Кукър рецепти и програми.

• 625 773
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 570
И при мен Филипса се повреди на второто готвене-просто след 15-тата минута на програмата за месо изгасна и толкова...  Joy Беше 10 дена в сервиза и сега уж работи-да видим до кога!  ooooh! Напоследък го използвам само за зеленчуци на пара за бебето... Стурва ми се,че при последното ми готвене на програмата за задушено ,ястието спря да ври преди да му изтекат минутите,но тъй като вече беше почти готово не му обърнах внимание...  Rolling Eyes

# 571
Само да ви кажа, че причината за изгасването може да е много банална- размества се буксата на кабела за тока. Един ден така спря и аз се опулих , седим ръчкаме го с мъжото , даже на сервиз щяхме да го носим , докато не установихме, че не прави контакт хубаво кабела за тока с уреда и още няколко пъти ми е правил подобен номер, та проверявайте  Peace

# 572
За съжаление не беше от кабела-аз веднага проверих!Оказа се проблем с електрониката!  Crossing Arms

# 573
Аз имам кукър Филипс 3037 от една седмица от Технополис, сега да очаквам да се развали ли?  smile3506

# 574
Аз имам кукър Филипс 3037 от една седмица от Технополис, сега да очаквам да се развали ли?  smile3506
Аз имам същия от 3 месеца близо, работи си перфектно Laughing

# 575
  • ЯМБОЛ
            Имам Филипс от година и половина и си работи,работи...

# 576
  • Балчик
Още някой, който има Филипс да не се е разписал? Mr. Green
Не виждате ли темата за какво е?

# 577
Здравейте, момичета! Изчетох цялата тема, но не се сещам дали има рецепта за крем карамел. Не съм сигурна дали въобще може да се приготви в кукъра, но съм срещала рецепти за такъв правен без водна баня. Ще се радвам ако ми помогнете.

# 578
  • Пловдив
откак се стопли и вкъщи се мина на салати със сирене кашкавал и скара Кукъра излезна в отпуска  Laughing
но ви наглеждам /аз съм с ОЛЛА

# 579
Здравейте, момичета! Изчетох цялата тема, но не се сещам дали има рецепта за крем карамел. Не съм сигурна дали въобще може да се приготви в кукъра, но съм срещала рецепти за такъв правен без водна баня. Ще се радвам ако ми помогнете.

Ето тук има рецепта, но не съм я изпробвала. Дано ти свърши работа. Simple Smile
http://www.cooker.philips.bg/recepti/deserti/krem-karamel.html

# 580
  • Балчик
Рецептата е убиец- захарен сироп Laughing А и описанието е ужасно. Но рецептата ще я пробвам тия дни.

# 581
Здравейте,от вчера имам Филипс.Изчетох книжките и две теми ,но имам голямо притеснение и не се осмелявам да започна да готвя.Моля помогнете ми.Проблемът ми е с клапата.Има заключено положение и др.което може би ще изпуска пара.При коя функция как трябва да бъде? И когато отварям да проверявам или добавям правя ли го този клапан нещо? разбирам,че е глупаво ,но никъде в книжката не пише.Много Ви благодаря.

# 582
няма никакво значение, единствено, когато вариш/боил/ дръж КАПАКА отворен, иначе кипи.......лично мое мнение-клапата е за красота, моята си седи винаги там и за да не пада е на положение заключено  Wink/имам го от 2 години/ Всички рецепти в книжката са пробвани и вкусни и лесни. Когато печеш сладкиш го слагай в силиконова форма или слагай хартия за печене и обръщай сладкиша 10тина минутки преди края на програмата. Това е като съвет, всичко друго е написано  Peace

# 583
Много благодаря

# 584
Здравейте, дайте рецепта за изпитан кекс или някакъв подобен сладкиш, която сте изпробвали Simple Smile
Изобщо кексовете стават ли сполучливи в кукъра, понеже пробвах вече различни манджи и всичко ни харесва, само такива неща не съм още.

Общи условия

Активация на акаунт