Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 571
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
ДОБРЕ ДОШЛА kaffe_333 Hug
Радвам се, че ти харесва тука. Момичетата са много дружелюбни и услужливи. Ще ти е хубаво при нас.
За картофките да ти кажа, ако са от пресните стават малко по бавничко. Ако са от бланшираните аз взимам една малка тавичка и там ги напръсквам със малко олио и ги обърквам. А след това от тавичката ги взимам и ги поставям на скаричките на Оптимумчето. Стават страхотни и на горната и на долната скаричка.

# 481
Благодаря ти делта Hug,много си отзивчива,а пък аз съм една мързеланка относно писането Cryне е истина просто,но пък ви чета редовно newsm10

# 482
Вчера правих пъстърва - намазана със зехтин и сол. На 180 градуса за 25 мин. Много вкусно стана!

# 483
  • Varna
НИНИА Hug
Благодаря ти мила, че ми напомни за пъстървичка, та да подгоня мъжовете да идат и да купят. И като и направя и един сос със орехи и чесън, малко зехтин и оцет и стой и глеЙ кВо шЪ настаЙ Joy

# 484
Здравейте момичета,да ви се похваля и мойта свекърва си купи оптимумче от метро миналия ден и е много доволна.Все майстори нещо.Последно прави патладжани.наряза ги на четири,малко олио и ги сложи на скарата.Станаха добре,е не бяха като пържените,но поне не бяха мазни.Направи и доматено сосче......абе похапнахме си. Laughing

# 485
говори ми в рецепти   chef

# 486
Здравейте, току що се сдобих с такава фурна, изпекох едно охладено пиле и картофи нарязани на едро. Всичко стана прекрасно . Купих я за 99 лв. В Метро ги вямаше.Не тази марка а е LAFET нещо гръцко е най- вероятно защото упътванията са и на гръцки.

# 487
  • Varna
Elysana wavey
Да ти е честита новата придобивка newsm10. Те тези тендЖУрки са на един принцип така, че гръцка или някаква друга все вършат чудесна работа. Тука едно от момичетата има такава тенджерка още от2000 година и си си я купила точно от Гърция. Тя ми беше дала кураж, че и до сега си я ползва със кеф. И излезе права-една прегръдка за нея Hug

# 488
  • Пловдив
направих картофки мозък в уреда

обелих и наразях на едро картофите.сложих ги директно в стъклената тенджера на уреда-без скарите и т.н.както са вътре ги наръсих със сол,чесън на прах,червен пипер и малко олио.добре ги разбърках и така горе-долу 40 мин на 175 градуса.вътре станаха мекички,а отгоре с малко коричка-перфектни

# 489
Elfita ще ги пробвам още утре. Едно уточнение само - от телешопа ли ти е фурната или?

# 490
  • Пловдив
Оптимум от Метро имам аз

май няма значение каква е  newsm78

# 491
Има значение. Тази от телешопа е по-мощна.  Peace

# 492
аз правих спагети. взех от готовите ове, разредих го с малко вида, начупух вътре спагетите. отгоре малко нарязани зеленчуци, гъби, моркови и чушки. това всичкото беше в таката за кекс. бутнах го във фурната за 30 мин на 225 градуса и разбърках 2-3 пъти. станаха страхотнипоследните минути забравих да сложа и малко кашкавал, но другия път  Peace

# 493
  • Varna
Ninia Hug
Колко мощна е тая от рекламата на телевизията?

# 494
Снощи направих трътки, станаха страхотни. В тефлонова тавичка, на долната скара, 30 мин на 225. При положение, че на няколко пъти спира тока.
Пекох и сирене във фолио също стана перфектно. За тази вечер смятам картофи с масло и сирене.

Общи условия

Активация на акаунт