Кукър рецепти и програми.

• 625 737
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Някой правил ли е мляко с ориз в кукъра и може ли да ми каже рецептата и програмата.   bouquet

# 361
  • Ст.Загора
  Благодаря ти мила , но  от 3 дни съм с Филипс , след много положителни отзиви везните наклониха към него.

# 362
  • и тук и там :)
  Благодаря ти мила , но  от 3 дни съм с Филипс , след много положителни отзиви везните наклониха към него.

Привет,
какви са първите ти впечатления, че и аз обмислям покупка на мултикукър за подарък? Simple Smile

# 363
  • Ст.Загора

Привет,
какви са първите ти впечатления, че и аз обмислям покупка на мултикукър за подарък? Simple Smile
Опознаваме се още с машинката , но каквото съм сготвила всичко се харесва , само този отложен старт не мога да го разбера , ако някой има желание да помага . В Техномаркет в момента е 200лв с подарък пасатор .

# 364
И аз вече се сдобих с мултикукър и направих пиле с ориз. Получи се доста добре. Simple Smile Утре ще опитам да направя кекс -дано да се получи!

# 365
Днес сготвих мусака, стандартно, нищо особено. Само я пуснах малко на грила във фурната да се позапече леко.
http://djemma.snimka.bg/cooking/multivarka.451871.17912583

Извинете за двойния пост,но искам да попитам на каква програма правихте мусаката и на колко градуса?  Rolling Eyes

# 366
Със съда ли я сложи във фурната ?

# 367
Със съда ли я сложи във фурната ?

Слагал съм го - нищо не му става, само на по-долна решетка, че идва височък  Laughing

# 368
Здравейте ! Купихме на една приятелка кукър ТЕФАЛ 8в1 за подарък ,видях ,че малко по назад в темата има момичета с такива .Молбата ми е ако може да споделят на коя програма какво готвят, как пържат , как готвят например пиле с картофи или зеленчуци/ че такава програма май няма/ Голям зор докато го разгадаем май ще е...

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 22:46 от Benita 2010

# 369
Здравейте ! Купихме на една приятелка кукър Филипс 8в1 за подарък ,видях ,че малко по назад в темата има момичета с такива .Молбата ми е ако може да споделят на коя програма какво готвят, как пържат , как готвят например пиле с картофи или зеленчуци/ че такава програма май няма/ Голям зор докато го разгадаем май ще е...
Пиле с картофи готвя така
На програма фрай за 10 мин. запържвам пилето и за още 15 -20 го пускам на стю с малко водичка
След това слагам лук, морков, зеленчуци и картофи, подправки и вода в зависимост от това колко искаш да е гъста манджата и на програма стю 25минути
Малко преди края домат или червен пипер и който закашва лъжичка брашно размито във водичка!

# 370
Мими 7299   bouquet благодаря ти мила , обаче аз  ooooh! объркала съм се не е филипс ами тефал... Редактирах се като видях ,че си отговорила , аз знам ,че имаш филипс защото преди да купя моя те четох много /помогна ми в избора ,за което съм благодарна bouquet / обаче сега за подарък приятелка си беше избрала тефал /понеже пък аз хвалих кукъра / та и взехме тефала , ама той много различен от филипса . Иначе и аз като теб готвя в моя но той по лесен ли ми се струва , аз ли му свикнах не знам... а   с  тоз тефал в голямо приключение влязохме .... Благодаря ти за бързия отговор и ми прости ,че те подведох   bouquet

# 371
Привет от мен - нова притежателка на вълшебството   bouquet

Снощи сготвих скумрия с картофи в кукъра по рецептата от първа страница "Скумрия с картофи и млечен сос", но...... малко я видоизмених  Wink Много съжалявам, че не снимах крайния резултат, защото беше страхотен!
Сложих в тенджерата скумрията, отгоре - лук и чесън, поръсих подправки (сол, черен.пипер, сух копър). наредих отгоре картофите и ги поръсих и тях със сол и босилек. Най-отгоре залях със 1 кутийка майонеза, разбъркана със сока на 1 лимон. Програмата е печене (45минути). Явно течността ми беше недостатъчна и майонезата почти си беше останала на повърхността, та се наложи да доливам малко вода и оставих всичко за още 10минутки на печене. Стана просто супер!

# 372
Мими 7299   bouquet благодаря ти мила , обаче аз  ooooh! объркала съм се не е филипс ами тефал... Редактирах се като видях ,че си отговорила , аз знам ,че имаш филипс защото преди да купя моя те четох много /помогна ми в избора ,за което съм благодарна bouquet / обаче сега за подарък приятелка си беше избрала тефал /понеже пък аз хвалих кукъра / та и взехме тефала , ама той много различен от филипса . Иначе и аз като теб готвя в моя но той по лесен ли ми се струва , аз ли му свикнах не знам... а   с  тоз тефал в голямо приключение влязохме .... Благодаря ти за бързия отговор и ми прости ,че те подведох   bouquet
За нищо!  Някой друг с Филипс ще се възползва от рецептата Simple Smile Hug Между другото гледах и Тефала,  нещо не ми допадна!

# 373
  • sofia
На коя програма правите омлет? Пробвах на варене, ама може би има и по-добър начин? Някой знае ли какви температури ползват различните програми, например варене, печене, пържене, яхния?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт