Кукър рецепти и програми.

• 625 871
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Здравейте,

Ще съм признателна ако можете да споделите дали сте се натъквали на Multicooker без тефлоново покритие и съответно да споделите марка, магазин   bouquet

# 421
Момичета как още да го кажа, че това е тема за рецептииииииииииииииииииииииииии
Ето тема за обсъждане на кукъри.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=807306.msg29424093#msg29424093

# 422
Здравейте,днес си купих мултикукър Филипс,дайте съвет как да приготвя агнешка главичка в него?Благодаря предварително.

# 423
Аз имам уреда. Картофите стават супер ако са нарязани като от Макдоналдс с 2 л. Зехтин. Не са точно като пържени, но доста наподобяват. Ако ги нарежеш по наедро са като картофи-уеджис. Тиквичките не стават. Омекват и се разкашкват. Гледах че продават до пълнителна тавичка за печене.
Правих и пилешки филенца оваляни в къри и подправки. Станаха много хрупкави.
Напрактика един вентилатор върти горещия въздух от реотана. Картофите трябва да се поразбъркват на 5-7 мин.
Ползваме го доста защото и аз отказах отдавна пърженето.

Здравей, открехни на коя програма слагаш картофите и колко горе долу е колиочеството им за 3 с.л. зехтин, че аз сложих май бая и се разкашкаха....

# 424
Скумрия с доматен сос в мултикукър
В 2 с.л. зехтин се запържват нарязаните на парчета скумрии, увкосени само със сол на програма Fry. Изваждат се и към останалата мазнина се слага един буркан домати ( нарязани или настъргани - по ваш вкус). Добавя се запържената риба и се пече на Bake за около 20 мин. Става уникална сочна риба със сосче.
Да ви е сладко Simple Smile

# 425
Здравейте момичета ! Снощи готвих кюфтета фрикасе и в последния момент установих ,че нямам кисело мляко , по съвет на една мила съфорумка измених рецептата . Получиха се страхотни и за в бъдеще ще ги готвя така :
В кукъра налях вода с 1глава лук , 1морков (това на едро , щото накрая изхвърлих) 1сл Вегета ,1дафинов лист и го пуснах на варене.
Докато заври направих кюфтета от:
Кайма , лук, ориз ,яйце и подправки
Сложих и тях в кукъра и включих на програма задушаване за 60 минути
Като свърши извадих Лука ,моркова и даф лист и разбих в една купа 2 с л брашно с 1чаша прясно мляко и 2жълтъка  , разредих с бульона и върнах при кюфтетата за още 10мин да клокне. През това време добавих 1л горчица 1бучка масло и 1сл лим сок. Това е Станаха много вкусни !!!!!!!

# 426
  bouquet ще ги сготвя и аз днес

# 427
  • Разпиляна във въображението
Направих това - ШОКОЛАДОВ КЕКС С ЛИМОНОВА ГЛАЗУРА. Laughing Без глазурата, но все пак стана страхотен. Първото нещо, което направих с кукъра си.

# 428
г-жа Стихийно бедствие, в началото на темата, е дала рецепта за тиква. Аз не спазвам диета, а и обичам тиквата да е сладка. Какво мога да прибавя, за да я усладя повече? Мисля си, да не загори, ако сложа захар Thinking

Вчера сготвих оттук рецепта за свинско с моркови, грах и т.н.

# 429
Аз не спазвам диета, а и обичам тиквата да е сладка. Какво мога да прибавя, за да я усладя повече? Мисля си, да не загори, ако сложа захар Thinking

Слагай захар върху тиквата, ако на дъното има малко водичка, няма страшно - няма как да загори. А и винаги можеш да добавиш няколко капки вода (като те претеснява, ще го отвориш, ще погледнеш и ще се ориентираш).
Друг подсладител е меда.

# 430
Благодаря. Ще пробвам довечера.

# 431
Аз не спазвам диета, а и обичам тиквата да е сладка. Какво мога да прибавя, за да я усладя повече? Мисля си, да не загори, ако сложа захар Thinking

Слагай захар върху тиквата, ако на дъното има малко водичка, няма страшно - няма как да загори. А и винаги можеш да добавиш няколко капки вода (като те претеснява, ще го отвориш, ще погледнеш и ще се ориентираш).
Друг подсладител е меда.

Други идеи за подслаждане, с кленов сироп, божествен е или сос от агаве, продават се в доста магазини! Може да се сложат върху вече готовата тиква! Кленовия сироп има леко карамелен вкус ммммм!

# 432
Мими, тези подсладители идват малко "соленички", но иначе стават  Joy

# 433
Мими, тези подсладители идват малко "соленички", но иначе стават  Joy
Е ми то няма да печем тиква всеки ден я! Simple Smile Hug

# 434
мед и не се пече с него, слагаш го после, с малко канела.....мммммм   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт