Кукър рецепти и програми.

• 625 830
  • 1 344
  •   2
Отговори
# 795
Здравейте! Весела Коледа на всички! Подариха ми мултикукър на Делимано 50в1, интересува ме когато се пържи в него трябва ли да се отваря капака или през изпарителя си излиза всичко, искам да изпържа батати, но не знам нищо за него, а в упътването нищо не пише за пърженето newsm78

# 796
При Филипса пърженето е на отворен капак...

# 797
Весела Коледа на всички Hug Hug Hug
За боба гледам иде реч-той ми е любима храна Mr. Green Аз го правя като mimi.7299 - накисвам, изплаквам и след това бутам всичко/без доматите/ 1,5ч. на стю.малко преди края слагам домати,подправки и сол и воала - масло chef Забелязах,че на стю става дори за час chef

# 798
При Филипса пърженето е на отворен капак...

Благодаря за отговора! Някой има ли Делимано, да сподели как пържи - отворен или затворен капак?

# 799
Аз имам делимано, пържила съм и на отворен капак, за да разбърквам.

# 800
Колебая се какъв мултикукър да си взема? Може ли бързичък съвет!Делимано ок ли е?

# 801
Взимайте Делиманото смело. Няма грешка.

# 802
Оха, скоро и аз ще експериментирам с вашите рецепти. bouquet

# 803
  • UK
Здравейте,
И аз съм загледала тази машинка  Laughing не мога да реша коя точно да поръчам newsm78 то при такова разнообразие не е лесен избора

# 804
Аз се чудя за 50 в 1 - 4,5 литра.

# 805
Аз препоръчвам Горение от по-ниския ценови клас.От опит.
Иначе Редмънд,и новия Филипс, но нямам лични впечатления от тях.

# 806
Аз от много четене се обърках още повече. Но днес отидох в Технополис и си казах, че от тук без кукър няма да излезна и си взех филипс 4741(последния модел) Rolling Eyes
Като легнат малките чудовища ще сядам да разучавам, че на 1-во четене ми се видя сложно Thinking

# 807
Аз от много четене се обърках още повече. Но днес отидох в Технополис и си казах, че от тук без кукър няма да излезна и си взех филипс 4741(последния модел) Rolling Eyes
Като легнат малките чудовища ще сядам да разучавам, че на 1-во четене ми се видя сложно Thinking
Иванита, браво и честито, направила си чудесен избор, ходих в една дружка на демонстрация, чудесен е най новият модел, красив и с много екстри, и супер фино изпълнение....да го ползваш със здраве! Моят дъртьо като се развали такъв ще взема, ако до тогава не изкарат някой нов...! Simple Smile

# 808
Случайно потърсих в чужди сайтове новия модел Филипс мултикукър, но не го намерих. Да не е предназначен само за България? Ако е така, това никак не говори добре за него.

# 809
Моят сега му изтича гаранцията- 2 години. Направо е развалина, последният месец 2 пъти ходи на поправка. Но ние му разказахме играта, имаше периоди от сутрин до вечер нещо се готвеше, особено ато захранвах детето. Изби си парите 10 000 пъти . Сега ще взимам новият май или нещо по така, обмислям го  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт