Пробвали ли сте Флейвър Уейв Турбо Овън от Телешопа

  • 93 550
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ЕЕЕ ти пъъък Hug
В тая тема няма скандали бе Душеее. От мене мили думи да искаш, а и ти ни даде много добър съвет. Това си заслужава и милата дума. А и трябва да сме мили едни със други, поне аз го правя, във душата ми е да съм такава , де поглезвам хората, да им създам поне за малко радост Hug
То човек за една блага думЪ жЮвеЙ, нали знаЙш smile3521
Преди малко изплясках едни пилешки хапки на 200 градуса за 20 минути ама това май сме го писали. Напоследъка не готвя, че само на зеленчуци и сиренце съм я метнала. СинО му дай само пилешко и съм го оставила той да си готви, защото ме нерви. Не иска със ориз, въпреки, че обича, не иска със някакво леко сосче. Да си яде само месото. А мъжО на път, така, че скоро не съм ползвала Оптумума.
Гушки на всички ФлейвърчИтЪ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 556
  • от Луната
  • Мнения: 1 769
С голямо закъснение ей ви обещаните снимчици на тавичката http://viktoalia.snimka.bg/cooking/fleyiv-r.492436. А аз готвя по - рядко на 250* та мисля, че няма да има проблеми с тефлона. А и това до сега не бях го чувала  Embarassed. Направо ви фотнах и моя флейвър, мисля обаче че е малко по-голям от тия стъклените, че те са някак леко скосени на долу, а моя си е прав. Ама и аз го обясних  Embarassed
 Онзи ден пак правих от тия картовки с чесъна, а на горната скара някакви пилешки мариновани филенца боднах и за 35 мин на 220* станаха мозък. Нямаше време за снимки, че веднага ги нападнаха  Mr. Green. Днес мисля да метна пак картофки, но и гъбки ще сложа за 20 мин и после на 2 скара ще сложа наденичка и още 10 мин и мисля че пак ще стане newsm78

# 557
  • Varna
  • Мнения: 2 605
ВИКТОАЛИЯ Hug
Благодаря ти и на тебе, мила  bouquetза снимката а и за рецептите които си ни оставила.Точно си обяснила за Флейвърите- нашите са скосени надолу.
Я кажи за тези картофки? Ти във тавичка ли ги слагаш или как?

# 558
  • гр.София
  • Мнения: 184
Чак сега сколасах с кекса - даже още се пече - преди това направих мъфини по тази рецепта - те горе долу стават за снимки, но като цяло голям провал - и двете неща със силиконови форми на по-високата скара за 25мин. на 250гр. - мъфините ги обръщах да допичам с дупето нагоре за още 10 мин. - при първото печене до половината в дълбочина си бяха добре изпечени, а отдолу направо течни - а кекса като го обръщах да допичам отдолу направо гребах с лъжица - когато ми поразмине ще пробвам в йенаглас формата ми за кекс - но такова чудо не ми се беше случвало - на Делта рецептата е почти като моята и на вентилаторната фурна за 40 мин. в същата силиконовата форма става бухнал - хем отгоре му слагам и карамелизирани ябълки. Затова пък маринованите пържолки и картофките станаха перфектни  Peace Добре, че спи цялата къща. Лягам си, че силине ми останаха.

# 559
  • гр.София
  • Мнения: 184
Добро утро - ето снимка на мъфините и пак, и на кекса - нали съм си тъпо ТЕЛЕц, та снощи като след поста тамън беше поизстинал реших да го нарежа като петифурки и така както си беше наръсен с пудрата захар айде пак във фурната за 10 мин на горна скара и той взе, че стана - на дебелина е колкото фъч - много мек вкус се получи, забравих да кажа, че имаше една настъргана ябълка и в малко от сместта сложих какао - така, че душата му взех на тоя кекс, ама стана Joy

# 560
  • Мнения: 4
Здравейте и от мен. Duli аз кекса вече го печа само там и винаги ми се получава много добре. Може би грешката е ,че си ги пекла на горната скаричка.Пекла съм и мъфини и с тях нямах проблеми.Кекса го печа на 180 градуса за около 40-45 мин.Ето един от многото как изглежда -

# 561
  • гр.София
  • Мнения: 184
Vevali, а формата ти каква - в смисъл като материал и по-гъсто ли трябва да е тестото от нормалната гъстота на кексовото тесто. Всъщност мъфините бяха на горната скара, а кекса на долната ниската скара - и двете в силиконови форми - като мъфинските са ми нови и за първи път пека, а кексовата най-редовно в печката - само, че там по някое време пускам само на долен нагревател и накрая и на вентилатор и 20 мин. минумум не отварям. Кекса като го пекох направо го виждах как вентилатора правии като вълничка в средата на сместа - да не би ябълката да е разводнила нещата - а и другото, което се питах формата ми може би е голяма ф27 и доста плътно прилепва към долната скара newsm78 - твоята с какъв диаметър е?

# 562
  • Мнения: 7 803
и аз пека на долната скара и стават супер. мъфините за 10 минути са ми готови

# 563
  • гр.София
  • Мнения: 184
А формичките ти какви са, че мойте са от тези малко по-големите - водят ги единични - и по колко броя печете

# 564
  • Мнения: 4
Duli формата за кекс ми е тефлонова - диаметър 25 см., а за мъфините силиконова за 6 мъфини. Тестото ми нормално кексово, не съм променяла гъстотата му спрямо голямата ми фурна. А относно ябълката незнам- в къщи най-предпочитания кекс е с ябълки и орехи.

# 565
  • Мнения: 7 803
мъфините ги правя в хартийките за еднократна употреба

# 566
  • Мнения: 1 167
Дъмперита мъфините по коя рецепта? Някой беше писал, че прави мъфини по рецептата за кекса и ставали супер  Thinking

# 567
  • Мнения: 7 803
аз съм от мързеливите и взимам готово тесто  Blush

# 568
  • гр.София
  • Мнения: 184
Ем, че то и ний - що сме си взели тия фурнички, я - те сами си готвят  Joy
Я ни светни какво е това готова тесто за мъфини - аз съм виждала само за пици и мекици - ако е от това после какво го правиш  newsm78

# 569
  • Мнения: 7 803
ми аз съм в германия, вероятно го няма в бг  Blush

Общи условия

Активация на акаунт