стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 111 235
  • 696
  •   1
Отговори
# 75
Я да ви попитам.Ако съм тръгнала на работа преди навършени 2 години на децата ,води ли се ,че съм в майчинство.Нали се дават едни 50% от 240 лева?Дали пък да не подам документи за стипендия като се върна на работа  Thinking?

# 76
Ами, получаваш 120 лв, но не се водиш по майчинство и можеш да подадеш молба за стипендия, но там въвеждаш доход и ако бюджетът на данедия ВУЗ е ограничен,  могат да ти отказат, за сметка на неработещи майки-студентки.

# 77
мили мами, за унсс дали е пак толкова тази стипендия. аз подадох за 2880 лв и ги чакам до месец  Laughing

# 78
Всеки ВУЗ сам определя сумата. Сигурно има къде да провериш за УНСС ( на сайта им, води се социална стипендия).

# 79
# 80
А да ви попитам има ли някой,който вече е подал документи за стипендия?В нашия ВУЗ още няма новини.

# 81
по принцип срока за подаване е края на този месец. Зависи от университета, и незнам дали  за стипендията за майки с деца може  да се подава по всяко време на годината

# 82
по принцип срока за подаване е края на този месец. Зависи от университета, и незнам дали  за стипендията за майки с деца може  да се подава по всяко време на годината

аз, така като се замисля,подадох края на ноември, миналата година.....

# 83

аз, така като се замисля,подадох края на ноември, миналата година.....
а аз края на февруари 2010...

# 84
  • на Земята
В Шумен подадох този месец..Вече имам превод за 2 месеца на куп за септември и октомври.

# 85
За СУ-то има ли новини?

# 86
В Шумен подадох този месец..Вече имам превод за 2 месеца на куп за септември и октомври.

Колко е стипендията сега ?

# 87
Хм, то СУ-то тая година май няма и да го бъде, какво остава да дава стипендии...... doh

# 88
  • на Земята

Колко е стипендията сега ?

70лв. на месец.

# 89
Хм, то СУ-то тая година май няма и да го бъде, какво остава да дава стипендии...... doh
Не е така.Доколкото разбрах сега се стягала нова комисия за стипендиите,която до ноември ще изкара становище.А политическите игри са ясни.

Общи условия

Активация на акаунт