стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 112 475
  • 696
  •   1
Отговори
# 300
всяка майка и аз взимах. 120 лв е, да Simple Smile

# 301
Абсолютно всички и независимо от доход.

# 302
  • София
Здравейте, аз съм бременна в момента и получавам от УНСС социална стипендия за студенти без двама родители, дали ще получавам и тази за майка с дете до 6 годишна възраст? Мои колеги ми казаха, че да, но аз се съмнявам да ми дават двете стипендии.  newsm78

# 303
Здравейте, аз съм бременна в момента и получавам от УНСС социална стипендия за студенти без двама родители, дали ще получавам и тази за майка с дете до 6 годишна възраст? Мои колеги ми казаха, че да, но аз се съмнявам да ми дават двете стипендии.  newsm78
не знам как е с УНСС, най-добре си питай в отдел "
Студенти"

# 304
всяка майка и аз взимах. 120 лв е, да Simple Smile
Благодаря за информацията, дано още да важи разпоредбата, защото за отглеждането на едно детенце всяка стотинка е от полза  Simple Smile

# 305
Не знам да е отпаднало,  така че си питай в отдел студенти. Помня, че на мен тази в паричен салон ми се направи на тресната, че видиш ли аз преди 100 години, докато карах бакалавърската си степен още, съм взимала стипедния за успех и не можело две. Тогава аз най-любезно й обясних, че тази са успех си е за успех и е била преди не знам си колко време, а тази е за отглеждане на дете и няма абсолютно нищо общо.

# 306
Здравейте!От 16 септември ще бъда студентка редовно обучение в Му Варна.Въпросът ми е:Имам ли право на социална стипендия(аз съм вдовица с дъщеричка на 5 г.,работя на постоянен договор също така).

# 307
  • Пловдив
Здравейте, реших да пиша в тази тема, защото все пак касае стипендии и майки студентки. Става въпрос за евростипендиите... някоя майка кандидатствала ли е при условие, че е семестриално завършила? Тъй като това е позволено от условията на проекта, но никаде никакво инфо по въпроса.   Та затова реших да се подитам, ако някой има опит ...

# 308
Здравейте!От 16 септември ще бъда студентка редовно обучение в Му Варна.Въпросът ми е:Имам ли право на социална стипендия(аз съм вдовица с дъщеричка на 5 г.,работя на постоянен договор също така).

Трябва да попиташ в университета. При нас дават на майки с деца до 6г.  Peace

# 309
Здравейте,искам да попитам,ако сега се запиша редовно магистратура ,малката е на 2 месеца,ще получа ли еднократната помощ от 2880лв?А сьщо и дали трябва да сьм дьржавна порьчка за да ползвам тези стипендии за успех или за дете под 6г.?Получавам соц. майчински.Не разбирам кога мога да ползвам стипендиите.Благодаря ви предварително.

# 310
Здравейте,искам да попитам кога трябва да се потдават документи за тези 2880лв. ? А що се отнася за стипендията за майки студентки...в моя университет,който е частен не дават...за сега съм потдала документи за 150лв. помощ за бременни.

# 311
slancice, мисля че трябва да си държавна поръчка, но не мога да го твърдя със сигурност  Peace
lovely baby, предполагам си записана редовно. Ако е така, щом получиш удостоверението за раждане на детето, можеш да подадеш документите.

# 312
да,редовно съм 3та година Simple Smile Благодаря за отговора!  Wink

# 313
За 2880 лв. няма значение дали си държавна поръчка или платено, важното е да си редовно обучение.
За месечните стипендии от университета за майкиа с дете до 6г вече трябва да си държавна поръчка и редовно.

# 314
Бианка, значи за 120-те лв. трябва да си държавна поръчка така ли  ooooh! аз мислех, че и платено обучение става  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт