Връщат ли се "мутренските времена"?

• 5 697
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Намериха нова обединяваща личност  Peace

# 46
  • някъде другаде
Имайте предвид, че тука сме повечето семейни хора и не ходим нощем по "модерните" заведения, където ходят ония нео-мутри, така че нямаме и представа какво става там.

И по-добре де.

Но все пак е гадно да знаеш, че не е безопасно да ходиш на заведение примерно.
Ние да не ходим , но се страхувам като помисля , че след някоя година по тези заведения ще ходят децата ми.

# 47
При липса на възпитание у цяло едно поколение, това е съвсем естествено развитие на нещата. България се превръща в "Дивия Изток" (това е като дивия запад от каубойските филми, но в балкански вариянт, нали се сещате). Правото на по-силния, законът на джунглата... Ами като е джунгла държавата и хората са я маймуни я вълци, така е.

# 48

Да ви споделя, че лятото за пръв път ме беше страх в София, бяхме в едно заведение в центъра, вярно че беше късно, след 23.00 часа и точно правеха онази акция за неправилно паркирани автомобилиЩА Whistling. Rolling Eyes Имаше от тези момчета, ходещи напред-назад, и едни ми ти Златки около тях ooooh!, гледат лошо и намусено. Страхът е гадно нещо. Sad Sad

# 49
Напоследък имам усещенето, че живея не в 2009, а в 1993 г.
И тогава не ни осигуряваха на работното място, и тогава масово
рекетираха и пребиваха.На моменти даже чакам да спрат тока,
толкова ми е "дежа вю" цялата ситуация.
Беззаконие и безнаказаност са ни обзели, колко мрачно.
Все едно ме е нямало 15-16 години  Shocked

# 50
Намериха нова обединяваща личност  Peace
и походка и маниери и речников запас 1:1

# 51

Да ви споделя, че лятото за пръв път ме беше страх в София, бяхме в едно заведение в центъра, вярно че беше късно, след 23.00 часа и точно правеха онази акция за неправилно паркирани автомобилиЩА Whistling. Rolling Eyes Имаше от тези момчета, ходещи напред-назад, и едни ми ти Златки около тях ooooh!, гледат лошо и намусено. Страхът е гадно нещо. Sad Sad

И ти кво - чакаше всеки момент да ти опрат пистолета в главата, че си ги погледнала лошо или, че им дишаш от въздуха? И като почнете с тия нарицателни Златки.... на това му викам аз превземане, и излишно филмиране  Stop

# 52
И ти кво - чакаше всеки момент да ти опрат пистолета в главата, че си ги погледнала лошо или, че им дишаш от въздуха? И като почнете с тия нарицателни Златки.... на това му викам аз превземане, и излишно филмиране  Stop

Да, Трейси! ДА! Цялата компания се осрахме от страх! Не, насрахме се! ooooh! Whistling Sick Не чете ли по жълтите вестници после????? ooooh!
Представи си, че ми беше неприятно да съм на това място! И да, прочети по-добре и другите мнения, преди моето! #Crazy

# 53
Неприятно може да ти е било, нищо не казвам - ама па да сте се "насрали" от страх....едва ли. Айде, айде и ние ходим по нощна София пък не умирам от страх. Може би веднъж (всъщност не може би) но имаше конкретно действие....иначе може ли да ме е страх, щото някой седнал на съседната маса и гледа кисело?  Rolling Eyes

Не съм чела - ма може да споделиш - ако е имало повод, тогава съм ок с твърдението ти, разбира се!

# 54
Най-добри чувства имам към тебе първо! Hug Второ - майтапих се естествено с  smile3550 hahaha hahaha
Може би първия ми пост да е пресилен малко, как да кажа, не точно страх, или нещо такова... Просто някакси ми/ни беше неприятно с такива индивиди в едно заведение, аз също съм била почти всяка вечер някъде из София и то преди години, т.нар. "смутни" времена Wink, може би сега след доста дълго време чак излизах отново, може би попаднахме на неподходящо място... Нямам чак страх от София, това си е моя град все пак. Simple Smile

Как да кажа - в духа на темата, все още има мутренски изпълнения.... Това е жалко за нашата държава.  Rolling Eyes

Hug

# 55
Ей, надявам се да не съм прозвучала заяждащо се!  Hug Това първо....

Просто ми се стори малко пресилен въпросният страх, а за това, че е било неприятно - изобщо не споря! Мутренски изпълнение има (и то предимно от техните охрани, ако трябва да сме точни....), защото си живучкат (по Софи Мариновски  Mr. Green) завидно добре  Tired

# 56
# 57
Ха,та ние от 90-та година не сме излязли от "тези времена". Close

# 58
...Просто ми се стори малко пресилен въпросният страх...
                              И все пак си е страшно. Първо, да не се заядат с теб, че го отнасяш като куцо пиле домат, особено ако са пияни, дрогирани и прочие... И второ, да не го отнесеш покрай тях. Най-мразим да ме стрелят, взривяват и прочие  Tired.

# 59
Ама разберете, че тия хора не са толкова ненормални, дори да гледат по-кисело то не им е в главата да взривят заведението или да извадят пистолет, и да започнат да стрелят.... Мисълта ми е, че няма да станат да те набият, щото си ги погледнал....абсурдно е. Има съвсем обикновени пишлемета от Обеля, дето виж може да ти скочат за това. Не всички хора с охрана са там, за да насъскат въпросната охрана към редовите граждани  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт