Кукър рецепти и програми.

• 625 721
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 870
  • БУРГАС
Philips HD3167/77 Multicuiseur avec 16 Programmes de Cuisson Céramique/Plastique/Finition Métallique

За този модел какво мислите мога д аго поръчам за 160лв ?

# 871
Изключи го, изключи и от контакта и изчакай половин час, да не е забил софтуера! Ако някой има уреда да ти помогне. След няколко продукта не купувам вече тези уреди...имахме гурме за бавното готвене, много несполучлив, не знам в кой шкаф се търкаля! Дано не е дефектен и да успееш да си сготвиш НГ вечеря!
благодаря ти mimi7299
по мое наблюдение такава явно е програмата, защото като го отворих да прехвърля месото в гърнето, установих, че месото е омекнало, зеленчуците също. явно изключва защото бавното готвене е на много ниска температура (каквато поддържа на keep warm) тъй че яденето си се готви.
благодаря ти за отделеното време
весели празници

# 872
  • here and now
Philips HD3167/77 Multicuiseur avec 16 Programmes de Cuisson Céramique/Plastique/Finition Métallique

За този модел какво мислите мога д аго поръчам за 160лв ?
Имам го. Нямам оплаквания, а цената е много добра.  Peace
Единствения недостатък е че капака не се маха и няма как да се измие и малко ми е трудно да го чистя. Иначе си работи безотказно почти ежедневно вече година.

# 873
  • БУРГАС
mersi! Рецепти от къде вземаш, че го поръчах от френския амазон

# 874
  • here and now
В сайта на Филипс мисля имаше рецептите на български, в ютюб ги има с клипове. Тук във форума също има, обще взето из нета е пълно рецепти. Приятно готвене!

# 875
Момичета моля ви за мнение за този. Смятам и аз да се сдобия с Мулти кукър.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NHVSOES?psc=1&redirect … id=A1BLREK4LUGV1U

# 876
От 30-ти декември съм горд собственик на най-новия засега Филипс.
Сготвих парче свинско с гъби и си облизахме пръстите. Сутринта сложих свинското контра филе в найлонов плик със черен пипер, червен пипер, чубрица, самардала, соев сос и олио. Вечерта го сложих в кукъра, наредих гъбите около него и включих стандартното печене за един час. Стори ми се недостатъчно и пуснах още половин час, но следващият път няма да удължавам печенето, за да остане по-сочно.

# 877
От 30-ти декември съм горд собственик на най-новия засега Филипс.
Сготвих парче свинско с гъби и си облизахме пръстите. Сутринта сложих свинското контра филе в найлонов плик със черен пипер, червен пипер, чубрица, самардала, соев сос и олио. Вечерта го сложих в кукъра, наредих гъбите около него и включих стандартното печене за един час. Стори ми се недостатъчно и пуснах още половин час, но следващият път няма да удължавам печенето, за да остане по-сочно.
Вава на програма Бейк ли го сложи или Стю....вода добави ли?

# 878
Вава на програма Бейк ли го сложи или Стю....вода добави ли?
Включих го на Baking без допълнителна вода, защото се беше събрала течност, докато киснеше в маринатата, а и гъбите пускат допълнително.
Видях някъде в нета рецепта със предварително запечатване и после готвене на "Stew", но реших да пробвам по този начин.

# 879
И аз ще я пробвам....ВАВА!
А бейка се нагласят градусите, на колко пече?

# 880
  • Пловдив
И аз ще пробвам някоя от вашите рецепти. Имам делимано мултикукър който седи в кашон от една година. Мосля че му дойде времето Simple Smile

# 881
Здравейте, дами!

Искам да попитам дали някоя от вас има този модел на Tefal

http://www.technopolis.bg/bg/MULTICOOKERS/MULTICOOKER-TEFAL-RK705138/p/825908

и ако да - какви са впечатленията ви? Колебая се дали да вземем този модел, който в момента е в промоция или някой от кукърите на Филипс.

# 882
Здравейте, дами!

Искам да попитам дали някоя от вас има този модел на Tefal

http://www.technopolis.bg/bg/MULTICOOKERS/MULTICOOKER-TEFAL-RK705138/p/825908

и ако да - какви са впечатленията ви? Колебая се дали да вземем този модел, който в момента е в промоция или някой от кукърите на Филипс.
Приятелка го има, доволна е! В сравнение с Филипса мощността е по малка и купата е 4 литра!  Опростен е и върши основните функции на всеки кукър! Не зная каква е промоцията, но той винаги е стревал 150 лв. newsm78

# 883
Цитат
Приятелка го има, доволна е! В сравнение с Филипса мощността е по малка и купата е 4 литра!  Опростен е и върши основните функции на всеки кукър! Не зная каква е промоцията, но той винаги е стревал 150 лв. newsm78

Благодаря, mimi.7299!

И аз подозирах, че промоцията е един търговски трик Grinning Ако успея да убедя половинката ще вземем Филипс.

# 884
За много години момичета! Бъдете живи и здрави!
Искам да ви попитам, на мултито (фипипс 4749/70 )програмата за бавно готвене е зададена на 80 градуса. Това на коя степен на слоу кукърите отговаря, та да си направя сметката като готвя нещо?
И още нещо - ако след завършване на дадена програма лампичката за пазене на топло мига, това означава, че не е вкл. автоматичното подгряване, нали?

Общи условия

Активация на акаунт