Кукър рецепти и програми.

• 626 001
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 255
Две от многото неща,които готвя в кукъра!  Simple Smile

Свински шницели и свински пържоли със сметана.Всичко (освен доматите  Laughing) правя в кукъра, зеленчуците и гъбите и царевицата!

Скрит текст:

Браво  добре изглеждат котлетите и зеленчуците и аз обичам такива бързи манджи

# 256
  • На морето!
Здравейте, записвам се и аз при вас. От петък имам кукър на Филипс (в момента в емаг е на промоция 160лв.) и в събота направих цели 4 неща. По принцип това е максимумът ми за 1-2 седмици, така че се считам за вдъхновена.  Crazy
Първото беше пиле с ориз от рецептата в книжката па Филипс- т.е. пилаф, не ми хареса, като за първи опит нещо обърках сигурно и оризът се развари прекалено. Също от книжката приготвих мляко с грис, но без сушени плодове. Стана хубаво. От вас взех рецепта за макарони болонезе- станаха превъзходни и спаначена супа, която пасирах и направих кремсупа. Също е мнооого вкусна.
Снимката е доста лоша, но я правих от телефон, на слабо осветление. 
Скрит текст:

# 257
Момичета няма как да синхронизирам рецептите и ги подредя от сума ти излишни постове.

Подчертавам тук ще обсъждаме и публикуваме, само рецепти

Темата в която обсъждаме Къде?, Как?, Какъв?, Колко? и други......
[/quote]

# 258
Ето една пролетна салата от менн   на кукъра на програма бойл/варене сварих една голяма глава панджар, или както му е името чрвено цвекло, като изтина нарязах на кубчета, подправих със сол, зехтин лимон и чесън/смачкан, чудна гарнитура и имам чувството,  че сварен в кукър запазва аромата си и сладни, иначе варен в тенджера е като измит Joy

# 259
  • Балчик
А на пара става още по-добре.

# 260
А на пара става още по-добре.
Ама белен ли го слагаш на пара, в кошничката на кукъра ли

# 261
  • Балчик
Небелен, иначе ще загуби вкусови качества и цвят, в поставката за пара, да. Обаче става за около 40-50 минути, зависи от големината.

# 262
Небелен, иначе ще загуби вкусови качества и цвят, в поставката за пара, да. Обаче става за около 40-50 минути, зависи от големината.
И после кубче по кубче трябва да го беля, то цяла глава в кошничката на кукъра няма да се побере, но имам метална кошничка дето став в тенджера... Simple Smile

# 263
  • Балчик
Е как кубче по кубче? Ти ме разби. Laughing Като се свари, белиш и режеш на кубчета.

# 264
Е как кубче по кубче? Ти ме разби. Laughing Като се свари, белиш и режеш на кубчета.
Ми в пластмасовата кошничка нафилипса цяла глава панджар няма да се хване, иначе в тенджера с металната кошница ясно че цяла Joy

# 265
  • Балчик

Ами разрежи я на две половини. Laughing

# 266

Ами разрежи я на две половини. Laughing
Днешната и наполовина няма да се хване, беше доста голяма, но продават и малки.....да не се отплесваме, че госпожа стихийно бедствие ще ни гълчи....!

# 267
Здравейте,и аз от миналата седмица имам кукър.Днес реших да направя кисело мляко.Както си пише в рецептата.Сложих 1 литър сварено мляко на стайна температура и 200 мл. кисело мляко,пуснах програмата и го оставих на 8 часа.Резултата е доста воднист.....някой може ли да ми каже къде бъркам и как да го направя.Имам малък син и исках да му правя домашно мляко,но за сега без успех.Правих преди това ориз и спагети болонезе,станаха чудесни

# 268
Темературата не трябва да е стайна а около 32градуса, другото млякото трябва да е домашно.

# 269
  • Балчик
Неее, при 35 гр. се подсирва сирене, а за кисело трябва млякото да е  42-43 градуса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт