Кукър рецепти и програми.

• 625 818
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 840
Ннекст чудна е тортичката, ще я пробвам!
S70n максела от къде го купи, пак ли от черния петък, никога не съм виждала такъв? newsm78

Да, от черния петък го взех, но от друг сайт. Цената беше като тази в puremall.bg. Затова много не му мислих и го поръчах. Е, има някои "кусури", които ме дразнят, но не са кой знае какво. Дразни ме, че все трябва да търся ръкохватки, за да извадя купата и когато отварям капака кондензът се събира в един улей и накрая трябва да попивам с кърпа (при други модели има нещо като чашка и там се събира).
Аз имам Филипс, дала съм много повече пари и има същите кусуи....сега се зачудих дали да не поръчам и този...опростен приятен, малък....ММ сигурно вече ще ме обеси, ти тозиго купи само защото е по малък от Делиманото ли? Делиманото има ли контейнер за водата....

# 841
Така, шоколадовия кекс от книжката не стана много сполучлив-не бухна, като че ли малко лепкав.  newsm78 Ама и рецептата ми се стори странна.
Имам сърнешко( от сърна/сръндак) може ли някаква по-лесна рецепта? Sunglasses

# 842
Иванита, шоколадовия кекс аз го правих 2*45 минути, като на вторите 45 го обърнах след 10 минути. Иначе не става, остава си течен.

# 843
Иванита, шоколадовия кекс аз го правих 2*45 минути, като на вторите 45 го обърнах след 10 минути. Иначе не става, остава си течен.
Моят пък на стария кукър стана чуден....малко зачернява дъното обаче....едната рецепта беще сбъркана вместо 160 грама брашно пишеше 60

# 844
  • Ст.Загора
Миме , според мен не си струва да купуваш 3 литров мулрикукър . В големия се събира и малко и много . Аз също съм с 2 кукъра Филипс 3037 и Фирст  херметик 6л . Ами очарована съм от херметика , боб за 30 мин , свинско с кисело зеле 25 мин , сърми за 20 мин . , всичко става много бързо и най важно не изпуска никаква пара , както тенджерите под налягане . За мен от всичко четене за кукърите  Олята е най добра , преди няколко дни видях че една дама предлага доставка за 85лв , но трети няма да взимам че нали знаеш  #2gunfire

# 845
Поразгледай тези рецепти : Ястия с елен и сърна

# 846
Адаш ми то за 50лв не е за изпускане....после ще мисля аз ли да го ползвам или да го давам за подарък
В интерес на истината нямам място...иначе бих взела и херметик и този малкия....ти сега като имаш херметик другия заряза ли го?

# 847
  • Ст.Загора
Да ти кажа честно почти да , само едни картофи сварих тези дни в него . Но не мисля съвсем да го отписвам , за отложен старт и на стю ще го ползвам отвреме  на време

# 848
Бреееейзначи този херметик е най правилният вариант, а! А няма ли готвене като кукър със стю примерно?

# 849
Мими,като чета какво пишеш и направо виждам себе си...Имам redmond m20 и крок пот 5,7 литра. Сега се чудя херметически горение или аерогрил да си купя?Вчера моя ме пита със събраните си пари  за Коледа какъв боклук ще купя?Просто ще изхвърча.....и аз му викам...Още не съм решила.... Grinning

# 850
Мими,като чета какво пишеш и направо виждам себе си...Имам redmond m20 и крок пот 5,7 литра. Сега се чудя херметически горение или аерогрил да си купя?Вчера моя ме пита със събраните си пари  за Коледа какъв боклук ще купя?Просто ще изхвърча.....и аз му викам...Още не съм решила.... Grinning
Нали затова сме в темата Simple Smile Аз вече внимавам обаче, проучвам, преценявам и не правя необмислени покупки както като бях по луда... hahaha hahaha
Събраните парички този път ги дадох за луксозно красиво бельо, блузки и така....

# 851
  • Ст.Загора
Горение херметик имат програма за бавно готвене , но моя Фирст няма .

# 852
Сготвих  сърната по рецепта на пеп-чо( благодаря) http://pep-4o.blogspot.bg/2014/11/blog-post.html като малко импровизирах и с продуктите. След като на slow cooking за 5,5ч. не беше готово, го пуснах на 100градуса да поври за 2ч. и стана супер. В кошницата за пара сложих 5-6 картофа и малко преди края ги пуснах в манджата. Simple Smile Само малко безсолна стана, ама то моите манджи все са такива chef

# 853
Поразгледай тези рецепти : Ястия с елен и сърна
И аз ги поразгледах! Смятам могат да се готвят и с обикновено месо? Поръчах Максела, може да го дам на майка, ще остане за апартамента в София, да няма къща без кукър! Simple Smile На Максела доколкото разбирам режим "запази топло" може да се изключи предварително, нали?

# 854
  • Paris
Момичета, е ли е възможно да направя Руло Стефани в мултикукър? Имам Редмонд.

Общи условия

Активация на акаунт