Кукър рецепти и програми.

• 625 801
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 810
Аз от много четене се обърках още повече. Но днес отидох в Технополис и си казах, че от тук без кукър няма да излезна и си взех филипс 4741(последния модел) Rolling Eyes
Като легнат малките чудовища ще сядам да разучавам, че на 1-во четене ми се видя сложно Thinking
Иванита, браво и честито, направила си чудесен избор, ходих в една дружка на демонстрация, чудесен е най новият модел, красив и с много екстри, и супер фино изпълнение....да го ползваш със здраве! Моят дъртьо като се развали такъв ще взема, ако до тогава не изкарат някой нов...! Simple Smile
ха ха, мерси. Simple Smile
Дано се оправя с него, че каквото съм бедствие в кухнята и ако това не ме "оправи" не нам  кое  Joy

# 811
Случайно потърсих в чужди сайтове новия модел Филипс мултикукър, но не го намерих. Да не е предназначен само за България? Ако е така, това никак не говори добре за него.
Няма фирма, която да пусне модел само за България, особено пък Фолипс...и то на цена близо 300 лв, ние не сме никакъв пазар, малко хора в България ще дадат тези пари, за да си избият парите за разработката на нов модел...! Simple Smile
Моят дъртьо почва третата си година, ползвам го поне по 2 пъти на ден Simple Smile Носих го в Гърция...на почивката, дори яйца варя на него hahaha
Иванита ще се справиш...щом комшийката на 60 год се оправя... hahaha
Звезден прах и аз ще купувам нов, кой модел те привлича?

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 21:59 от mimi.7299

# 812
Аз от много четене се обърках още повече. Но днес отидох в Технополис и си казах, че от тук без кукър няма да излезна и си взех филипс 4741(последния модел) Rolling Eyes
Като легнат малките чудовища ще сядам да разучавам, че на 1-во четене ми се видя сложно Thinking

Иванита ,малка поправка модела е HD4749/70 черен -  най - новия ,а другия е HD4731/70 бял ?!Кой си взе  newsm78 ,че 4741   няма  chef ще обменяме рецепти  bouquet

# 813
Белият модел 4731 е най новия, черния е по стар Simple Smile Белият е с двадесетина лв по евтин

# 814
Обмислям черният или някакъв слоукукър и старият модел пак........да ми се събере към 200 лв всичо като бюджет  Rolling Eyes

държа вече на керамично покритие....

# 815
Обмислям черният или някакъв слоукукър и старият модел пак........да ми се събере към 200 лв всичо като бюджет  Rolling Eyes

държа вече на керамично покритие....
Не взимай слоукукър...няма голямо практическо приложение...аз ползвам много повече мултито!
Редмънд не гледаш ли?

# 816
е да, ама за работеща мама ще ми е добре, искам сутринта да набутам манджата и као се прибера да е тъкмо сготвена.....8-9 часа средно готвят. Та ще взимам сигурно такъв вариант.  Боб, леща, варива, печива.......иска ми се толкова да е средното време за готвене

# 817

Иванита ,малка поправка модела е HD4749/70 черен -  най - новия ,а другия е HD4731/70 бял ?!Кой си взе  newsm78 ,че 4741   няма  chef ще обменяме рецепти  bouquet
е същия де, hd 4749/70 -черния Joy Аз от толкова четене и вече цифрите ми се объркват. Ще прочета инструкциите по-обстойно и ще питам ако има въпроси

# 818
Аз  дето го гледам  този Делимано да не се прекарам с него  модел newsm78

# 819
е да, ама за работеща мама ще ми е добре, искам сутринта да набутам манджата и као се прибера да е тъкмо сготвена.....8-9 часа средно готвят. Та ще взимам сигурно такъв вариант.  Боб, леща, варива, печива.......иска ми се толкова да е средното време за готвене
Аз имам Крок пот и аз съм работеща мама, еми не става всичко в тези слоукукъри...ама ти си знаеш...поне цените са по прилични... Simple Smile

# 820
  • Sofia
Нали и мултикукърите имат слоукукинг функция? В този случай не е ли по - добре да се купи мултикукър с функция за бавно готвене?
Аз също взех черния Филипс.

# 821
Нали и мултикукърите имат слоукукинг функция? В този случай не е ли по - добре да се купи мултикукър с функция за бавно готвене?
Аз също взех черния Филипс.
Моят стария Филипс, най първия модел няма слоукук и затова купих и Кок Пот, но сега съжалявам всичко си готвя в мултито....е отвреме на време опека и някое месо на слоуто Joy

# 822
Има ли проблем кукъра да се постави върху съдомиялна?
И доколкото разбрах вътрешния съд се поставя напълно СУХ нали?

# 823
Нашият е върху капака на печката, не виждам защо да не може. Кукъра си има дръжка, можеш да си сготвиш и да го отнесеш директно с манжата на гостито, стига да не е супа. Laughing

# 824
Има ли проблем кукъра да се постави върху съдомиялна?
И доколкото разбрах вътрешния съд се поставя напълно СУХ нали?
Да съдът трябва да е абсолютно сух...

Общи условия

Активация на акаунт