Кукър рецепти и програми.

  • 625 683
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 990
  • Мнения: 258
Здравейте, имам Делимано 50 в 1, интересува ме на програма fry капака отворен ли го оставяте? Искам да направя пържени кюфтета, но незнам как точно. Благодаря предварително Simple Smile

# 991
  • Мнения: 33 501
Здравейте, имам Делимано 50 в 1, интересува ме на програма fry капака отворен ли го оставяте? Искам да направя пържени кюфтета, но незнам как точно. Благодаря предварително Simple Smile
За пържене капакът трябва да е отворен Simple Smile

# 992
  • Мнения: 3 006
Poohito ,напълно съм съгласна с теб  bouquet Предимство е обаче като функция пърженето лятото например ,да е навън.За сладкиша съм напълно съгласна.Аз днес отново сътворих моите вратни винени пържоли  chef само ,че сложих гъби и кашкавал.Включих ги на обяд и изключих подгряването.Като се прибрах ,сипах сметана на хопла солена и включих за 10мин отново!Много вкусно! chef

# 993
  • София
  • Мнения: 5
Здравейте,

Вече и аз съм собственик на Делимано 50 в 1 (явно с тази промоция в Кауфланд, доста хора ще има).

Вчера пробвах да направя талиатели по рецепта от книжката - запържих само гъби на FRY, след това добавих сметана и вода и включих на режим PASTA за 30 мин., както пишеше, резултата след това време беше ужасен, пастата изобщо не се беше сварила, при което добавих две чаши вода и включих на STEW за 15 мин и стана горе-долу добре.

Днес реших да си направя спагети, като този път запържих на FRY малко филе - 150 грама, в последните минути сложих подправки, една течна сметана 250 гр., 2 мерителни чашки вода, спагети около 200 - 250 грама и включих на STEW za 30 мин. Този път се получи доста добре, но след края на програмата течността ми се видя повече и включих за още 5-10 мин и станаха идеални.

Както по-рано някой беше писал за паста, не използвайте режим PASTA, a STEW.

# 994
  • Мнения: 9 971
Привет!Искам съвет какъв мултикукър да си купя?Делимано,Горение,Филипс или Редмонд.По принцип съм скарана с печката и се надявам да стана добър готвач и да оправдая очакванията вкъщи,че е безполезна покупка Simple SmileБлагодаря ви  bouquet Praynig Hug

пп: Взех си Делиманото,понеже ми е близко и евтино  Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 14:09 от `Деси`

# 995
  • Мнения: 164
Привет!Искам съвет какъв мултикукър да си купя?Делимано,Горение,Филипс или Редмонд.По принцип съм скарана с печката и се надявам да стана добър готвач и да оправдая очакванията вкъщи,че е безполезна покупка Simple SmileБлагодаря ви  bouquet Praynig Hug

пп: Взех си Делиманото,понеже ми е близко и евтино  Hug
Аз ти препоръчвам Горение. ...Имам и Редмонд ,но ползвам Горение почти всеки ден  (другия е в шкафа )

# 996
  • Мнения: 3 006
Благодаря на всички за съветите  bouquet типично по женски вместо редмонд ,поръчахме филипс 4749\70  Mr. Green мама се почуди казах и или редмонд  за 200  или филипса за 259 едно към едно са ,но единия има 3Д нагряване ,ако се наложи нова купа след време има налични в БГ и тя реши да даде повече пари! Аз го имам вече филипса та ще го играя инструктор  Joy

# 997
  • Мнения: 6 395
има ли кукър, който да има наистина функция слоукук  Thinking Thinking.....ще ми се да не купуам два уреда  Tired

# 998
  • София
  • Мнения: 5
Тъй като това е темата за рецепти искам да споделя днешната Simple Smile

Взех я от тук:  http://www.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=3055-glazirani-pika … limano-multikukur като я видоизмених:

Взех от лидл 700 грама долни бутчета, които овкусих с  3 с.л. мед, 5 с.л. соевс сос, розмарин, чесън на прах, сока на половин лимон и включих на програма BAKE за пиле за 40 мин (30 ми се видя малко) . На 20-та минута ги обърнах на другата страна и станаха много вкусни, нямах сусам, както е по рецептата, но и без него си бяха супер.

Бях се притеснила дали меда няма да се запече по съда, но се изчисти без проблем.

И една моя добавка - взех една консерва царевица и последните 5 мин я сложих върху приставката за пара, докато станат бутчетата , защото нямах друга гарнитура  Grinning

# 999
  • Мнения: 3 006
Ами аз съм объркала темата и вместо в другата за кукър съм писала в тази  Joy Извинявам се!!!!Луднах днес  bouquet

# 1 000
  • Мнения: 6 395
Ами аз съм объркала темата и вместо в другата за кукър съм писала в тази  Joy Извинявам се!!!!Луднах днес  bouquet

 а аз след теб наспамих  Crazy Crazy Crazy


днес правих в кукъра пиле със зеле....Става мн добре  Peace Peace. Сварявам пилешкото/домашно е/ и бульона го отделям. Режа моркови, лук и целина плюс 400 мл бульон. Накълзвам месото , меша го с ориз и завивам импровизирани сърми с листата. Слагам ги на  2 часа задушаване  Peace Става си нещо средно между сърми и пиле със зеле  Wink Подправките са чер и червен пипер, сол и дафинов лист

# 1 001
  • Мнения: 3 006
Ами и други рецепти имаше тук  #Crazy суров ориз и пълнят чушки,ето Звезден прах пък сърми ,ама нали ориза се надува -и колко да ги стегна тия сърми Money или в чушките колко ориз да сложа ?Д стане така ,че като си увеличат обема да ни се напръскат всичките?

# 1 002
  • Мнения: 6 395
Аз винаги правя мн груби и дебели сърми, но обичаме кисело зеле, само леко попарвам листата и на око по няколко лъжици пълнеж.....точно тая манджа рядко се докарва на вид, ама в случая залагаме на вкуса ....и червеното вино към нея  Wink 

# 1 003
  • Балчик
  • Мнения: 9 287
има ли кукър, който да има наистина функция слоукук  Thinking Thinking.....ще ми се да не купуам два уреда  Tired

Как така наистина? Кой няма? Моят има и старият имаше.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 15:03 от Джемма

# 1 004
  • Мнения: 6 395
ами например, моят има слоу кук прогрма, която за 2 часа сварява телешко........демек не имитира съвсем слоу кукър.... Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт