Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 586
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
АлЮЮЮЮЮЮЮЮю Компаниятаааааааааа Hug
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, БЕ МАЦУРАНКИИИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug

VEVALI Hug
Душко, може ли да се направи и със суха мая, че нямам от другата?

Може душа може. Една чаена лъжица в случая ще ти свърши работа.

# 421
  • Varna
ХАДЖИ Hug
Благодаря ти  bouquet Аз не изчаках де, направих ги вече Joy

# 422
Благодаря ти vevali за рецептата, ще се пробвам и аз някой ден.  chef

# 423
# 424
Момичета, дайте някоя нова идейка,какво още може да се сготви на тази печка......
Някой правил ли е сърца, дробчета или някакви дреболии и дали ще станат.

# 425
Аз вчера правих манджа с пангасиус- моя измишльотина  Mr. Green Стана мноооого вкусно.
Сложих във флейвъра нарязаните филета малко да се позапекът. През това време в тиган задуших една глава лук, 5-6 моркова и две червени чушки с малко сол и малко захар. След като се задушиха ги метнах направо в купата на флейвъра при пангасиуса. В същия тиган направих сос бешамел с прясно мляко, черен пипер, сол, масло и горчица. Метнах го и него във фурната. След 10 мин. поръсих с настърган кашкавал с идеята да стане коричка, но се отказах и разбърках всичко, за да се разнесе кашкавала навсякъде. Попече се още 6-7 мин. и стана страхотна манджа.

# 426
Здравейте момичета и честито освобождение! Аз не пиша често,но ви чета и много ми допада компанията ви.Два дни не съм си ползвала оптимумчо,ама днес смятам да го експлоатирам малко,дано да се получи newsm03!Ще метна едни ребърца да видя какво ще сътворя,може и едно кексче да пробвам Wink, ако се получат нещата ще се похваля.Някой би ли споделил как приготвя замразени зеленчучи, различни от картофи?

# 427
Здравейте момичета и честито освобождение! Аз не пиша често,но ви чета и много ми допада компанията ви.Два дни не съм си ползвала оптимумчо,ама днес смятам да го експлоатирам малко,дано да се получи newsm03!Ще метна едни ребърца да видя какво ще сътворя,може и едно кексче да пробвам Wink, ако се получат нещата ще се похваля.Някой би ли споделил как приготвя замразени зеленчучи, различни от картофи?

Здравейте и от мен,честит празник. djufa ще чакам отзиви за ребърцата и как си ги направила.
Относно замразените зеленчуци не съм правила,но обичам да ги хапвам по заведенията,затова и мен ме интересува как се приготвят. Hug

# 428
  • Varna
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ФЛЕЙВЪРЧЕТА!!! bg
Днеска не съм сготвила нещо особенно. Но пък опекох пилешки хапки. Много добере станаха. За 15 мин, на 200 градуса. А иначе на вихровата ми фурна не са така вкусни- поизсъхват и сякаш нагарчат. А във тенджУрката са си страхотни.

# 429
Честит празник и от мен.
Аз снощи пекнах еди пържолки в нея и станаха много добре,направо чудни. А за зеленчуците какво да кажа- много ги обичаме, но все не успявах да ги направя по вкуса ни. Още като взехме фурната реших да направя с надеждата този път да се получи. Пробвах със замразени, сложх ги в решетка за готвене на пара ,покрих ги с фолио както пише и след 30 мин на 200-225 гр ги изкарах с лед по тях.След това ги сложих в тенджерата под налягане и за няколко мин ги изкарах на пюре.След поредното си разочарование  си взехме уред за готвене на пара и зеленчуците вътре стават страхотни  newsm44.

# 430
пробвай без фолиото  Peace и аз така се прецаках няколко пъти и вече не ползвам

# 431
  • Varna
vevali Hug
Дъмперчето е права. Махни фолиото, то пречи за запичането на зеленчуците.

# 432
страшна манджа забърлах днес  Whistling имах сварени картофи, сложих една консерва грах и царевица, малко сметана, 2 кремвирша и топено сиренце. 10 минути на 225 градуса   chef

# 433
  • Пловдив
от вчера имам Оптимум
правих пилешки бутчета /замразени/ и картофи-всичко сложих на долната скара
не ми хареса резултата-картофите ужасно сухи,а месото жилаво
къде ми е грешката

# 434
да не би да си ги пекла твърде дълго ?

Общи условия

Активация на акаунт