Кукър рецепти и програми.

• 625 884
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 555
Ето и рецептата за кекс Зебра, който също изпекох в кукъра:
Продукти:
•   4 яйца ( ХL)
•   250 г захар
•   250 мл прясно мляко
•   250 мл олио
•   1 ч. л. ванилова есенция
•   300 г брашно тип 500
•   1 с. л. бакпулвер
•      1/4 ч. л. сол
•      2 и 1/2 ч. л. какао на прах

Приготвяне:

• Фурната се загрява на 180 С.
• Огнеупорна кръгла тава (23-25 см) се намаслява, след което се застила с хартия за печене.
• В купа се разбиват яйцата със захарта до побеляване.
• Сипват се млякото, олиото и есенцията.
• Всичко се разбърква добре.
• В друга купа се пресяват брашното, солта и бакпулверът.
• Към сухата смес (брашното) се изсипват течната смес (яйцата и т.н.).
• Тестото се разбърква добре, но не се прекалява с бъркането, иначе кексът няма да бухне.
• Отделя се половината тесто и към него се добавя какаото.
• Разбърква се и се получава тъмно тесто.
• Във формата по средата се сипват 3 с. л. от бялото тесто.
• Отгоре върху него бързо се сипват 3 с. л. тъмно тесто.
• Така се редуват, докато не свършат.
• ВАЖНО да не се разбъркват кръговете, а да се сипва в средата на предния кръг другият цвят тесто.
• Кексът се пече 40 минути.
• Проверява се с клечка, ако излезе суха значи е готов.
• Кексът Зебра се оставя да изстине във форма 10-15 минути, след което се изважда.
• Поставя се върху метална скара да изстине напълно.

За OLLA GM E
Отворен клапан, меню фурна, 120º, 60 минути
Оставете да изстине и извадете.

Нещо не мога да се оправя с качването на снимки. Моля да обясните как става.

# 556
Добър вечер>Записвам се за да ви следя.От днес съм собственик на новия Делимано
Първото което направих беше супа топчета.Сега пече цяло парче свинско месо.

И аз тук с Делимано-то. В момента готвим с него пиле яхния по рецептата от книжката. Ще се радвам да разменяме опит и рецепти.   bouquet
направих рецептата от първа страница за пицата. Препоръчвам я макар че аз направих свои промени.
Аз съм доволна много.

ето я.Снимката е с телефон.

От една седмица и ние имаме делимано но все още не сме го пробвали,че не можем да го разучим като нова придобивка Simple Smile Как направихте пилешката супа там Simple Smile

# 557
от Делиманото се отказах и го подарих на щерката - да се оправя с него. Моят е стар модел като света, а ми служи вярно .... Пържа си на Fry, варя си на stew и не ми създава проблеми ... Всичко става вкусно

# 558
от Делиманото се отказах и го подарих на щерката - да се оправя с него. Моят е стар модел като света, а ми служи вярно .... Пържа си на Fry, варя си на stew и не ми създава проблеми ... Всичко става вкусно
Аз днес прегледах новите модели, Филипса черния е триста лева, няма никакви екстри в сравнение със по стария модел, същата мошност, същите програми, има нов модел на тефал копирали дизайна на филипс, и нов по малък модел на филипс с четири литрова тенджерка! Убедих се че моят, първият модел Филипс е най хубав!
Бате твоят каква марка е, старият? newsm78

# 559
Да, но разликата е, че в момента модел 3037 е с два софтуерни дефекта за разлика от черния Филипс.От магазина направо във сервиза.

# 560
Здравейте отскоро и аз съм горд притежател на мултикукър филипс. Имам един въпрос когато се задушава клапана за парата отворен ли трябва да бъде? Благодаря

# 561
Здравейте ще следя темата с интерес моят мъж за 8 март ми подари мултикукър Тефал 8 в 1 само ориз със зеленчуци готвих  стана страхотен понеже до сега не съм и виждала такова чудо ще се радвам да споделите някоя друга рецепта незнам как да приготвя задушени картофи месо  и мн се извинявам за тъпите ми въпроси но найстина не мога да се справя сама Smile

# 562
  • Бургас
Аз и преди и сега винаги обработвам месото предварително, дали ще го сваря или задуша с мазнина зависи от рецептата и месото.В кукъра ако е като манджа бих го направила на задушаване или бавно готвене, но ако трябва да е като печено не знам точно как да стане - не съм правила нищо нито на печене/бейк/, нито на препичане/рост/.

# 563
  • Paris
Извинявам се за глупавия въпрос, но търсих и не намерих. Имам Редмонд с меню на руски и така и не разбрах какво е "тушение" и "томление"?  newsm78

# 564
  • Балчик
Тушение е задушаване, а томление е готвене на много бавен огън, бавно готвене.

# 565
Да, но разликата е, че в момента модел 3037 е с два софтуерни дефекта за разлика от черния Филипс.От магазина направо във сервиза.

Какви са дефектите, или при теб така се случи, аз го имам почти година и половина? newsm78 Кажи, за да следя и из.... Hug

# 566
  • Paris
Тушение е задушаване, а томление е готвене на много бавен огън, бавно готвене.
Джема  Embarassed bouquet  bouquet  bouquet 

# 567
Здравейте отскоро и аз съм горд притежател на мултикукър филипс. Имам един въпрос когато се задушава клапана за парата отворен ли трябва да бъде? Благодаря

Моля отговорете, тъй като готвих 5 дни с него и ми излезна грешка Е1 и от сервиза неможаха да ми кажат на ккаво се дължи това. Но вече е заменен и ще следя темата

# 568
Имам го 1,5 година, винаги готвя на затворен капак и клапа- махам само да почистя. Само когато варя, варя на отворен капак, за да не кипи  Peace

# 569
  • София
Така се получи и при мен.
Не знаех за дефектите и си купих точно такъв от Технополис, на четвъртото готвене се развали - отказа въобще да работи, още не бях му се нарадвала.  Sad
Обадиха се преди малко, че е ремонтиран, дано нямам повече проблеми, защото много ми харесва и всичко, което опитах да сготвя, се получаваше идеално.
Ако имам късмет да са го оправили - ще споделям опит. За сега, за съжаление, мога да споделя само този.

Общи условия

Активация на акаунт