Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 563
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Каква е тази тавичка?

Днес правих каша мляко с елда, но май малко мляко сложила съм че станало сухичко. Пак ще пробвам тези дни.

# 526
  • Varna
ТЕДД Hug
Душе аз имам една джиджафка за пара от години. От Метрото си я взех. Не съм я пробвала във Оптимума но пък на котлона във една тенджерка за нула време ми стават зеленчуците.  Ще вземЪ да пробвам и аз във Оптимума, ама няма да е днеска или утрЯ.

# 527
Кажете деее, каква е тази джиджафка ?

# 528
Кажете деее, каква е тази джиджафка ?

Не е ли тази от допълнителните аксесоари http://www.topshop.bg/?tn=productview_v2&cid=183354&pid=78055 

# 529
  • Varna
АЛЬОНУШКЕЕЕ Hug
Не мога бе Душе да ти кажа за Флейвърите каква е джиджафката за пара. Аз ще пробвам със моята която съм си я копувала когато не съм знаела, че такава тенджера същуствува. Отдавна е купено това нЯщУУУУ Laughing

# 530
Не е мястото тук ,но не мога да не поздравя нашата главна  готвачка Делта!Честит ражден ден  bouquetМного щастие и със  здраве да си ползваш тенджурката Grinning

# 531
  • от Луната
ЧРД, Делта! Да си жива и здрава и все такива хубави рецепти да ни даваш Mr. Green

# 532
Честит рожден ден и от мен Hug

# 533
  • Велико Търново
ООООО Делта-Делта Честит Рожден ден nbirthday    newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 534
 newsm59  delta-delta

# 535
  • Географският център на България-Габрово
Делта-Делта ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и от мен мила.Поне тук да си честитим като не пишем в другата тема. newsm51  bigdance2 bdbaloni

# 536
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве,любов и пари.  party023 newsm59

# 537
  • Varna
Малейййййй, момичетааааааааааааааааааа, направо ме шашнахте бееееееееее Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
От цялата си душичка ви благодаря newsm20 СтраОтни стееееееееееееееееееееееееееее Hug
Хайде заповядайте на виртуалната почерпка. Много, ама много по добре щеше да бъдем заедно на такаво почерпка на живо, ама може и да си помислим, нали smile3521

# 538
  • гр.София
Вижте на какво предупреждение попаднах  ooooh! newsm78

# 539
Освен това през цепнатините за охлаждане на лампата излиза мощен лъч, който може буквално да ослепи едно любопитно дете.

Аз такъв мощен лъч не съм забелязала! Днес ще правя сьомга във флейвъра и ако трябва ще сложа слънчеви очила Sunglasses  tooth

Общи условия

Активация на акаунт