Кукър рецепти и програми.

• 625 721
  • 1 344
  •   2
Отговори
# 855
Имам сърнешко( от сърна/сръндак) може ли някаква по-лесна рецепта? Sunglasses
Скрит текст:
Поразгледай тези рецепти : Ястия с елен и сърна
И аз ги поразгледах! Смятам могат да се готвят и с обикновено месо? Поръчах Максела, може да го дам на майка, ще остане за апартамента в София, да няма къща без кукър! Simple Smile На Максела доколкото разбирам режим "запази топло" може да се изключи предварително, нали?[/spoiler]
newsm78 Еее чак толкова "умен" да бъде не ми се вярва.  Laughing
В него съм готвила не повече от 5-6 пъти, след като свърши програмата сам минава в режим "затопляне".Но , единия път не си спомням какво правих , не беше се вкл.този режим.
Сама ще видиш че е доста опростен(все пак е  по-стар модел). Правих в него супа , лозови сърми, някакви яхнии нищо не ми е кипнало или загоряло. Абе  за тез пари направо си е пИрфектен. Joy

# 856
Еееех, така се надявах да се изключва тази функция.... Sad Много е тъпо така, защото не мога да го оставя и да ида на работа, до вечерта ще ми грее
Китайски ли е?

# 857
Еееех, така се надявах да се изключва тази функция.... Sad Много е тъпо така, защото не мога да го оставя и да ида на работа, до вечерта ще ми грее
Китайски ли е?

Да.
Скрит текст:

Е нали има отложен старт  Wink Нагласяш го да се включи няколко часа да преди да се прибереш и така ще е в режим "затопляне" по-малко.

# 858
Е да, ще помагаш за отложения старт....

# 859
Утре съм си наумила да си купя кукър. Дайте съвети, моля, на какъв да се спра?

# 860
# 861
Моят съвет е да гледаш да е с керамично покритие  Peace Peace аз лично май този път ще взема един Делимано, въпреки че много съм свикнала с Филипса и ако беше с керамично покритие не бих го сменила  Thinking

# 862
Звезен прах всички нови модели на Филипс са с керамично....

# 863
  • Sofia

Моят нов черен Филипс е с тефлонова купа. От прочетеното тук бях останала с впечатление, че е с керамика и изобщо не го погледнах в магазина. Имате ли представа дали мога да купя допълнително само вътрешния съд?

# 864
Звезден прах ,кой модел е твоя Филипс? Новия черен е с керамична купа ,имам го в къщи и съм сигурна!Я да те питам ти ли беше писала за палачинки в кукъра ?Ако си ти ,моля те дай точна рецепта и програма  bouquet

# 865

Моят нов черен Филипс е с тефлонова купа. От прочетеното тук бях останала с впечатление, че е с керамика и изобщо не го погледнах в магазина. Имате ли представа дали мога да купя допълнително само вътрешния съд?
Сигурна ли си, кой модел имаш, всички нови модели са с керамични купи....

# 866
Делиманото го няма в наличност.
Харесах си този Redmon, който ми препоръчаха тук. Дано не сбъркам. Мъжът ми иска някой от новите Филипси.

# 867
Делиманото го няма в наличност.
Харесах си този Redmon, който ми препоръчаха тук. Дано не сбъркам. Мъжът ми иска някой от новите Филипси.
Аз препоръчвам черния най нов модел на Филипса
http://www.technopolis.bg/bg/MULTICOOKERS/MULTICOOKER-PHILIPS-HD4749-70/p/823539
Има повече възможности....

# 868
Здравейте, имаме новия делимано. Решихме да го пробваме с велинградската капама от първа страница. след като включа програма slow cook стартира програмата пише , че остават четири часа и след три минути се чуват 5 сигнала и на уреда е изписва bb и дотам. може ли някой да помогне. изключвах, включвах отново и все така. моля за помощ, ако някой знае каква е причината и ще имаме ли капама за вечеря

# 869
Изключи го, изключи и от контакта и изчакай половин час, да не е забил софтуера! Ако някой има уреда да ти помогне. След няколко продукта не купувам вече тези уреди...имахме гурме за бавното готвене, много несполучлив, не знам в кой шкаф се търкаля! Дано не е дефектен и да успееш да си сготвиш НГ вечеря!

Общи условия

Активация на акаунт