Кукър рецепти и програми.

  • 625 714
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 390
  • Мнения: 33 509
Аз съм почитателка на индийската кухня , а там готвят само и основно с масло....дори един обикновен ориз става прекрасен с малко масло и шафран  Crazy  А и е по-добрият вариант/здравословно/ да се готви с животински мазнини, ако ще се загряват /чиста мас дори е оптималният вариант, защото издържа на най висока тем, без да става кансерогенна/ Peace
Ние готвим с олио от гроздови семена,  Simple Smile издържа на термична обработка, аз обожавам също маслото  chef, но не си го представях и на зеле, пък и пустите килаааааа... Hug Joy

# 391
  • Мнения: 6 395
Точно пък това олио издържа на най ниска темп. и изобщо не трябва да се загрява.  Tired

# 392
  • sofia
  • Мнения: 786
Аз да ви кажа се чудя как е оживяла темата до сега, па и рецепти и чалъми, ама приеме то го като котлон, просто вмето да увеличаваш и намаляш включваш различни програми.
Даже не мога и да си представя че някой се затруднява.
Затрудняват се такива като мен, дето принципно не могат да готвят добре. Като баба ми настояваше да ме учи, аз не слизах от дърветата та ето резултатът Simple Smile)))

Аз много хитринки оттук черпя, примерно никога няма да ми хрумне да правя запържено-задушени зеленчуци с чаревично нишесте, кимион и сос барбекю.

# 393
  • Мнения: 33 509
Момичета, незнам дали е тук темата, но кажете как чистите капака на кукъра отвътре, от изпаренията все пак доста се зацапва, не може да се откачи да се мие,  newsm78давайте идеи вие какво правите!

# 394
  • Мнения: 2 658
Докато е още влажен от парата, забърсвам и почиствам с кухненска хартия. После с влажна гъба. Ако се остави да изстине, трудно се почиства.

# 395
  • Мнения: 33 509
Докато е още влажен от парата, забърсвам и почиствам с кухненска хартия. После с влажна гъба. Ако се остави да изстине, трудно се почиства.
Да и при мен е така, няколко пъти нямах възможност да го избърша веднага, зацапал ми се е и сега как да го изчистя newsm78?

# 396
  • Мнения: 2 658
Сложи само вода вътре и я загрей, докато се образува пара и се запоти капакът. После забърши.

# 397
  • Мнения: 33 509
Сложи само вода вътре и я загрей, докато се образува пара и се запоти капакът. После забърши.
Ще пробвам, дано стане! Hug

# 398
  • Мнения: 2 658
Дано! Трябваше да го направят разглобяем, за по-лесно почистване.

# 399
  • Мнения: 6 395
 с мокри кърпички почиствам

# 400
  • Мнения: 33 509
с мокри кърпички почиствам
С препарат ли или тези за ръце?

# 401
  • Мнения: 6 395
с мокри кърпички почиствам
С препарат ли или тези за ръце?

Универсални за почистване.

# 402
  • Мнения: 2 658
Това, с което са напоени кърпичките, не трябва да остава по капака. При следващото готвене ще попадне в храната с образувалите се капки по повърхността.

# 403
  • Мнения: 6 395
Това с което са напоени кърпите е спирт и се изпарява

# 404
  • Мнения: 33 509
с мокри кърпички почиствам
С препарат ли или тези за ръце?

Универсални за почистване.
След тях обаче трябва с вода, защото после препарата с парите ще се стече в манджите! Simple Smile Иаз так ще направя, дано  ми се изчисти!

Общи условия

Активация на акаунт