Кукър рецепти и програми.

• 625 673
  • 1 344
  •   1
Отговори
# 945
Здравейте, виждам, че отдавана готвите с мултикукър и се надям да ми помогнете. Закупих си Delimano от Kayfland на промоция с точки и от няколко дни пробвам рецепти и всичко става много добре, но се опитвам да направя кекс по дадена в книжката рецепта и там пише като приготвя тестото намазвам с масло съда, изсипвам и включвам на програма CAKE. И тук идва проблемът. За 3-4 мин. достига 137 градуса и след 1 мин изключва и включва на режим поддържане на температура. Отворих го и естествено беше суров. Отново включих и пак същото. Тъй като при този режим не мога да задам време опитах с режим PIE, но въпреки, че зададох време отново изключи след 2 мин. по същата процедура. Накрая на 6 опит се опече, но си скъсах нервите. Звънях на Delimano, казаха ми че ще ми се обадят до 24 часа - ха, ха, до тогава кекса ми да чака, обадиха се след 5-6 часа, но като разбра, че не съм го купила от тях един мъж с троснат тон ми обясни, че в момента те не го продават и откъдето съм го купила от там да ми отговорят. В Kayfland естествено хората не знаят, те само продават и сега просто не знам кой да попитам. Може пък за 5 мин. да е готов и да е трябвало да го оставя режим поддържане на температура известно време, но колко? Ще бъда благодарна, ако някой ми отговори.

# 946
Здравейте майчета влизам и аз в тази темичка.Днес си закупих кукър Делимано имам много да чета докато го науча.Сложих да правя кюфтета с дом. сок.Включих и запържих кюфтенцата на програма пържене.После добавих лука подправките и доматите.Включих на програма -ЯХНИЯ И ЧАКАМ ДА ВИДЯ КАКВО СЪМ СЪТВОРИЛА.Правилно или не .Кажете ми по напреднали сте от мен новаторката.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Здравей, как направи кюфтетата с отворен или затворен капак, защото аз ги правих на затворен да не мирише и въпреки, че зададох 25 мин. изключваше на 10 мин. или ако отворех капака да ги обърна. Нещо греша, но къде?

# 947
Не е нормално да изключва на петата минута, нали има гаранция, занеси им го...! Затова не харесвам тази марка, с всичко което съм им купила имам проблеми.... Sad

# 948
  • Балчик
littlelions, бъркаш темата. Тази е за рецепти и програми, другата е за обсъждане.

Иначе по въпроса ти - не може да е готов за 5 минути, а ако идеята на програмата е да пече  5 минути и после да стои до доопичане на подгряване, то си затвърждавам мнението за Делимано, че не е ок. Отнеси си върпоса в другата тема, там има ползватели на марката. 

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 12:57 от Джемма

# 949
при мен се получи същото на програма slow cook. на третата минута изключваше. питах в темата дали е нормално, но никой не ми отговори. моля за линк към другата тема.

# 950
Здравейте,аз също си купих Делимано,но правих само пиле със зеле и свинско със зеле и съм доволна! Още не съм правила кекс,ако искате ще пробвам утре и ще пиша! Да не би просто да изключва за момент и после пак да включва- не знам?

# 951
s70n, днес най-после направих баницата по твоята рецепта. Пекох я на програма Пай, стана страхотна. Благодаря ти много!

# 952
На мен стю ми е 90° и за мен е абсурд да сготвя зеле за 1час пък и с пиле ,то ще се грее няма да се готви!Зелето ми е от буркан като е вряло доста с бурканите не знам колко ММ ги вари.Аз не пържа и слагам всичко ,като най-отдолу е месото та да хване коричка!Конкретно пилешките бутчета отдолу и отгоре зелето и  течноста ми е като натисна зелето да виждам течност.Олио,черв пипер ,сол ама малко.Натискам 160° за 1 час 140° за 40мин 100°за 20 мин.поетапно. готвене.Аз предлагам да видите тези с делиманото програма на която може да се регулират  градуси и време и за 1час и 40 мин поне да си я пуснат на макс градуси.Накрая няма никаква течност и месото има златиста коричка и въобще не е разварено! Пробвайте и ще напишете дали е станало?! Аз утре ще опитам миш -маш ама всичко ще сложа и печени чушки нарязани и олио и яйца и ще затворя , ще го измисля на какви градуси и време ,ако някой е правил и му се е получило да сподели програмата  bouquet

# 953
Аз прословутото зеле го включих за още 30, та за два часа стана.Много вкусно се получи, явно търпение трябва да имам повече докато свикна

# 954
  • sofia
Моя Редмонд изключва така по няколко причини - едната е когато се включва защитата за прегряване, а другата е когато не залепва добре за реотана купата -имам една много тънка стоманена и тя работи само с течности защото тежат. Възможмо е купата да ти се е покривила

# 955
  • sofia
90 градуса е сериозна температура, за сведение slow cookerite вдигат на ниска степен примерно 76 градуса или подобно.

# 956
На стю на 90 градуса пилето е пресварено...моят Филипс няма поетапно готвене! Simple Smile От най старите модели е...Simple Smile

# 957
  • here and now
Леща на Stew готвил ли е някой? За колко време става? Последния път я сложих 2 часа и ми изглеждаше недосварена. Чудя се дали да пробвам 2:30 или да сменям програмата... Мултито ми е Филипс..

# 958
Аз съм с Делимано и при първия ми опит за кекс го правих доста време, защото на програмата за кекс не загрява нужните градуси и не се изпича. След това на два пъти го правя като избирам програма Custom  и от там си настройвам времето и темп.
Леща също правих на Стю за един час и беше ок. Правих и пилешко месо с ориз, като ориза го правих на програма ориз и за около 15 - 20 мин беше ок / бланширан /.
Вчера правих пица на програмата за пица и тя се получи добре. Правила съм и омлет, който също се получи.
Киселото мляко също ми се получава.
Още се опознаваме, но за сега съм доволна.

# 959
За Коледа ми подариха Делимано мултикукър 50 + 1. Интересуват ме рецепти за този тип машина, защото в рецептите, които чета, се използват програми, които аз нямам. Ще бъда благодарна на всеки, притежаващ този модел кукър, сподели опит и рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт