Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 564
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Днес пробвах пилешки бутчета,направо от фризера.Станаха за 40 минути.Засега опитвам.....

# 511
  • Varna
Мия, Hug
Страхотно изглежда. newsm10 И мъжът ми го видя и сподели, че май по вкусно става когато е замразено. Въпреки, че аз много обичам да мариновам и става много ароматно и вкусно.
Ще пробвам пак аз от фризера направо smile3521

# 512
Нямам много опит,но и по двата начина според мен ще става вкусно Simple Smile Момичета,пробвали ли сте да печете в силиконови форми? Изкушавам се да опитам,ама да не се разтече силикона? Че как ли ще се  чисти малееее

# 513
Пак за рулото да кажа, Делта Делта.
Не се разтича леко накъдрено става, като го обърнеш все едно си го маркирал на какви резенчета да го режеш. Леко се залепя за решетката, може би трябва да се намаже със сланинка или да се слага на вече нагорещена скара.

# 514
  • Varna
ELYSANA Hug
Благодаря ти Душичке  bouquet
МИЯ Hug
Правих аз във самото начало когато купихме тенджерката, ама пусто нали обичам да правя марината и все размразявам. Пък нали точно за това е тази тенджерка, да се пекат незамразени храни. Бях забравила, че и така замразено е вкусно. А за силиконовоте формички, едно от момичетата беше готвила във тях, ама не се сещам коя беше. Може да се върнеш назад във темичката ни и да видиш. Не се е оплаквала от разтичане на силикона Joy

# 515
  • тъгата в мен
Преди да започна да готвя с фурната,прочетох стриктно всичко,което сте написали .И тък като още първите неща ми се получиха страшно вкусни..реших преди няколко дни  да експериментирам с ориз.(хем помня,че някой май беше писал,че е пробвал)Е,ми..не ми се получи,хем и вода ,и мазнина добавих,и разбърквах.По едно време се сетих да сложа и капак на йенската съдинка и с още триста зора се получи горе-долу.(над 40 минути).На другия ден го завъртях за 10 минути на котлона и веднага нещата си дойдоха на място Wink

# 516
  • Varna
Свраче, ориза не съм го пробвала във тендЖУрката.  Аз си предпочитам на котлона. Но все пак има резон, щом във голямата фурна го приготвяме, може би да стане и във Флейвъра.  Аз си предпочитам на котлона, защото там го приготвям максимум, ама максимум за 12 мин. ама и това му е много. Най- добре става за 10 минутки Wink

# 517
Здравейте, Делта Делта , а как се прави омлета? Моля да споделиш Hug

# 518
  • Varna
ELYSANA Hug
Значи за омлетчето. Той и синът ми вече му е майстор. Та имам една кръгла тенджерка от йена глас, тя не е от големите. Тя има капак който синът ми ползва за съд във който приготвя омлета. Намазва го със зехтин, имаме една четка специално за намазване на тавички и така нататъка. Той държи да е намазано, че много здравословно жЮвеЙ Joy И слага във това съдче, вече разбития омлет на долна скаричка. На 200 градуса и за 10, 12 минутки. Сигурна съм, че и във тавичка със тънки стени ще стане същото. Разбрах, че старите ми тави са по дебели и затова нещата не стават във тях. Сега вече има и тънички тави.
Пожелавам ти успех и да ти е сладко, защото наистина става много вкусно.
 Hug

# 519
  • тъгата в мен
Делта, Hug това с по-дебелите стени и аз го заподозрях,че май ще има значение...
Днес правих кюфтета(на камък от камерата) на едната скаричка,а горе сложих само лук да пека няколко глави.И гъби правих-пълнени.Във всяка гъбка-малко масълце,сол,чесън,копър и топено сирене.

# 520
Благодаря Делта, още довечера ще го пробвам Laughing

# 521
Една позната се опита да изпече цяло пиле. Не стана  Mr. Green

# 522
Аз пекох цяло, охладено пиле на 205 първо 30 мин от едната стран и после още 15 на другата, стана првъзходно.

# 523
  • Varna
И аз така, както Елисана го опекох. И беше първото нЯщУ което направих във Оптимумчето. Направо си облизаха пръстите моите. А ако знаете как обикаляха около тендЖУрката докато стане. Направо ги оставих те да се справят. И сЪ справиха момчетата бееее Joy

# 524
аз се сдобих с тавичка за готвене на пара, сега ще превъртя назад да не би да съм пропуснала някой пост и да сте се хвалили вече с успехи при зеленчуците, ако не тия дни ще понапазаря и почвам Mr. Greenникога не съм готвила на пара и ми е много Х цялата ситуация...да видим

Общи условия

Активация на акаунт