стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 111 246
  • 696
  •   2
Отговори
# 105
За СУ имаш.

# 106
Днес подадох документи за стипендия  bouquet!!!Много съм доволна.Даже ми се обадиха от учебен отдел,за да не изпусна срока.Стипендията е 80 лв.(става въпрос за КТП).

# 107
Аз ходих вчера в паричен отдел на СУ,но ми казаха да ходя във факултета.

# 108
Аз ходих вчера в паричен отдел на СУ,но ми казаха да ходя във факултета.
Това пък защо?

# 109
Защото факултета ми не се обслужвал от паричния отдел на СУ.Само ми загубиха времето лелките

# 110
А колко време след като съм подала документите ще ми преведат стипендията?

# 111
  • на Земята
Стипендията за всяко дете ли е или си е една ,независимо от брой деца под 6 години?

# 112
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета здравейте
да питам само едно въпросче уча във Винс варна -1 година.Одобриха ме за стипендия.НО не съм ходила до сега на лекции ,имам малко бебенце.Дали ще ми изплатят парички.
Мерси много за  вниманието.

# 113
*АДРЕНАЛИНКА*.Ще ти я изплатят,не би трябвало да ти направят проблем.Аз вече получих моята Simple Smile.

# 114
здравейте
отново аз - миналата година бях наколко пъти до СУ да питам за тая стипендия и мсе ме мотаеха нещо - днес моя приятелка ми се обади утре веднага да отида - имало стипендии за майки с деца до 6 годишна възраст....тъй като аз съм магистратура за 1 година - дали ще ми преведат паричките от началото на учебната година ?

# 115
Трябва да питаш на място .По принцип по законе можеш да кандидастваш по всяко време ако учиш държавна редовна поръчка,но стипендията ще започнат да ти я изплащат от месеца ,в който си подала документите.Вече преведоха за 3 месеца ,защото имаше забавяне от тяхна страна,ноот януари ще се превежда всеки месец

# 116
е, кой учи тук в Пловдивския? че малко не съм наясно колко получаваме стпиндия- 90 лв или 120? значи детето ми се роди   през март 2010г, веднага след раждането подадох на стипендия и получавах всеки месец по 90 лв и така до края на годината ( през октомври пак подадох за стипендия).  на 3 януари  2011 реших да си истегля детските, но видях че имам излишни 90 лв. помислих че е стипендия и ги истеглих, но на 15 януари реших да си проверя картата и видях че имам 120 лв... някой ще ми обясни ли какво става? и защо като майка съм получавала по 90 лв, само този месец ми преведоха 120 лв?

# 117
здравейте момичета и мен ме интересува тази стипендия дали може да се получава при магистърска степен редовно обучение?мерси предварително

# 118
здравейте момичета и мен ме интересува тази стипендия дали може да се получава при магистърска степен редовно обучение?мерси предварително

Може да, стига да е държавна поръчка обучението, а не на собствена

# 119

Може да, стига да е държавна поръчка обучението, а не на собствена

Виждам, че скоро не е коментирано по темата, но да питам пък може и някой да ми отговори. Защо има ралика между държавна и собствена издръжка относно стипендиите. За майчинство и за успех? Ей това не го вдявам. Поради факта, че съм завършила вече една магистратура, не ми се полагало да съм държавна поръчка, независимо че и предната беше платена  newsm78 Стипендията за успех си е за поощряване за добрите резултати и какво значение има каква форма на обучение си. При майчинството смятам, че също е така. В крайна сметка аз не мога да получвам стипендия нито по един от двата параграфа, макар да попадам и в двата.

А относно стипендията от 2880лв - независимо кога е родено детето имаш право на такава до навършването му на 1г. Моя син се роди август, аз записах октомври магистратура и ми изплатиха цялата сума. Все пак е хубаво да питате като отидете, че да не стане весело в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт