стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 112 473
  • 696
  •   1
Отговори
# 450
А то и така си е достатъчно предизвикателство!!!! Просто се хванах за думата. Да са ти живи и здрави  Hug

# 451
И аз знам, че породени са деца с до към две години разлика +-

На мен никй не ми е искал документ за доход. Отидох с акта за раждане на едното дете и подадох молба за стипендия за майка студентка на дете до 6г. Попълниха ми данни от канцеларията, удариха печати и така подадох с копие от акта в отдел Стипендии.

# 452
Сега трябва да подавам документи за стипендия, ама как не ми се ходи при социалните  да им искам бележка за детските ooooh! Че трябва и още един път, за да си я взема.

# 453
Еднократната помощ за майка студентка 2880 лв. взима ли се в предвид, както и телк на детето?

# 454
За какво да се взема предвид? За стипендия от университета ли? Това ми се струва малко сложно, дали няма да го отчетат като доход за 1 месец. Макар че аз като я взех през месец май, когато подавах документи през октомври не се сетих да я впиша.

# 455
Да, за стипендията питам дали се включва в изчисляване на дохода. На вас не ви ли искаха бележка за детските? В бележката, която на мен ми дадоха от социално подпомагане тази помощ фигурира. В тукашния университет /ту-софия ипф- сливен/ дори копие от акта за граждански брак искат  Mr. Green

# 456
Честно казано не помня как беше, но октомври месец вземах стипендия от университета, а през май взех еднократната  Peace Бележка за детските винаги съм носила.

# 457
Правилно ли смятам дохода на член от семейството за периода от 6 м. както искат в заповедта?
пример:
Съпруг: доход 5500 лв
Съпруга: доход 3300 лв.
детски в това число телк, еднократна помощ за майка студентка и еднократна помощ за второ дете: 6000 лв. 14 800/4=3700/6=616,66
 newsm78

# 458
Общия доход го делиш на 6 и после на броя на членовете, обаче не знам в университета какви доходи искат, може би тази стипендия не влиза, попитай по-добре.
Сега се сетих, че като ходя при социалните за бележка, аз им казвам за детските и затова не са включили стипендията  Peace

# 459
за ТУ-Габрово за стипендия изискват следните документи:
-удостоверение от соц.какво получаваш
-удостоверение от нои за доходите
-акт за раждане на детето
Дохода не трябва да надвишава 400лв.

# 460
Дохода не зависи ли според точката, за която кандидатстваш? Аз кандидатствам по т. 6 и там дохода е 1740 лв. на член от семейството.
http://www.tu-sliven.com/Studenti/zap-stip-leto-13-14.pdf

# 461
Да, има значение за каква стипендия кандидатстваш, но предполагам, че повечето от нас кандидатстваме за родител  Peace В ТУ-Г-во е 400лв прага(по спомен).

# 462
Хммм... а при нас е 1740 лв.  Crazy

# 463
На мен не са ми искали никакви доходи  newsm78 Доходи искат за стипендия по успех.

# 464
В моя университет ми дадоха молба, като бланката е като за социална стипендия, там наистина се попълва доход, но той не се взема в предвид за отпускане на стипендията, просто бланката е за стипендия, за която се преценява дохода.

Общи условия

Активация на акаунт