Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 565
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Ninia Hug
Колко мощна е тая от рекламата на телевизията?
Като влезнеш в сайта на телешоп има характеристика на печката- 9,5кг.,вместимост-11литра, диаметър на основата-30,5см., височина 16,7см.,мощност 1300W. Можеш да погледнеш тук:
http://www.topshop.bg/?tn=productview_v2&cid=183354&pid=78055
Нашите оптимумчета не са ли със същите характеристики, не съм сравнявала. Peace

# 496
Ninia Hug
Колко мощна е тая от рекламата на телевизията?

Явно 1300W. Сега го разбрах. Но така предполагах заради кекса - при теб за 20 мин. на 200 градуса се изпича, а при мен изгаря  Mr. Green Оптимума колко вата е? И колко литра - може би и това е от значение?

# 497
  • Varna
1300 вата и 11 литра Душо е моето Оптимумче
Когато се чудех кое да купя, него или това от телевизията мъжо гледа параметрите, че той разбира от тия неща.  Преди това си образование което има сега, е завършил Електротехникум,  много ми е  сръчен и е на ти със електриката. Та затова мила предпочетох Оптимумчето.
Спестих малко парички де Wink

# 498
Е сега вече стана ясно, че нищо не ми е ясно. Флейвъра е със същите параметри  #Crazy
Защо тогава при мен загаря кекса ще си остане загадка! Да не би да е от кафявата захар  Thinking

# 499
може би зависи от съда в който е кекса и от височината на печене

# 500
Здравейте,момичета,хайде и аз при вас с Флейвър от Амазон Simple SmileДнес я взех от пощата и още тази вечер я изпробвах Simple SmileКато за първи опит мисля,че се справих  WinkЕто малко снимки

Продължавам да ви чета и да се уча Grinning

# 501
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но ви чета Grinning.
Малко опит да споделя от снощи - правих гювечета на мъжа ми. Сгреших, като покрих яйцата с настърган кашкавал - останаха сурови и се наложи да ги обръщам и доизпичам от другата страна.

# 502
И аз направих картофи. Станаха страхотни! Нарязах ги с различна дебелина. Тези, които бяха около 3 мм станаха за 20 мин., но тези от 7-8 мм. им отне 40 мин. Сложих ги направо в купата, добавих подправки, зехтин помаче и 1/2 ч.ч. вода. Следващия път ще задуша предварително лук и пресен чесън и ще стане........ потекоха ми лигите  Laughing

# 503
  • Varna
МИЯ Hug
Честито мила за придобивката newsm10 Да си я ползваш със здраве. Ама като гледам как си се развихрилаааа. Ама и другите момичетаааа. Аз съм я изоставила мойтЪ Флейвърка и мъжовете само си пекат разни неща. Особенно сина. На него му дай само пилешко-шЪ почнИ за кодкудяка вечИ Joy Мариновал пилешко със кисело мляко и някакви подправки, не го питах какви.  Ама ако сте заинтересовени ще ви пиша. Аз правя марината със кисело мляко но при него е по различна.

# 504
Момичета, някоя от вас ползва ли Ронсон или др марка освен Оптимум и Флейвър Уейв, да ми даде отзиви. Че май изтървах Оптимума, до днес беше промоцията, а може и да са се из4ерпали.

# 505
  • Географският център на България-Габрово
Момичета, някоя от вас ползва ли Ронсон или др марка освен Оптимум и Флейвър Уейв, да ми даде отзиви. Че май изтървах Оптимума, до днес беше промоцията, а може и да са се из4ерпали.

Моята е от далечната 2000 година и съм я купувала от Гърция,марката е BOSS.Изключително доволна съм от нея и до сега няма никаква повреда или пък нещо да не е опекла и да не е станало.

# 506
  • Varna
Някой от нашата Флейвърска тайфа спомена, че има Ронсон и е доволна.
Така, че Денди, не се притеснявай. Всички тендЖурки от от тоя вид готвят чудесно newsm10

# 507
Здравейте момичета.  Бях на гости при мама и взех от нея така наречена от вас "тенджурка"  Grinning  . В Русия се те се наричат Аэрогриль. Моята е Аэрогриль Hotter.
Пробвах да направя омлет, но не ми хареса как стана. Също така пробвах да направя зеленчуци и също не ми хареса.
Според мен е страхотно за мясо . Ето какво успах да направя много вкусно:

Пилешки бутчета с чесън и майонеза, но не успах да снимам готово.

Също така направих агнешко пушено мясо. За тази цел взех от Русия "Течен Пушек", на руски  "Жидкий дим" , за съжеление тук в Бг го няма, поне аз не намерих. Стана страхотно момичета.

# 508
Здравейте, снощи направих руло от кайма, както е по рецептурника, стана много хубаво.
500 гр. кайма, 1 яйце, 1 лук, 1/4 чаша доматен сок, 1 филия хляб на трохи. по една щипка риган, мащерка и босилек.Омесва се и се оформя на руло. Слага се на решетката за горно печене и се пече 35 минути на 180. Аз после го обърнах и допекох още 5 мин и го поръсих с кашкавал.

# 509
  • Varna
Значи, омлет става страхотно. Даже Диването го прави- демек синът ми. Зеленчуци стават страхотно също. Така, че Альонушка то е до опит. Опитваш бе Душе и се получава. Обаче пък какви други вкусотиии си изпраскала тука, думи нямам. СтраОтни се, страОтниии. А от тоя Жидкий дим може да видя аз тука из Варна, имаме си Руски гастроном Wink Той какво съдържа бе Душата, я подскажи?
ЕЛИСАНА Hug
А на решетката как остана това руло бе Душе newsm78 Не се ли наряза и обезформи. Я сподели опит Душице Praynig

Общи условия

Активация на акаунт