стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 111 273
  • 696
  •   1
Отговори
# 150
Забравих да уточня че детето е на 11 месеца. Дали има значение и това?и задължително ли е да подавам дакларация за 50 процента посещаемост или е възможно и договорка с преподавателите. Благодаря предварително

# 151
здр на всички аз съм студентка редовно обучение,трети курс в ВТУ"ТОДОР КАБЛЕЩКОВ " СОФИЯ искам да попитм за тази еднократна помощ дето се е давала за бремена студентка ,колко пари е ,и какви документи се изискват.Много ще съм благодарна ако някои ми отговори  Hug

# 152
  • на Земята
2880лв. В момента на подаване на молбата за отпускане на помощта ,трябва да си вземеш уверение ,че си редовен студент,и акта за раждане.Уверението трябва да е в един месец към датата на подаване.
Ако имаш други въпроси има цяла тема във форума Peace

# 153
# 154
това не  е помощ за бременна студентка.... аз лично не съм чувала за такава помощ  newsm78
тази помощ е за майка студентка редовно обучение

# 155
  • на Земята
Така,но сигурно момичето има точно нея предвид Peace

# 156
да за майка студентка,и тя като се роди детето до кога трябва да се изплти, и има ли някакъв проблем че се осигуряваш БЛААГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРИТЕ  Peace

# 157
да за майка студентка,и тя като се роди детето до кога трябва да се изплти, и има ли някакъв проблем че се осигуряваш БЛААГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРИТЕ  Peace

Изплаща се един месец след като се подадат документите. Помощта не зависи от доходи, или от това, че се осигуряваш. ТеоDora Ви насочи към цялата тема, абсолютно всичко е коментирано там  Peace

# 158
Момичета искам да ви попитам нещо,прехвърлих се от ШУ в Бургаския Университет "Асен Златаров"В момента съм 2ри курс редовно обучение ,миналата година в Шуменския взимах стипендия 70лв на месец,при подаването ми изискваха само уверение и акт за раждане ,без да ми искат доход на семейството,днес обаче тук ми казаха ,че ми искат бележка с дохода на двамата родители и че трябвало той да не надвишава 350лв на член от семейство (както е при детските) ,аз им казах как е било в другия университите ,те ме убеждават че във всеки университет било различно,няма ли закон за това нещо ???????направо съм бясна...........
Помагайте моля ви Sad

# 159
Момичета искам да ви попитам нещо,прехвърлих се от ШУ в Бургаския Университет "Асен Златаров"В момента съм 2ри курс редовно обучение ,миналата година в Шуменския взимах стипендия 70лв на месец,при подаването ми изискваха само уверение и акт за раждане ,без да ми искат доход на семейството,днес обаче тук ми казаха ,че ми искат бележка с дохода на двамата родители и че трябвало той да не надвишава 350лв на член от семейство (както е при детските) ,аз им казах как е било в другия университите ,те ме убеждават че във всеки университет било различно,няма ли закон за това нещо ???????направо съм бясна...........
Помагайте моля ви Sad
До колкото разбрах от момичетата по-горе, а и в другата тема навякъде условията за различни. Но се надявам някоя друга мама, която е по-наясно да ти пише по-подробно. Peace  bouquet
(А що се отнася до помощи, мисля че за да получаваш определена помощ дохода не бива да надвишава 300 или 350 лв. на човек. )

# 160
Единствено за семейните помощи от 35 лева изискват доход до 350 лева на член от семейството!  На мен не са ми искали доход за стипендията, единствено акта за раждане, незнам защо така cecitooo ???? Пиши какво е станало  ooooh!
Стипендиите се отпускат без спазване на ограничение. доколкото знам

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 17:02 от Daqnna2008

# 161
Daqnna2008 ,нищо не е станало,те още 1вия ден като отидох и ме отсвириха,казаха че без бележка за дохода няма да стане,и че ако надвишава 350лв на член от семейство дохода,няма как да взимам стипендия...................във всеки университет нило различно,което много ме изуми.............

# 162
Единствено за семейните помощи от 35 лева изискват доход до 350 лева на член от семейството!  На мен не са ми искали доход за стипендията, единствено акта за раждане, незнам защо така cecitooo ???? Пиши какво е станало  ooooh!
Стипендиите се отпускат без спазване на ограничение. доколкото знам
Дамата, каза че няма бележка за доход от там няма как да и дадат нищо. И аз имах такъв случай, в който ме можех да декларирам доход на един от родителите и не ми дадоха стипендия. Имах документ, че майка ми работи но не можех да декларирам положението на баща ми, така че при все че бях с най-висок успех в Университета пак не ми дадоха стипендия! Има си изисквания и това е. Peace До колкото разбрах cecitooo не можеш да декларираш доходи на родителите си и дохода на член от семейството е над 350 лв. ?
Само да питам, каква точно е тази стипендия?( за майка студентка или?)  Peace

# 163
kori_1,написала съм по горе,че дохода ни надвишава 350лв на член от семейството ни.Имам детенце на 1г и 2м,това е стипендия за майка студентка,в един университет получавах и не са ми искали такава бележка,в смисъл не ги интересува дохода,а тук искат

# 164
kori_1,написала съм по горе,че дохода ни надвишава 350лв на член от семейството ни.Имам детенце на 1г и 2м,това е стипендия за майка студентка,в един университет получавах и не са ми искали такава бележка,в смисъл не ги интересува дохода,а тук искат

Разбирам, ами ако има такива изисквания не знам какво можеш да направиш. Peace Дано някой друг пише, аз затова и отговарям каквото знам тъй като не виждам голяма активност в темата. Успех ти желая от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт