи условия

Активация на акаунт