Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

• 93 561
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • гр.София
Споделям само  Peace - понеже за микровълновите препоръките са поне в нашето упътване да си на поне 70см. от нея в режим работа - а не знам нищо за халогенните нагреватели и се запитах за евентуална вреда. Някой търсеше рецепти - ето тук
П.С. Между другото в телестар е за 160лв - дали са едни и същи newsm78
Да попитам за кексета как пече, ако някой е пробвал - в чуденка съм дали такова чудо да си взема или мини фурна

# 541
уф, аман от такива. откъде е инфото, доколко е доставерно, къде са тестовете или изследванията, .......... милион въпроса има, на който бай ганьо няма да отговори  Tired
за бг е ясно, но не вярвам в германия да се продава нещо толкова опасно. то ако питаме някои и гсм вълните са способни да ти изпекат мозъка и да ти сварят яйце .....
колко лампи са халогенни? включително фарове на коли, значи всички да сме слепи

# 542
  • София
...Днес ще правя сьомга във флейвъра и ако трябва ще сложа слънчеви очила Sunglasses  tooth

Ти пък направо вземи от тия очила дето са за електрожен.  Wink  Laughing

# 543
  • Varna
Хайде бе, мощен лъч. Че нали едно от момичетата има такава тенджера от 2000 година. Не ми е споменала, че и е намаляло зрението, даже тя беше тази която ме успокои, че не сме си дали парите на вЕтЪрО.
dilu Hug
Виж по назад във темата- писала съм за кекса и съм пляснала и картинка даже. Във тая тендЖУрка със лъчи убиец, кекса ми стана много по хубав отколкото във фурната ми която е е вихрова. Имам я от 10 години, ама кекса не ми е ставал такъв какъвто във Оптимума ми.
Иначе момичета, нищо ново не съм готвила. Основно си готви синковеца, че той заради мускули, както ви бях писала по рано, само пилешко яде. Вече се нервя, много защото само месо, без ориз, без да речем сметонов сос или пък зеленчуци. Маа мИсотУ и салататите. Аз трябва птицекланица да купя rotfImao
ДЕДЕ Hug
СтраОтен съвет си дал. УтрЯ отивам да си купя маска или очила за електрожен smile3503

# 544
Delta, ако вземеш за всички ни може и намаление да ти направят като за на едро  hahaha

# 545
  • гр.София
Поръчах си вече - сега чакам да ми потвърдят - за всякакви отклонения оттук - нататък, вий ще сте виновни  Hug
Добре, че мъжо ми е направил един Г-образен килер с рафчета, термоплот и е с плъзгаща врата към бокса, та там пъхам да си работят всички такива уреди, дето ми се струват опасни  Laughing

# 546
  • от Луната
Е то и МВ има толкова много предупреждения колко са опасни и как не трябва и да ги доближават малки деца и как е едва ли не супер рисковано да претопляш ядене или не дай Боже да готвиш в тоя дяволски уред на малко дете. Нормално е и за флейвъра да има вече такива писания, защото става все по-популярен. Но всеки сам си решава. Откак се преместихме понеже тук нямаме читава фурна само него го ползвам и съм много доволна. Моята не е стъклена, а метална, но капака е стъклен и аз съм поглеждала вътре. Ами не съм видяла никаква особено силна светлина, камо ли ослепяваща, то фаровете на колите заслепяват в пъти повече, но никой не плюе срещу тях  Mr. Green А и пилето аз не го обръщам и си става супер.
Даже да не е съвсем спам Embarassed преди няколко вечери в новата тавичка купена специално за флейвърчето (ако искате ще ви я фотна) сложих картофки и ги поръсих с червен пипер, сол, чесън на прах и малко олио (по-добре би било със зехтин, но нямах) а на 2 скара сложих пиленцето намазано само със сол и червен пипер. На 200* и 60 мин го пуснах. Стана невероятно вкусно, отнесох яко четки  Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 547
  • Varna
ВИКТОАЛИА Hug
Душе, я фотни я тъЗ тавичка, която си купила, и обясни от какъв магазин. Че аз още не съм си взела. Питах на едно място, казаха, че получават такива леки и тънки като за Флейвърчето, ама нямаха във момента.
Браво на тебе със пилето бе- даже не го и обръщаш. Може би щото твоята е желязна и да пече по яко.
ДЪМПЕРИТА Hug
ХаДи бе, взех и очила и маски за електрожен, ама виЙ ко сЪ моткатИ и не идвате да си ги вземете. НапраУ съм вътре със мангите заради това rotfImao
Да кажа за микровълните и аз. Много се притеснявах и аз навремето от това. Ама мъжът ми, кураж ми даваше като ми казваше, че със тоя радар дето е над главата му доката работи, трябва да сЪЙ гътнал отдавна. А както знаете микровълновите фурни са си таман -радар.

