Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя снежна Африка?
Как се приготвя класическа рецепта за макарони Болонезе?
Как се приготвя агнешка дроб сърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя снежна Африка?
Снежната Африка се приготвя, като се смесят всички сухи съставки в една купа. След това в отделен съд се разбиват две яйца. На друго място смесват олио и вода. След това всички съставки се смесват в купата със сухите съставки и се разбъркват, докато сместа стане хомогенна. Сместа се разбива с миксер до пълно разбиване на продуктите. Тенджерата за печене се намазва с олио и сместа се изсипва вътре. Програмата за печене е кафява. След изпичането бананите се нарязват по дължина и се подреждат върху кекса, след което се мажат с крем и се поръсват с изрязан връх.
-
Как се приготвя класическа рецепта за макарони Болонезе?
За да направите класическа рецепта за макарони Болонeзе, започнете с разтопяване на масло в тенджера. Добавете нарязана шунка и кайма, като ги задушите с врящ пилешки бульон. Разтворете пакет Маги за макарони Болонезе в малко вода и го добавете към сместа заедно с макароните. Накрая изсипете вряла вода, разбъркайте и гответе на слаб огън за 1 час и 30 минути.
-
Как се приготвя агнешка дроб сърма?
За да приготвите агнешка дроб сърма, ще ви е необходим комплект за пълнене, кромид лук, олио или краве масло, ориз, подправки и бульон. Първо размразете комплекта и нарежете кромида. След това го запържете на програма regula за 10-15 минути. Добавете ориз, бульон и подправки към пълнежа от дроб сърма, след което гответе на програма brown. Накрая можете да добавите заливка и да оставите ястието да почине още 20 минути.
-
Как се приготвя 'Велинградска капама'?
-
Как се приготвя рибена мусака?
Беше 10 дена в сервиза и сега уж работи-да видим до кога!
Напоследък го използвам само за зеленчуци на пара за бебето... Стурва ми се,че при последното ми готвене на програмата за задушено ,ястието спря да ври преди да му изтекат минутите,но тъй като вече беше почти готово не му обърнах внимание...

/имам го от 2 години/ Всички рецепти в книжката са пробвани и вкусни и лесни. Когато печеш сладкиш го слагай в силиконова форма или слагай хартия за печене и обръщай сладкиша 10тина минутки преди края на програмата. Това е като съвет, всичко друго е написано