Кукър рецепти и програми.

• 625 702
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 375
На коя програма правите омлет? Пробвах на варене, ама може би има и по-добър начин? Някой знае ли какви температури ползват различните програми, например варене, печене, пържене, яхния?
Ако са ти дали книжка с рецепти отзад пише коя програма на колко минути и градуси е настроена по подразбиране, ти можеш да местиш минутите но не и градусите, освен при печенето-bake Hug!

# 376
  • sofia
Имам книжка, но никъде такова нещо не пише, помислих си че е търговска тайна Simple Smile

# 377
  • Бургас
Някой правил ли е кюфтета с доматен сос в машината? Моята е марка Реминдън, ако има значение. Още не смея да експериментирам, гледам все рецепти от книжката, давайте идеи,моля!

# 378
Правила съм, но във филипс, на програма задушаване.

# 379
  • Бургас
Благодаря!

# 380
Някой правил ли е кюфтета с доматен сос в машината? Моята е марка Реминдън, ако има значение. Още не смея да експериментирам, гледам все рецепти от книжката, давайте идеи,моля!

Не виждам проблем, дори стават по-лесно.
Подготвям си кюфтета и другите неща
На програма пържене, запържвам кюфтета, добавям малко нарязан лук , 1-2 скилидки чесън на ситно, 1/2 ч.л. червен пипер, може и чаена лъжичка брашно и след 2-3 минути добавям доматите и спирам програмата
Преминавам на задушаване - за около 30 минут
и

# 381
Аз да ви кажа се чудя как е оживяла темата до сега, па и рецепти и чалъми, ама приеме то го като котлон, просто вмето да увеличаваш и намаляш включваш различни програми.
Даже не мога и да си представя че някой се затруднява.
Днеска ще варя боб със пушено, кромид чушка и малко домат на кубчета запържвам леко имам програма печене, добавям пушеното и него леко припържвам, слагам червен пипер боб и вода, включвам на програма "гърне" (така си я кръстих) и да се вари ще сложа на 2.5 часа, ако се прибера по рано ще я изключа ако ли не ще си къкри.

# 382
Аз да ви кажа се чудя как е оживяла темата до сега, па и рецепти и чалъми, ама приеме то го като котлон, просто вмето да увеличаваш и намаляш включваш различни програми.
Даже не мога и да си представя че някой се затруднява.

Това и аз не мога да си го представя, но както виждаш - не само, че имат момичетата проблеми, ами направо се затрудняват с ползуването.
Вероятно и затова темата е жива, че на моменти и интересна и забавна Joy

# 383

Здравейте,
моля за съдействие, наскоро се сдобих с мултикукър Нео, но в кашона няма никакво упътване за ползването и програмите на уреда. Нетърпелива съм да го тествам и за това стигам до искане на съпорт от ваша страна. Ако някой има книжката и може да ми я изпрати в някаква форма ще съм много благодарна, а другия вариант е да дадете някоя рецепта за манджичка с кайма (че съм решила точно с това да готвя днес) за конкретно този уред.

http://www.technomarket.bg/products/09120418/neo-mc-700

# 384
  • София

Здравейте,
моля за съдействие, наскоро се сдобих с мултикукър Нео, но в кашона няма никакво упътване за ползването и програмите на уреда. Нетърпелива съм да го тествам и за това стигам до искане на съпорт от ваша страна. Ако някой има книжката и може да ми я изпрати в някаква форма ще съм много благодарна, а другия вариант е да дадете някоя рецепта за манджичка с кайма (че съм решила точно с това да готвя днес) за конкретно този уред.

http://www.technomarket.bg/products/09120418/neo-mc-700

Аз имам НЕО, мога да ти подаря книжката, но не върши работа, защото няма рецепти. Лично аз в началото ползвах рецептите на Филипс, а сега вече карам по подразбиране  Laughing Ако искаш книжката - пиши на лични да се разберем.

# 385
Привет от мен  Flowers Bouquet
Заповядайте, първите две рецепти, които сготвих в кукъра!

Свинско с картофи, моркови и грах

Нарязах на кубчета свинско месо, лук, картофи и моркови!
Поставих всичко в съда на кукъра с малко мазнина, добавих подправки - чубрица, червен пипер/черен съвсем малко/,
сухи зеленчуци за супа, малко сол долях топла вода, разбърках и пуснах на програма
SLOW COOK бавно готвене и отидох да взема децата!
15 минути преди края сложих чаша доматен сок, пресен магданоз и бучка масло. photo

Пиле с прясно зеле

На дъното на съда сложих малко мазнина, сложих месото и пуснах
кукъра на програма SLOW COOK бавно готвене, което е 4 часа.
/това време е много за тази рецепта и следващия път ще го правя на
програма задушаване и ще променя времето тук,
защото на втория час беше готово, но все още разучавам уреда готвейки/.
В голяма тава нарязах една малка зелка, настъргах един морков и разбърках със сол
и червен пипер и всичко това добавих в кукъра където месото вече се задушаваше!
Добавих вода и оставих да се готви, 15 минути преди края сложих чаша доматен сок,
бучка масло, магданоз и резултата бе следния photo

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 05:26 от Мishanta

# 386
Мишанта изглежда прекрасно, прясно зеле с масло добре ли е newsm78?

# 387
   bouquet mimi.7299
Аз добавям към края на някои ястия масло за вкус колкото малък орех.
Сякаш по-ароматни стават, ако е постно без месо не слагам,
а мазнината е само тази в с която задушавам зелето в началото.

Тест периода продължава Simple Smile

# 388
Мишанта изглежда прекрасно, прясно зеле с масло добре ли е newsm78?

Питаш Мишанта, но нека аз да те светна - не само зелето, но и в каквото да сложиш масло, става фантастика  newsm10

# 389
Аз съм почитателка на индийската кухня , а там готвят само и основно с масло....дори един обикновен ориз става прекрасен с малко масло и шафран  Crazy  А и е по-добрият вариант/здравословно/ да се готви с животински мазнини, ако ще се загряват /чиста мас дори е оптималният вариант, защото издържа на най висока тем, без да става кансерогенна/ Peace

Общи условия

Активация на акаунт