# 548
  • гр.София
Потвърдиха ми, че днес ми я пращат - ще е Оптимум - по-разумно ми се стори, като парички, че и без това си имам едно на ум -  Намерих си такава тавичка - дали е подходяща или идва с дебели стени newsm78

# 549
  • гр.София
Вчера си я получих, благодарение на една отзивчива мама от Балчик  bouquet Стори ми се огро-о-мна. Пуснах я за прегаряне на евентуалните смазки - за тия 5 мин. не забелязах да ми влияе отрицателно осветлината, а едното ми око е доста чувствително поради мед.проблем, но  все пак я гледаме отгоре доста отвисоко и то основно косо - светлината е доста силна поне за моето око и аз лично не бих рискувала малко дете да се навърта край нея докато работи - иначе доста неща си изпопреведох за халогена - като цяло мисля, че нещата са наред, защото самия излъчвател е в кварцово стъкло, препоръчват после да има гладко стъкло/купата играе тази роля в случая/ и когато работи да няма пряк досег с вода, че се получавала реакция и съединението е отровно - но доколкото изчетох няма пара не минава нагоре към капака, така че и това си е о.к.  Peace

Идея откъде тънки тавички за София, но да не са тефлон newsm78 - пак да попитам върши ли работа иноксова или трябва алуминиева или каква newsm78 - на първо време ще си взема еднократните, но ми се иска да се поогледам и за друга. Някой да е ползвал отдолу върху дъното с от ония разгъваемите форми за сарми - това измислих на първо време, че хем е с дупки и ще циркулира въздуха, хем е тъничко като материал. Мъфинки или кексчета могат ли да се пекат или да не рискувам - много дълго стана, сори.

# 550
аз правя мъфини без проблем. имам една малка тавичка за продълговат кекс, върши супер работа, но е малка, ама като не намерих друга и тази става

# 551
  • Varna
dilu Hug
Имам снимка на кекс направен със фурничката, но е някъде напреде. Някои от момичетата направиха и им стана кексчето. Вчера ми писа и едно момиче от друга тема, което е правило и беше страшно доволно. Така, че върни се към началото- има и снимка има и рецепта Hug
Тавичка тънка за сега не съм си взела. Не можах да разбера, защо не искаш тефлонова тавичка newsm78 Тя не става ли за нашите тендЖурки newsm78

# 552
  • гр.София
Делта, точно твоя си изкарах и утре смятам да го врътна Hug
За тефлона работната му температура е до 250градуса, а препоръчителната е 230 - а в тая тенджерка често ще се готви на 250 - така, че аз лично ще се въздържа да готвя в такъв. Основно това - редактирам си нататък поста - който иска да си рови в чичко гугъл за тефлона на англ., че нашите винаги спестяват по нещичко.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 09:06 от dilu

# 553
  • Varna
dilu Hug
Жива и здрава да си Душе, че ни го спомена това за тефлончето, Благодяра ти  bouquet Hug

# 554
  • гр.София
Delta Hug
Пекох картофки в йенския капак  на долна скара с междинно разбъркване - бланширах ги за 5мин, 4 средни картофа - овалях ги в няколко капки олио, чубрица  и галета - разкош Simple Smile
Между другото ония ветрилообразните дето се слагат на тенджерките отдолу влизат идеално - имат и едни крачета отдолу та остава място за циркулация на въздуха и са идеални за по-дребни зеленчуци, само че я подмазвам с масълце, да не залепнат - имат и халкичка да си я извадиш накрая.
Туй нещо ми хареса, да знайте  Hug
След обяда и кекса - него вече ще го щракна, само дано стане.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 12:46 от dilu

Общи условия

Активация на акаунт