Кукър рецепти и програми.

  • 625 680
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 930
  • Мнения: 117
Здравейте майчета влизам и аз в тази темичка.Днес си закупих кукър Делимано имам много да чета докато го науча.Сложих да правя кюфтета с дом. сок.Включих и запържих кюфтенцата на програма пържене.После добавих лука подправките и доматите.Включих на програма -ЯХНИЯ И ЧАКАМ ДА ВИДЯ КАКВО СЪМ СЪТВОРИЛА.Правилно или не .Кажете ми по напреднали сте от мен новаторката.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 931
  • Мнения: 3 006
Ами да се похваля със сполочливо ризото.Този път  bouquetАз нищо не запържвам ,всичко слагам и затварям ,на ризото включвам ,тя си е при мен 35мин не се регулира нито време нито темпер.

# 932
  • Мнения: 2 131
Аз направих пълнени пиперки в кукъра, станаха страхотни. Всичко сложих сурово, не съм задушавала или запържвала предварително. Много сполучливо и лесно, ще се прави пак  Mr. Green Първо около час на stew, после около половин час на bake.

# 933
  • Мнения: 117
Второто ми ядене беше боб.Накиснах го от вечерта с лъжица соНа другия ден го изплакнах и включих кукъра на стю за 2ч 30 мин като завря сложих лъжичка сода и хвърлих първата вода без да изключвам кукър.Измих го и наново вече с лук морков един бюльон телешки рибърца  омати целина и затворих .След като свърши програмата сложих червения пипер и джожеха стана като масло.Няма такава вкусотия.Вече ми е любима машинка кукърчето. chef

# 934
  • Мнения: 1 996
Ще сготвя и аз утре вечер бобец, но без екстрите, че съм на режим. Освен това, обичам боба, прясното зеле и картофената яхния без месо. Който иска мръвка, все ще намери нещо в хладилника.

# 935
  • sofia
  • Мнения: 786
Вита баница правя без заливка - поливам с около 50мл вода в началото на печене за 1 час, но обръщам на 30-тата мин. Става не само с яйца и сирене ами и ориз с гъби и месо и т.н

# 936
  • Мнения: 117
Второто ми ядене беше боб.Накиснах го от вечерта с лъжица сол.На другия ден го изплакнах и включих кукъра на стю за 2ч 30 мин като завря сложих лъжичка сода и хвърлих първата вода без да изключвам кукър.Измих го и наново вече с лук морков един бульон ОТ телешки рибърца на Маги  домати целина подправка и затворих .След като свърши програмата сложих червения пипер и джоджена стана като масло.Няма такава вкусотия.Вече ми е любима машинка кукърчето. chef
ДНЕС ПРАВИХ МАКАРОНИ НО ЗАЩО ЗАПОЧНАХА ДА КИПЯТ КЪДЕ МИ Е ГРЕШКАТА.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 13:58 от didi nikolova

# 937
  • Мнения: 694
Здравейте, от скоро и аз съм със кукър - Делимано 50 в 1. Искам да направя пиле с кисело зеле.Програмя stew ли да използвам?
Благодаря ви предварително

# 938
  • Мнения: 33 501
Здравейте, от скоро и аз съм със кукър - Делимано 50 в 1. Искам да направя пиле с кисело зеле.Програмя stew ли да използвам?
Благодаря ви предварително
Запържваш пилешкото месо на фрай, после бухаш зелето и затваряши даваш на стю, малко преди да свърши програмата слагаш подправките!

# 939
  • Мнения: 694
Благодаря за бързия отговор

# 940
  • Мнения: 33 501
Само виж на Делимано колко е времето на стю по подразбиране, ако е недостатъчно нагласи ръчно, час е достатъчно, понеже ври на слабо!

# 941
  • Мнения: 694
Програмата беше 1 час.Пробърквах от време на време, пуснах още 30 мин. Пилешкото е много крехко, а зелето твърдо.Sad За втори път не се спогаждаме с този уред.Първия път правих ориз с програма ориз и пак не стана

# 942
  • Мнения: 33 501
Е как за час зелето не е омекнало, нали е кисело, аз така го правя? newsm78 Че и половин час отгоре... Rolling Eyes

# 943
  • Вече на село
  • Мнения: 569
Е как за час зелето не е омекнало, нали е кисело, аз така го правя? newsm78 Че и половин час отгоре... Rolling Eyes

Аз не се учудвам. Има зеле, което увира горе-долу след 3 часа, за обикновена тенджера става въпрос. Така че - причината не е в Делиманото.

# 944
  • Мнения: 33 501
Е как за час зелето не е омекнало, нали е кисело, аз така го правя? newsm78 Че и половин час отгоре... Rolling Eyes

Аз не се учудвам. Има зеле, което увира горе-долу след 3 часа, за обикновена тенджера става въпрос. Така че - причината не е в Делиманото.
Нашето киселото е доста меко, даже горните листа ги махам че са прекалено кашнати...не е причината в Делиманото, другият път щом ви е такова зелето го направи за два часа на стю, а пилето ще добавиш по към края....да не се развари!

Общи условия

Активация на акаунт